Večer pročitala sam zadnjih 5 stranica i sve zaboravila
Zlica NEK nam ozdravi brzo ali to jw ovo hladno vrijeme i svi smrcavi lako se pobere virus
Gledat cu da krene sa 2godine i vrtić a preko ljeta je naučit na lonu, to je plan . Ona super reagira na drugu djecu kaže bebi i odma im prilazi daje stvari komunicira s njima / neki bježe od nje a neki ne Haha , tako u utorak smo bili u shoping centru i tamo bila igraonica i drži jedna mama bebu i odnese cupavica vodu i nudi toj bebi 😅😅😅 a doma se isto igra s bebama hrani da pusu draga , jako mi je društvena pa mislim da će njoj vrtić bit super
Nove rijeci su keki (keksi ) i Ajde hahaha … ma otkad jw prohodala puno je bolja mada ima svojih žutih minuta
Brojčana drži se nije ti lako
Hahaha e san mi je vidjet cupavicu uzivo 😂😂😂 negdje je zivi pis 😂
Llr, blago ti se s tom saunom... A ja s babama i dedekima na terapije 😂 deset puta moram ic...
A zlica mi je dobro,to sve ona jaslicka smrkavost..bili popodne kod pedice da ju poslusa, sve savrseno..cistit nos!
Posao ludnica. Još moram molit druge za podatke aaa. I nisam ni blizu kraja tablicama.
Odem u konzum brzo po kinder jaje blagajnu i klopu si i sretnem Ilani i predivnu Nikolinu 😍
Petru vikendom stavim u platnenu. Al ako idemo nekud tj mojima, onda ne. Sad imam još veću volju. Vidjet će se jel bilo slučajno ili stvarno razumije.
Čitam kasnije. Samo sam pod dojmom male ljepotice iz konzuma 😘😘
A da???!?!?!?? Covjece,kolke su bile sanse, predobro 😂😂😂😂😂 a da,nikolinica je preslatka 😍
Dala sam joj bojice i papir jucer, ona se igrala bojicama a ja crtala 😀
Ilanividis,vidis ja sam zaboravila za tu magicnu plocu, to bi joj moglo bit zanimljivo, al nisam nigdje vidjela za kupit pa moram na internetu trazit
Tpoli moja je luda za bebama, bilo smo u ducanu a mama gura bebu u kolicima a ona odmah k njoj,naravno dok sam ju uzela da idemo dalje lila je krokodilske suze.
Nema bas klinaca njezine dobi, svi su stariji par godina pa poludi dok vidi bebu, bas me zanima kaj bi ona radila s njom 😀😀
Hahahajaha a kaj,mrcvarila bi ju 😂😂😂 daga beba i tup po glavi hahaha
Ugolina ma i ja sam paranoicna oko bojica al ju ne ostavljam samu s njima, stalno je u pokretu i trci bojim se da ne padne i iskopa si oko, al ja sam jako zastitnicki nastrojena oko nje pa pazim na svaku sitnicu, nije mi profesionalna deformacija,jednostavno sam takva.
Pastele sam joj htijela kupit al ona bi to sve strgala i mozda pokusavala pojesti pa sam odustala, a bas mislim da bi joj bilo zanimljivo
Hahahsha,a ovo za pastele me podsjeca na jedne moje jaslicance s kojima sam radila prije koju godinu..prematas pelenu,a kod jednog drek zelen,kod nekog ljubicast, kod nekog dugine boje 😂😂😂 isuse,ko zna di su i kad pojeli pastele...
Izvjestaj dana!
Sve pocelo u pet ujutro kad sam pocela kuhat juhu 😂
Rucak dorucak kava i paralelno spremanje za posao je trajalo do 6:45 kad obicno krecem na posao...odradila smjenu, pa morala je jos jedan sastanak,tj.radni dogovor oko uredenja za bozic, pa picila na terapije 😂 zivi pis,ja, babe i dedeki...
Dosla doma,presvukla i premotala zlicu,pedijatrici zbog tog kaslja,da ju poslusa... Sve super sve pet,obicna jaslicka smrkavost,inhalirat, cistit nos usisavat i cao,nemas kaj..
Pa konzum pa plodine i konacno doma... Jeli, poigrali se,zlicu uspavala, zaljubila se u muza 😍😍 i sad sam stvarno na izmaku snaga..mislila si tam iza devet da odem peglat,ma idem u pm 🔫 nek ceka vikend..
A sad, odo ja spat ljudi...
E da, zlica sama sa smjeskom usla doktorici,zinula, sve ono obavila zenskica 😂😂😂 zivi pis je ta mala..
Ugolina bas sam si pomislila koji bi bio spoj zlica i cupavica hahha mislim da bi se slagale 😂😂😂
Danas je ovde pao snijeg pa sam veze van s njom ali nije joj sw svidjelo hahah umrla sam od smijeha htjela je samo
Hodat po asfaltu 😂😂 a kad ju stavim u snijeg počne plakat
Ilani i Abies fora da ste se slučajno sreli
Mare i sta je sad sireni ??? Čudno
Lllr uživaj ! Idem i ja spavanac 😁
Llr, blago ti se s tom saunom… A ja s babama i dedekima na terapije 😂 deset puta moram ic…
A zlica mi je dobro,to sve ona jaslicka smrkavost..bili popodne kod pedice da ju poslusa, sve savrseno..cistit nos!
Super za zlicu!!!
Nikad do sad nisam bila u sauni,nadam se da ce mi bit ok.Više se veselim plivanju
LLR sauna je super! Nakon nje osjecat ces se preporodeno! Super prilika ti je ispala. Ja sam si isto na black friday htjela uplatiti neki fensi smensi frizerski salon na bjesnom popustu,medutim nesto nije stimalo na placanju(online),a rekoh nije mi sudeno😒
TPol a smijesna cupavica mala😁😍sigurno si mislila za snijeg ma sto je sad ovo? Da mi je znati kako te njihove glavice razmisljaju.
Ugolina strasna je zlica😁😍 Sigurno je vec poznaju i vole kod dr. Nema puno tako pozitivne djece,vecina njih placu cim vide dr. Tako je i moja.
Mare bas je cudna ta temperatura kod sirene. Nadam se da su samo zubici.
Sortiraj odgovore
Najstariji