Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    04. Prosinac 2017. 13:37

Lucy16

Ugolina, lakse malo. Nije tvoj muz. 😂😂😂😂😂😂😂😊

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahahaha!!! 
    Nije!!! Al djeca su tu i ja zbog njih sizim !! 

Ugolina
    04. Prosinac 2017. 13:38

Ugolina

Lucy16

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahahaha!!!

Sad ces sigurno rec, lakse malo, nisu tvoja djeca 😂😂😂😂😂

04. Prosinac 2017. 13:41

Dan mame!
    Beba spava. Noc je bila cak i ok ako izostavimo dezurstvo od 2 do3h. Nesto je muci kad to spavanje nikako da se unormali i jako je mamasta.
    Lucy i mene tvoj prvi jutarni post bas nasmijao Koja mjesavina emocija!
    Mamika a znas kako kazu-suprotnosti se privlace.Tako ste i ti i tm Super za dobar provod jucer!
    Ugolina skuzili smo te davno da si dijete u dusi. Emotivno iskreno dijete
    Di su ostale cure? nemam nista pametno napisat vise.

04. Prosinac 2017. 13:45

Da vas pitam,jesu spremne cizmice?Odnosno ono sto ce ici u njih? Sta sve ste kupili malcima ovom malim i vecim? ja sam luda vise. Kupila i dio bozicnih poklona pa sad ne mogu docekati da im to dam pa se suzdrzavam da im ne dam sve sutra. Uvijek prolupam u prosincu

Ugolina
    04. Prosinac 2017. 13:53

Haha,imam.isti problem! Isto bi svima sve poklone podijelila!!
    Evo sad cekam kod zubara i onda idem u postu poslati ovim tajnim bebama pokloncic 😍😂😂😂

mamika3
    04. Prosinac 2017. 14:59

E,kad smo kod slanja poklona.....Naravno,to zamotam!Ali jel oni imaju kakvu kutijetinu iki se to samo tak salje?Ja cu valjda ovaj tjedan!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Prosinac 2017. 15:03

Ugolina

Ugolina

Lucy16

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahahaha!!!

Sad ces sigurno rec, lakse malo, nisu tvoja djeca 😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Prosinac 2017. 15:07

Ugolina Odsad cu hvalit svog muza,da ti ne prouzrokujem dodatan stres!😂😂
    Ilani Previse je tu suprotnosti!mamo zajednicko troje djece!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Prosinac 2017. 15:16

A da,saga o vrticu...I tako prenese teta to mm i on lijepo kaze!Bio je fin za promjenu,nije bio jezicav!Kaze da on radi 8 sati ,pol sata vise manje,da je vani hladno i da imamo bebu od 6 mjeseci!Da do vrtica mogu pjesice da bi ja dosla!I da ce do kraja zime to biti tako jer haraju virusi i bolestine i da ne zeli da malu vucemo po javnom prijevozu!I otisao je u Ministarstvo obrazovanja,pitao za to i zena mu je rekla da makar sam ja na porodiljnom da nemoramo poslusati to sto su rekle!Ugovor je na 10 sati i toliko smije bit!A imam susjedu koj ih ima petero,mali zbog male skole isto upisan u vrtic i njegov mladji brat!Ide po njih u podne jer su tete zamolile da ako je mama doma da se ranije dolazi!A ona isto ima bebicu od deset mjeseci i ne vozi!Znaci vodi ih pjeske dvoje u skolu,dvoje u vrtic,dodje oko pol 9 doma i mora odmah ici natrag po njih!Isto ugovor na 10 sati mislim!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Prosinac 2017. 16:49

ilani

Da vas pitam,jesu spremne cizmice?Odnosno ono sto ce ici u njih? Sta sve ste kupili malcima ovom malim i vecim? ja sam luda vise. Kupila i dio bozicnih poklona pa sad ne mogu docekati da im to dam pa se suzdrzavam da im ne dam sve sutra. Uvijek prolupam u prosincu

Moju ce dobit svaki po dva poklona!Jednu ukrasnu sibu i jednu pravu!Sin se smijao kad me cuo

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.