Ugolina, lakse malo. Nije tvoj muz. 😂😂😂😂😂😂😂😊
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahahaha!!!
Nije!!! Al djeca su tu i ja zbog njih sizim !!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahahaha!!!
Sad ces sigurno rec, lakse malo, nisu tvoja djeca 😂😂😂😂😂
Dan mame!
Beba spava. Noc je bila cak i ok ako izostavimo dezurstvo od 2 do3h. Nesto je muci kad to spavanje nikako da se unormali i jako je mamasta.
Lucy i mene tvoj prvi jutarni post bas nasmijao Koja mjesavina emocija!
Mamika a znas kako kazu-suprotnosti se privlace.Tako ste i ti i tm Super za dobar provod jucer!
Ugolina skuzili smo te davno da si dijete u dusi. Emotivno iskreno dijete
Di su ostale cure? nemam nista pametno napisat vise.
Da vas pitam,jesu spremne cizmice?Odnosno ono sto ce ici u njih? Sta sve ste kupili malcima ovom malim i vecim? ja sam luda vise. Kupila i dio bozicnih poklona pa sad ne mogu docekati da im to dam pa se suzdrzavam da im ne dam sve sutra. Uvijek prolupam u prosincu
Haha,imam.isti problem! Isto bi svima sve poklone podijelila!!
Evo sad cekam kod zubara i onda idem u postu poslati ovim tajnim bebama pokloncic 😍😂😂😂
E,kad smo kod slanja poklona.....Naravno,to zamotam!Ali jel oni imaju kakvu kutijetinu iki se to samo tak salje?Ja cu valjda ovaj tjedan!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaahahaha!!!
Sad ces sigurno rec, lakse malo, nisu tvoja djeca 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina Odsad cu hvalit svog muza,da ti ne prouzrokujem dodatan stres!😂😂
Ilani Previse je tu suprotnosti!mamo zajednicko troje djece!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A da,saga o vrticu...I tako prenese teta to mm i on lijepo kaze!Bio je fin za promjenu,nije bio jezicav!Kaze da on radi 8 sati ,pol sata vise manje,da je vani hladno i da imamo bebu od 6 mjeseci!Da do vrtica mogu pjesice da bi ja dosla!I da ce do kraja zime to biti tako jer haraju virusi i bolestine i da ne zeli da malu vucemo po javnom prijevozu!I otisao je u Ministarstvo obrazovanja,pitao za to i zena mu je rekla da makar sam ja na porodiljnom da nemoramo poslusati to sto su rekle!Ugovor je na 10 sati i toliko smije bit!A imam susjedu koj ih ima petero,mali zbog male skole isto upisan u vrtic i njegov mladji brat!Ide po njih u podne jer su tete zamolile da ako je mama doma da se ranije dolazi!A ona isto ima bebicu od deset mjeseci i ne vozi!Znaci vodi ih pjeske dvoje u skolu,dvoje u vrtic,dodje oko pol 9 doma i mora odmah ici natrag po njih!Isto ugovor na 10 sati mislim!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da vas pitam,jesu spremne cizmice?Odnosno ono sto ce ici u njih? Sta sve ste kupili malcima ovom malim i vecim? ja sam luda vise. Kupila i dio bozicnih poklona pa sad ne mogu docekati da im to dam pa se suzdrzavam da im ne dam sve sutra. Uvijek prolupam u prosincu
Moju ce dobit svaki po dva poklona!Jednu ukrasnu sibu i jednu pravu!Sin se smijao kad me cuo
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji