Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Studeni 2017. 15:06

Lucy16

Evo smijem se svom Mateu. Probudio se poslije sata spavanja jadan, zbunjenog pogleda kao da ne znam gdje se nalazi. Polegla ga i legla s njim i spava dalje. Sinoc zaspao u 20.30 i jutros do 9 spavao s 4-5 budenja. Nisam brojala.
    Jutros bili malo kod mojih. Za rucak imam mesa od jucer. Skuhala juhu i prilog.
    Mirovinski me trazi novu medicinsku dokumentaciju. Poslala to odmah danas. Sad cu opet cekati 2 mj da pregledaju to.
    Nadam se da je Zlica ozdravila i da ce ti Ugolina terapije pomoci!!!
    Ilani, kako tvoj muz s nogom?
    TPol, moj drugu djecu cupa i grebe. Bojim se da nekom oko ne iskopa kad ga capi. I nama to radi. Ne znam kakva mu je to fora. Stalno ponavljamo da ne to raditi i da to boli ali ne vrijedi.

Hehe, slatki su dok se tak zbunjeni probude. Ovo sa cupanjem je neka faza, moja isto ima, cupa, grebe pa se smije dok viknem auuu, sad dok je ljuta pocela je bacat stvari, stalno se s necim natezemo, jedna faza zavrsi druga pocne ☺ eto, samo da vidis da nije stvar u tome kaj je decko, i cure su zloceste 😀 

30. Studeni 2017. 15:08

ilani

Dan cure!
    Rucak gotov,beba pajki,jedna cura u skoli,druga radi zadacu.Decki hmm pa nisam sigurna di su.
    Abiesbas mi je drago sto smo se srele,steta sto nije bilo za kavu vremena. Moramo izmisliti priliku Navijam da Petra ostavi pelene,sigurna sam da nije bilo slucajno.Pa lijepo ti je rekla ka-kaMejica mislim da ima plocu svaki veci ducan. A Muller sigurno!
    LLR tko zna uzivati u zivotu-zna! Bravo i tako treba! Uzivaj

Valjda nisam dobro gledala, zaboravila sam na muller, trebala bi tam otic, hvala ☺

30. Studeni 2017. 15:20

LLR Lucy muz bio doma jedan dan Noga je sad bolje ali mora svako jutro neofen popiti da ga ne boli toliko.Opet kazem dobro je prosao!
    Mamika pa nisam ti rekla da sam radila za vikend Dunavske valove. A danas opet moram nesto slatko jer imam grah za rucak. Bit ce to keks- puding kolac. Toliko o tome da do Bozica nema kolaca😁😓 Kakvo je kod tebe stanje po tom pitanju?😇

mamika3
    30. Studeni 2017. 17:20

Helloween,everybody!Pisala sam jucer Bibliju ode post!Onda ujutro opet sve isto,ode post!I opet post da mi je sve otislo i taj otisao!Onda odustala!Sve dosad!Danas mm vozio u Kutinu,sreo nas na povratku iz skole!Mala nije isla u vrtic svojom voljom pa ju je poveo sa sobom!Recimo da je na izletu!😂Ja sam danas napravila generalku u kuhinji i cjelokupnom boravku!Jucer u sobama i kupaoni!Ostao mi je jos veliki ormar u nasoj sobi!Pocela u 13 kad je beba zaspala i zavrsila prije pol sata!Da mi nije kasno za kafe sad bi ju s guston popila!Da redovito cistim sad ne bi trebala sve to radit!Haha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    30. Studeni 2017. 17:31

ilani

LLR Lucy muz bio doma jedan dan Noga je sad bolje ali mora svako jutro neofen popiti da ga ne boli toliko.Opet kazem dobro je prosao!
    Mamika pa nisam ti rekla da sam radila za vikend Dunavske valove. A danas opet moram nesto slatko jer imam grah za rucak. Bit ce to keks- puding kolac. Toliko o tome da do Bozica nema kolaca😁😓 Kakvo je kod tebe stanje po tom pitanju?😇

E,bas sam te neki dan htjela pitat jesi sta radila!Haha.....Nisam vec par tjedana nista!Zadnje su bile palacinke,al ima vec dosta od toga!Ma znas sta, u zadnje vrijeme sam toliko slatkog zderala da sam malo stagniram!Jedem jabuke i narance!Malo cokolade!Haha...Ak napravim kolac ja cu ga na kraju sama pojest!Do daljnjeg necu nista!Nadam se do Bozica!Haha...Vezano uz Dunavske valove..Jos davnih dana spomenula moja sveki kak je to mm najdrazi kolac!I ja vazno idem to radim!Tad smo jos bili decko i cura pa cete shvatit moje postupke!😂I on proba i veli da mu nije fin!!!!Velim njoj,a kaze ona zamisljeno- pa koji mu je onda najdrazi?Rekoh kad saznam,javit cu vam!A meni bilo smijesno kak je fulala!
    😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    30. Studeni 2017. 20:36

Helloween 😂😂😂😂
    Llr uzvivaj u sauni i bazenu, zaslužila si
    Lucy moja sva bude happy kad se probudi odma skoci i prica
    Abies bravo za veliku Petru 😊
    Ilani vrijedna 😊 jos malo pa pauza od skole

Ja sam danas cak i vrijedna bila,ves oprala,usisala kucu,oprala kupaonu,otisla u kupovinu hrane i sv Nikola kupio poklone 😂😂😂 dodem doma i zamislite sirena ima temp 38,4 🔫🔫🔫 pa za poludit i
    Nisam isla u teretanu radi toga,za sad sam na 80kg ne pomjera se ,a plus sam u pms-u trebam za 4 dana dobiti

lan@luk@rit@
    30. Studeni 2017. 20:39

mare1989

Helloween 😂😂😂😂
    Llr uzvivaj u sauni i bazenu, zaslužila si
    Lucy moja sva bude happy kad se probudi odma skoci i prica
    Abies bravo za veliku Petru 😊
    Ilani vrijedna 😊 jos malo pa pauza od skole

Ja sam danas cak i vrijedna bila,ves oprala,usisala kucu,oprala kupaonu,otisla u kupovinu hrane i sv Nikola kupio poklone 😂😂😂 dodem doma i zamislite sirena ima temp 38,4 🔫🔫🔫 pa za poludit i
    Nisam isla u teretanu radi toga,za sad sam na 80kg ne pomjera se ,a plus sam u pms-u trebam za 4 dana dobiti

A joj Sirenica opet je uhvatilo,pusu saljem
    Do ljeta ces ti bit tip top..ja se nikako pokrenut pa eto bar da malo plivam dobro ce mi doc radi mojih leđa!

lan@luk@rit@
    30. Studeni 2017. 20:41

mamika3

Helloween,everybody!Pisala sam jucer Bibliju ode post!Onda ujutro opet sve isto,ode post!I opet post da mi je sve otislo i taj otisao!Onda odustala!Sve dosad!Danas mm vozio u Kutinu,sreo nas na povratku iz skole!Mala nije isla u vrtic svojom voljom pa ju je poveo sa sobom!Recimo da je na izletu!😂Ja sam danas napravila generalku u kuhinji i cjelokupnom boravku!Jucer u sobama i kupaoni!Ostao mi je jos veliki ormar u nasoj sobi!Pocela u 13 kad je beba zaspala i zavrsila prije pol sata!Da mi nije kasno za kafe sad bi ju s guston popila!Da redovito cistim sad ne bi trebala sve to radit!Haha…

Bome si bila vrijedna,bravoo!!
    Kako je prosao tvojoj curi jučerašnji dan u vrticu,kakvi su dojmovi?
    Bas cool za izlet s tatom

mamika3
    30. Studeni 2017. 20:54

Llr Ma njoj ti je super u vrticu!Jako voli ici!Kak je dobivala pohvale jedan decko joj je rekao-Imas lijepu boju ociju i lijepo ti kuca srce!😂😂😂E,citajuci o sauni ,bazenu i rucku u gradu sjetila sam se one pjesme...It's a wonderfull world...😂😂
    Mare Kazes da si danas cak i vrijedna bila!A kad ti nisi vrijedna????Drzim fige da prodje brzo temperatura!Ak kile stopiraju,salo se sigurno topi!!!💪💪

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    30. Studeni 2017. 21:27

ilani

Jutro mame! Ima li naspavanih?
    Mare hvala na kavi.Bome tvoje ljencarenje izgleda kao moj standardni dan otprilikeAbies bravo i stoput bravo za Petru! A cek ona ti je bila vecinom u platnenim ili samo za po doma?
    TPol ma cupavica ce uzivati u vrticu sigurno!
    Mejica moja crta i sara s cime i gdje stigne,jer ima dvije sestre i likovnog pribora kakvog hoces i gdje hoces,jer seke cesto ne pospreme stvari za sobom.A jos imam onu magicnu plocu pisi-brisi i po tome voli crtati.
    Sandra moje cure jos nijedna nisu dobile m,ali ova starija vec godinu dana ima cesto bolove u trbuhu ili je pece kad piski (vadili urin vise puta - sterilan je) ili joj je muka ili stalno nesto trazi za jesti,kao da je non stop u PMSuUgolina super sto si vec dobila terapije. Kad mm tako uhvatilo trazili smo vezu da dobije terapiju odmah a ne za pola godine,tad je tek kao mogao doci na red

Ej,za terapije, dobila zbog operacije tako brzo, inace se ceka mjesecima..samo sto sam ja fizijatrici uvalila i papire i rengenske slike vratne kraljeznice pa mi dala i za to vjezbe i struju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.