Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    03. Prosinac 2017. 19:13

Ugolina

Dan, ja od sedam ujutro u kuhinji 😂🔫
    Kava,caj,dorucak,priprema za rucak,napunila i upalila sudericu,nju nahranila dok se meso otopilo, rucak kuham sad haha, ovo iz suderice povadila,ugl zelim sve u kuhinji zavrsit prije serije na koju sam se navukla a i da ostatak dana samo jedem i pijem kavu.. Gledam svaku nedjelju sad na HBO3 seriiu bijela princeza, jako zanimljiva radnja..ono tipa dvorske muljaze protiv kralja,zavjere i tak to…danas je u 11:45… Svaku ned u drugo vrijeme…
    Popodne kad se zlica probudi idemo malo u goste kod moje firmane kume na kofi,nismo dugo bili nigdje… Mislila na rucak kod mojih al necak ima crijevnu virozu,a i svi ostali ukucani su u doticaju s njim pa cu zlicu malo zastiti ipak..da je bilo sto drugo,nema veze,ali crijevna ipak mi je trn u oku

Ugolina i vikendom turbo vrijedna!!
    ukocienju mi prethodi prefosiranost ..npr. nsenje neceg teskog,krivi pokreti itd. Diskovi su mi laicki receno izlizani pa sav pritisak ide na zivac i on se onda ukljesti .nzato mi je vszno jacat ledne misice koji se bas kod mene niti ne naziru

Ugolina
    03. Prosinac 2017. 21:57

Koje zatisje na forumu...tipicna nedjelja....
    Bas je usao bozicni duh u nas stan s tom svijecom...i stavili smo lampice po rubu prozora..zlica sva ushicena 😂 jos tri tjedna 🎉

Lucy16
    03. Prosinac 2017. 22:45

Ugolina, ma bio je super kod sveki. Cak ga je i stric pogledao i igrao se s njim. Uspavala ga je na rukama. Cim sam ja dosla probudio se i isli smo doma. Danas bili tamo na rucku. Opet trci samo oko nje. Ignorirala sam i fejsala se, a u sebi kipila. 😡😡😡😡
    Mamika, ja mrzim ici u svoju postu. Tamo uvijek cekam. Njih 4 sjedi za salterima i prebacuju neke papire a ti cekas. Kao da su bitniji papiri od ljudi. Vec sam 100 puta rekla da cu im pisati zalbu. Ili ja dodem i stanem u red kod prve koja se kao bavi posiljkama, i cekam, a netko dode iza mene i ode kod druge i ona ga odmah posluzi. 🔫🔫🔫🔫🔫

mamika3
    03. Prosinac 2017. 22:56

Ugolina

Koje zatisje na forumu…tipicna nedjelja….
    Bas je usao bozicni duh u nas stan s tom svijecom…i stavili smo lampice po rubu prozora..zlica sva ushicena 😂 jos tri tjedna 🎉

Awwwww.....Kaj i ti odbrojavas?Nisam jedina ,znaci!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Prosinac 2017. 23:00

Lucy16

Ugolina, ma bio je super kod sveki. Cak ga je i stric pogledao i igrao se s njim. Uspavala ga je na rukama. Cim sam ja dosla probudio se i isli smo doma. Danas bili tamo na rucku. Opet trci samo oko nje. Ignorirala sam i fejsala se, a u sebi kipila. 😡😡😡😡
    Mamika, ja mrzim ici u svoju postu. Tamo uvijek cekam. Njih 4 sjedi za salterima i prebacuju neke papire a ti cekas. Kao da su bitniji papiri od ljudi. Vec sam 100 puta rekla da cu im pisati zalbu. Ili ja dodem i stanem u red kod prve koja se kao bavi posiljkama, i cekam, a netko dode iza mene i ode kod druge i ona ga odmah posluzi. 🔫🔫🔫🔫🔫

Haha....Salteruse!Svugdje iste!Cast iznimkama!
    Stric se igrao s malim kazes?Ipak Bozic dolazi!
    Dok je baba s malim ti noge u zrak!Guglaj,uredjuj nokte,citaj nekaj.....Ma bilo kaj!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    03. Prosinac 2017. 23:13

Nema nikoga!Tipicna nedjelja!Haha....Meni bilo bas dobro na rockasu!Buhtlica bila sat vremena s tatom,dok je spavala naravno,ostatak sa mnom!A bila je dobra!Taman se rjesim nje i mala od susjede se zalijepi za mene!Haha...Nije mi bila dosadna,igrale smo se!A kasnije se ona skrivala pa trcala k nama,a buhtlica se doslovce raspametila!Smijala se sve u 16!
    😂😂Muz me zivcira sam tak!Njemu je bitno samo da je doma za mobitelom!Preko ljeta mi vani on doma!Ja kod te susjede,bas smo si dobre,na kavi sto puta,on nijednom nije dosao!Mali dobio onaj hooverboard,isli dolje klinci u garazu,ja mu kazem ajde odi,da vidis kak sinek vozi!On nece ni na 5 min!Ljudi me pitaju da zasto nije dosao!Rekla sam da ne voli ljude,da je dovoljan sam sebi!Ja volim i drustvo i nasmijat se i zajebavat,aon je ko svoja stara!U svojoj fotelji s prigovorima za sve i svasta!Bas sam ljuta!😬😬😬

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    04. Prosinac 2017. 06:43

Super jutro krenulo. 🔫🔫🔫🔫🔫
    Prvo ne mogu zaspati id 5.30 i napisem lijep komentar gdje ponudimb☕☕☕🍵🍶🍮🍮🥛🍼🍫🍫🍩🥐🥐🍩🍵☕🍮🥛🍫🍫 i kazem da necu nuditi 🔫🔫🔫😡🔫 jer smo ipak u blagdanskom duhu 🎅🎄🎄❄️🎅🎄🎄🎅🎄🎅🎊🎀🎁🎊🎅🎄🎅 i sve mi se izbrise. Moram 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫😡😡😡😡😡😡

Lucy16
    04. Prosinac 2017. 06:45

Ovaj tjedan imam dva kolinja, kod sveki i mojih. 🐖🐖🐖🐷🐷. Samo da to prezivim. Mrzim to. 😡😡😡😡

mamika3
    04. Prosinac 2017. 09:37

Lucy16

Super jutro krenulo. 🔫🔫🔫🔫🔫
    Prvo ne mogu zaspati id 5.30 i napisem lijep komentar gdje ponudimb☕☕☕🍵🍶🍮🍮🥛🍼🍫🍫🍩🥐🥐🍩🍵☕🍮🥛🍫🍫 i kazem da necu nuditi 🔫🔫🔫😡🔫 jer smo ipak u blagdanskom duhu 🎅🎄🎄❄️🎅🎄🎄🎅🎄🎅🎊🎀🎁🎊🎅🎄🎅 i sve mi se izbrise. Moram 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫😡😡😡😡😡😡

😂😂😂👏👏

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    04. Prosinac 2017. 09:43

Dobro jutro,cure!Ja popila kavu,napravila si gris bez secera!Fuuuuj.....Al sam pojela ipak!Jos ne odustajem od nivog rezima prehrane!Mislim da po deseti put vec!😂😂😂Imam peglanja,i nesto sitno pospremanja!Kasnije po malog!Mozda i do posla po bon!Muz mi salje poruku da ne gasim ni smanjujem grijanje!Kaj je vani tak hladno?Za rucak ne znam sto bi!Smislit cu tokom dana!Danas sam jedva djecu probudila!Bili su bas umorni!Zao mi ih bilo!A da se nisu svadjali nego odma zaspali duze bi spavali!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.