Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    02. Prosinac 2017. 22:10

lan@luk@rit@

Pozdrav mame!!
    Mamimka drago mi je da si bolje i nadam se da se nece ponovit!!
    Ugolina ti sve u čas postrojis cak i ormar
    Sandra malena ti je bez pelena od 3'mj zivota? Ili sam krivo razumjela?
    Tpol nam se puno seta s cupavicom tako i treba!!
    I dalje ne pamtim ni slova.n
    Kod nas veselo od jutra!!mm od danas na godišnjem,u jednu ruku se veselim a u drugu ne hshss poremetit ce mi moju rutinu,al naviknut cu se brzo pa cu kukat kad se bude vracao radit!!standardno!ja sam ujutro odradila svoje plivanje,nakon toga smo izasli na rucak sa cijelom ekipom..Rita nije imala mira,pa je vecinu vremena setala s tatom ..a baš sam je pohvalila kako se s njom moze u miru rucat,prosli put je bila super !!
    Sad m vodi malog na utakmicu,R spava,a ja cu se i miru posvetit mojoj najstarijoj curi :)
    Mame uživajte u vikendu!!

Hahaha,ma nije toliko napredna mislila sam od 3 mj.ove godine😅😅 Krivo sam se izrazila

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Mum of four
    02. Prosinac 2017. 22:12

mamika3

Llr Jel se inace bavis plivanjem,ili ovako malo za odmor?
    Mejica Ne mozes disat od malicke?Moja je imala brata tako da se uvijek vukla za njim i igrala!Rijetko kad da je trazila bas mene!Ali sad to nadoknadjujemo sa drustvenim igrama!Imam u zadnje vrijeme problema s usima!Ovo lijevo me bolilo nekih dva dana,ali vanjski dio!Nisam lijecila pa je mozda i od toga!Moguce!
    Sandra Jel otisao smrad iz nadmadraca?
    Ugolina Moj dio ormara ti isto tak zgleda,onda me muz spota da na kaj to lici!Samo ga pitam da na kaj bi njegov licio da ga ja ne slazem!😂

Je je,sreca moja danas bura bila pa sam dobro izribala i stavila na terasu daa se osusi

Mum of four
    02. Prosinac 2017. 22:16

Istina je da bebe malo bolje spavaju kad prestanu ci cat,samo je moja stekla naviku da mi gurne ruku u majcu i stipa za ciku i tako spava😥 neznam sta je gore! 
    Mamika sta nije bila ona fora ako cekas duze od 5 min na red za kasu da ti daju neki popust? mislim da je to kaufland imao

mamika3
    02. Prosinac 2017. 23:19

Sandra31

Istina je da bebe malo bolje spavaju kad prestanu ci cat,samo je moja stekla naviku da mi gurne ruku u majcu i stipa za ciku i tako spava😥 neznam sta je gore!
    Mamika sta nije bila ona fora ako cekas duze od 5 min na red za kasu da ti daju neki popust? mislim da je to kaufland imao

Mislim da 5kn!Nisam ziher,nesto je bilo!Al ja sam ti danas bila zivcana-pms, plus sta sam inace nestrpljiva i nusam imala zivaca cekat!Mala je k tome bila dugo budna,a nisam joj hranu ponijela!Pa sam onda otisla prema doma!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    03. Prosinac 2017. 07:40

Dobro jutro 
    🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺

03. Prosinac 2017. 08:55

Dobro jutro mame!
    Mare hvala na kavi,treba mi cisterna. Noc-ajme meni. Dijete nam doslovno skakalo po glavama od 2.30 do 5.30. Bila je vesela i naspavana. Ujutro se predala i sad jos naravno spava.Neka. Ali popodne danas joj ne dam spavati😈

Mum of four
    03. Prosinac 2017. 09:30

Dobro jutro,hvala na kavi! Ja ustala popila kavu i vratila se u krevet glava boli na najjace😣
    😣😣
    Sve tri kaslju da ih je gadno za cut,sutra cu s njima do pedijatrice!
    Iliani uf gadna noc kod vas,joj nema gore nego kad u 2 ujutro budu koda je podne 🤣🤣
    Mamika i ja mrzim kad moram duze cekat u redu svejedno jesam u pms ili ne,a jos kad idem s klincima pa kad krenu oko one kase,lukavi su ti prodavaci sve slatkise tamo nabace a njima oci koda nikad u zivotu nisu jele slatko😫😫

mamika3
    03. Prosinac 2017. 09:47

Dobro vam jutro!Di god pogledam,kod mene nered!Popila kavu napola,krenula spremat,evo mala se probudila!Muz se sprema sa sinom na judo natjecanje pa mu ju ne mogu uvalit!Jucer me buhtlica nasmijala,opetCijeli dan ga nije vidjela!!Mm je sjedio do mene,a ona kod njega!I ide on na wc i nju da meni!On se vrati i na mobitel!Nju ni pogledao!A ona pocela rukama grebat po njemu,micati nogicama,grizla ga je,onak je vristala kak ona zna dok ju god nije uzeo!😂😂Ja sam se smijala i rekla da kaj bu tek radila sa godinu dana za njegovu paznju!Kasnije rucak i oko 5 na rockas!Kad beba zaspu,pospremanje!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    03. Prosinac 2017. 10:15

Dan, ja od sedam ujutro u kuhinji 😂🔫 
    Kava,caj,dorucak,priprema za rucak,napunila i upalila sudericu,nju nahranila dok se meso otopilo, rucak kuham sad haha, ovo iz suderice povadila,ugl zelim sve u kuhinji zavrsit prije serije na koju sam se navukla a i da ostatak dana samo jedem i pijem kavu.. Gledam svaku nedjelju sad na HBO3 seriiu bijela princeza, jako zanimljiva radnja..ono tipa dvorske muljaze protiv kralja,zavjere i tak to...danas je u 11:45... Svaku ned u drugo vrijeme...
    Popodne kad se zlica probudi idemo malo u goste kod moje firmane kume na kofi,nismo dugo bili nigdje... Mislila na rucak kod mojih al necak ima crijevnu virozu,a i svi ostali ukucani su u doticaju s njim pa cu zlicu malo zastiti ipak..da je bilo sto drugo,nema veze,ali crijevna ipak mi je trn u oku

mamika3
    03. Prosinac 2017. 11:42

Ugolina Ja gledam Empire!I ima neka emisija o razoraznim kraljevima,kraljicama...Povijesna!I to mi je super...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.