Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    30. Studeni 2017. 06:51

Zapamtila sam jedino da je zlica bubana,pusa da sto prije ozdravi 😘😘
    Ja opet u desetoj brzini,Issa krenula ponovo u malu skolu,pa nju odvezen dodem doma pa dok malo sklonim vrijeme otici po nju,onda sirena na spavanje a ja rucak i jos malo po kuci sklanjam,jedino ovih dana sam neka bez volje pa ljencarim 😂😂😂 PMS pa nemam volje za nista. Navečer u teretanu dok dodem kuci i okupam se vrijeme spavanja. Zaspem kao kokos ranije,ni sa mm nemam volje se družiti.

30. Studeni 2017. 08:10

Jutro mame! Ima li naspavanih?
    Mare hvala na kavi.Bome tvoje ljencarenje izgleda kao moj standardni dan otprilike
    Abies bravo i stoput bravo za Petru! A cek ona ti je bila vecinom u platnenim ili samo za po doma?
    TPol ma cupavica ce uzivati u vrticu sigurno!
    Mejica moja crta i sara s cime i gdje stigne,jer ima dvije sestre i likovnog pribora kakvog hoces i gdje hoces,jer seke cesto ne pospreme stvari za sobom.A jos imam onu magicnu plocu pisi-brisi i po tome voli crtati.
    Sandra moje cure jos nijedna nisu dobile m,ali ova starija vec godinu dana ima cesto bolove u trbuhu ili je pece kad piski (vadili urin vise puta - sterilan je) ili joj je muka ili stalno nesto trazi za jesti,kao da je non stop u PMSu
    Ugolina super sto si vec dobila terapije. Kad mm tako uhvatilo trazili smo vezu da dobije terapiju odmah a ne za pola godine,tad je tek kao mogao doci na red

lan@luk@rit@
    30. Studeni 2017. 13:41

Dan mame
    Veliki otisli u skolu,R spava pa se odmah lakse diše!
    Popodne idem malo do grada,dogovorila sam s rodicom rucak!Baka ce doc cuvat Ritu!
    Uplatila sam sebi do Bozica bazen i saunu u jednom hotelu,od sutra pocinjem (danas zadnji dan menge pa nisam mogla prije)!bas se veselim!!to sam na 50% uzela na crni petak'
    Ugolina kako je zlica danas?Koliko cesto moras na terapije!!
    Ilani kako je tm?
    I moju L zadnju godinu svako malo bolucka dole nisko pa ocekujem i ja da ce dobit kroz godinu!!
    Cupacica ce sigurno uzivati u vrtiću i bit prava mala šefica
    Mare nam u stotoj brzzini,nista cudno za nju..zena s Venere hahaa
    Dalje ne pamtim,ugodan dan svima

Abies
    30. Studeni 2017. 13:46

Posao ludnica. Još moram molit druge za podatke aaa. I nisam ni blizu kraja tablicama. 
    Odem u konzum brzo po kinder jaje blagajnu i klopu si i sretnem Ilani i predivnu Nikolinu 😍
    Petru vikendom stavim u platnenu. Al ako idemo nekud tj mojima, onda ne. Sad imam još veću volju. Vidjet će se jel bilo slučajno ili stvarno razumije.
    Čitam kasnije. Samo sam pod dojmom male ljepotice iz konzuma 😘😘

30. Studeni 2017. 13:55

Dala sam joj bojice i papir jucer, ona se igrala bojicama a ja crtala 😀 
    Ilani vidis,vidis ja sam zaboravila za tu magicnu plocu, to bi joj moglo bit zanimljivo, al nisam nigdje vidjela za kupit pa moram na internetu trazit
    Tpol i moja je luda za bebama, bilo smo u ducanu a mama gura bebu u kolicima a ona odmah k njoj,naravno dok sam ju uzela da idemo dalje lila je krokodilske suze. 
    Nema bas klinaca njezine dobi, svi su stariji par godina pa poludi dok vidi bebu, bas me zanima kaj bi ona radila s njom 😀😀

30. Studeni 2017. 13:58

Ugolina ma i ja sam paranoicna oko bojica al ju ne ostavljam samu s njima, stalno je u pokretu i trci bojim se da ne padne i iskopa si oko, al ja sam jako zastitnicki nastrojena oko nje pa pazim na svaku sitnicu, nije mi profesionalna deformacija,jednostavno sam takva.
    Pastele sam joj htijela kupit al ona bi to sve strgala i mozda pokusavala pojesti pa sam odustala, a bas mislim da bi joj bilo zanimljivo

30. Studeni 2017. 14:00

Abies bravo za Petru 😊🤗 mi jos malo odgadamo kad se svaki put popisala okolo a ne tam di je trebala, na proljece dok zatopli idemo na skidanje pelene...

30. Studeni 2017. 14:01

lan@luk@rit@

Dan mame
    Veliki otisli u skolu,R spava pa se odmah lakse diše!
    Popodne idem malo do grada,dogovorila sam s rodicom rucak!Baka ce doc cuvat Ritu!
    Uplatila sam sebi do Bozica bazen i saunu u jednom hotelu,od sutra pocinjem (danas zadnji dan menge pa nisam mogla prije)!bas se veselim!!to sam na 50% uzela na crni petak'
    Ugolina kako je zlica danas?Koliko cesto moras na terapije!!
    Ilani kako je tm?
    I moju L zadnju godinu svako malo bolucka dole nisko pa ocekujem i ja da ce dobit kroz godinu!!
    Cupacica ce sigurno uzivati u vrtiću i bit prava mala šefica
    Mare nam u stotoj brzzini,nista cudno za nju..zena s Venere hahaa
    Dalje ne pamtim,ugodan dan svima

Bravo za bazen i saunu, dobro ce ti doc opustanje ☺

30. Studeni 2017. 14:23

Dan cure!
    Rucak gotov,beba pajki,jedna cura u skoli,druga radi zadacu.Decki hmm pa nisam sigurna di su.
    Abies bas mi je drago sto smo se srele,steta sto nije bilo za kavu vremena. Moramo izmisliti priliku Navijam da Petra ostavi pelene,sigurna sam da nije bilo slucajno.Pa lijepo ti je rekla ka-ka
    Mejica mislim da ima plocu svaki veci ducan. A Muller sigurno!
    LLR tko zna uzivati u zivotu-zna! Bravo i tako treba! Uzivaj

Lucy16
    30. Studeni 2017. 14:36

Evo smijem se svom Mateu. Probudio se poslije sata spavanja jadan, zbunjenog pogleda kao da ne znam gdje se nalazi. Polegla ga i legla s njim i spava dalje. Sinoc zaspao u 20.30 i jutros do 9 spavao s 4-5 budenja. Nisam brojala. 
    Jutros bili malo kod mojih. Za rucak imam mesa od jucer. Skuhala juhu i prilog.
    Mirovinski me trazi novu medicinsku dokumentaciju. Poslala to odmah danas. Sad cu opet cekati 2 mj da pregledaju to.
    Nadam se da je Zlica ozdravila i da ce ti Ugolina terapije pomoci!!!
    Ilani, kako tvoj muz s nogom?
    TPol, moj drugu djecu cupa i grebe. Bojim se da nekom oko ne iskopa kad ga capi. I nama to radi. Ne znam kakva mu je to fora. Stalno ponavljamo da ne to raditi i da to boli ali ne vrijedi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.