Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    27. Studeni 2017. 21:17

Sandra31

Evo ukratko o mom zivotu 😄😄,iz Rijeke sam,30 godina mi je tek 😂😂! Muz mi je za pozelit,ne bjezi nikad od kuce,naprotiv nikako da ga se rijesimo malo 😂😂😂! Radim preko tjedna, vikend s klincima! Ponekad mislim da mi je posao zapravo relaksacija od vikenda😁

A kakav posao radis? 😂

Mum of four
    27. Studeni 2017. 21:32

Ugolina

Sandra31

Evo ukratko o mom zivotu 😄😄,iz Rijeke sam,30 godina mi je tek 😂😂! Muz mi je za pozelit,ne bjezi nikad od kuce,naprotiv nikako da ga se rijesimo malo 😂😂😂! Radim preko tjedna, vikend s klincima! Ponekad mislim da mi je posao zapravo relaksacija od vikenda😁

A kakav posao radis? 😂

Konstruktor (crtam brodove)

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    27. Studeni 2017. 22:04

Ugolina

mamika3

Helou,helou…..Za promjenu sam bila u pokretu pa kao budem sad na forum,budem sad….Pa nista!Buhtlica mi kaslje pa ju moram sutra odvesti do dr!Mala mi je u vrticu sutra dijete dana pa je sretna jer ce sefovat!Vec je izdala par naredbi muzu!Veli mu ajde,ja sam dijete dana,poslusaj me!
    Lucy Porodiljni nema nikakve veze sa djecjim!Jebi ga,da sam ikako mogla reci ti na vrijeme,bi rekla!
    Sandra31 Dobrodosla!Ja sam Mejicu izresetala s pitanjima,tebe nek netko drugi!😂😂😂😂Tri cure?I ti cetvrta!Muz vas mora slusat hoce,nece!

Ja sam dijete dana, poslusaj me 😂😂😂😂 pisam!
    Bas zanimljiva fora to s djetetom dana… I kako onda taj dan izgleda? Igraju se kaj ona zeli i to??

Nisi to imala dosad?To ti imaju ovi predskolci!Svaki dan nekog izvlace!Dijete dana ti je tetin pomocnik!A samo dijete bira svojeg pomocnika!I onda ti dijete dana pazi na red,sve nadgledava,odlucuje o igrama....I na kraju ti svako dijete o djetetu dana napise neku pohvalu!To nam teta ispise na papir,kao diploma,i pored svakog citata stavi ime i prezime,da se vidi ko je sto rekao!Jako lijepo...I tak ti se oni izmjenjuju kroz cijelu godinu,znaci da su vise puta odabrani!I ono sto je mojoj kceri najdraze,dijete dana se mora slusati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Studeni 2017. 22:05

Ugolina

Radila jutarnju i dok je zlica spavala u vrticu morala sam po neki nalaz u bolnici na rebro, pa nazad svojoj doktorici po uputnicu za stosta i onda po zlicu u vrtic..obilaznicom po autoputu doma da ne upadnem s njom nervoznom i nenaspavanom u guzvu, muz danas bio zaduzen za rucak i narucio pizzu 💪 😂
    I popili kavu i zacas idemo kao u supernovu platit racune i u interspar,a na kraju obisli i pepco i tedi i kik i c&a i muller i ljekarnu psmtr i eto ti preslo pol osam dok smo doma dosli.. I onda kao brzinski cokolino zlici,pojela je par zlica i gledala djecju tv i to jedva,a cendrava,a oci joj se sklapale, cica i zaspala do osam… I od onda spava,a ja cijelo vrijeme ocekujem ono budenje nakon sat vremena sto ide 😂😂
    Sutra zlica ostaje s tatom doma (jer imam sastancit poslije smjene-tim, pa odgojiteljsko vijece,zna llr o cem pricam hehe,a ko zna do kad ce to trajat) pa sam.si ocitila povrce i pripremila meso sto cu ujutro kuhat 😂 al ovaj put ne u pet vec u sedam 😂 druga sam smjena hihi

Kad moj kuha,ispece cevape!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Studeni 2017. 22:07

mare1989

Helloween
    Nova mama dobro dosla ,kako ide sa troje djece je li veselo?
    Veceras nisam isla u teretanu jer ona tek sad zaspala u p.m jer ne isplati mi se sad otici bit cu dole u 21.15 a teretana radi do 22h.
    Ona me ubija sa tim spavanjem,totalno se sve poremetilo

😂😂😂😂😂😂Helloween...😂😂😂Mare,predobro!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    27. Studeni 2017. 22:39

Helloween, Mare!!! 👋👋👋👋 To ce nam biti novi pozdrav. 😂😂
    Ugolina, i moj se budi nakon prvog sata sna. Evo upravo sada. I cistili mu nos prije sat i pol i vec mu zacepljen. 😣😣😣 Ne znam kako ce do jutra. Sutra idem dr.zbog toga.
    Mm zna nesto skuhati ali je lijen. Glavno da meni kaze kako bih trebala. 😡😡😡 Cekam kad ja krenem raditi da on pocne pomagati po tom pitanju. Ali bojim se da ce samo trcati mamici na rucak.

28. Studeni 2017. 04:14

Mare helloween i tebi 😂 dobra si 😁😁 kak ti je u teretani, el se vide rezultati? 
    Ugolina imam dojam da tebi nikad nije dosadno, uvijek ste u nekom pokretu, malo ti zavidim, mi odemo u setnju i to je to, svaki dan nam isti, bas me nekad to deprimira...
    Abies pa ti vec imas pravu veliku curu, bravo za nju 😘 
    Ubila me nocas a jos nije kraj, ona u sat vremena ima 3 budenja, izludila me, ne znam dal da uopce pokusavam spavat vise... sad ju uspavljujem vec sat i pol, ona drijema a kaj da ja radim? 😭😭😭 uhh, grozna noc

28. Studeni 2017. 07:31

Dobro jutro mame! ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍫🍫🍫🍫🔫🔫🔫🔫

28. Studeni 2017. 07:47

Da napisem koju rijec. Svasta je bilo ovih dana,a telefon me zeza pa nemam zivaca tipkati.
    Nikolina je prehladena,kaslja opako,glasic joj pukao. Bili u ped,grlo pluca su cisti. Nos je krivac.Nervozna je,lose spava i bas mi ju je zao.Nadam se da ce brzo proci.
    Jucer ttebali ici sa srednjom ortodontu,medutim nismo jer se mm ozlijedio na poslu. Pao,izvrnuo glezanj,sva sreca nije lom,tako da jucer do kasno je bio u traumi.
    Jos sam imala epizodu s mackom😓 Negdje je nasao neku naftu ili benzin i umocio sape u to. Pola dana sam se bavila pranjem macke😠 kao da nemam pametnija posla! A sta cu,morala sam!

28. Studeni 2017. 07:56

Mejica i Sandra dobro nam dosle i puno nam tipkajte!
    Mare Halloween😁😁😁 umrla od smijeha😁😁😁!
    Ugolina,Abies ja ne mogu se nadivit na vase cure! Koje su to pametnice! Pa vi vise nemate bebe,one su vam nabrzinu postale velike!😍😍
    Mamika koja zavrzlama s tenisicama! Ma ja ni svojima ne znam dobro kupiti ako ih ne vodim sa sobom. Uvijek uzmem premalo.
    Brojcana jesi nam ziva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.