Jutrekooooo….😘😘😘😘😘Ilani,hvala na ponudi!Vidim i pistolj imas!😂Buhtlica mi pretproslu noc uopce nija jela,a proslu samo jednom!Mozda zato sto ie malo bubana!Ne znam….Kasalj ju je mucio prihe nego je zaspala!U 9 zaspala kakti,do nekih 11 svako malo se zakasljala i budila!Izmucilo ju je to sigurno!Po noci nije kasljala,HB!Po novome ne koristim secer nego stavim agavin sirup,ali ako ga imam!😂To vam je ko med ,samo malo rjede i sladje!Zdrava zamjena za secer!Uglavnom zelim reci da mi kava nije kava!😭😭Malo je drugaciji okus!Nije fuj,samo drugaciji!Hahaha…Danas radim sataras!Zadnji put,nedavno,sam ga presolila i sad cu se iskupit sama sebi!Moja mala,starija,vec od jutra pocela sefovat jer je ona dijete dana!Skine pidjamu i veli mi-odnesi to u krevet jer sam ja dijete dana!A dijete dana naredjuje!😂Rekla sam muzu da napomene teti da ju malo pripazi,da ne pretjera s ulogom!😂A da,skockala se zenska!Bijele tajice,crna majica s bijelim tockicama,ogrlica…..A tek joj 6!Hahaha…
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ilani Jeste uspjeli sredit macku?
Mejica I moj dan je uvijek isti samo kaj mi ide pismeno izrazavanje pa ispadne zanimljivo!😂😂😂
Sandra Zvuci zanimljivo….Na cemu radis?Voyager,Enterprise….😂😂😂 Da l ti pomaze najstarija kcer?
Lucy Sretno s doplatkom,ako ces zvati danas!
Pisaaam haha voyager i enterprise 😂😂😂
Mamika ne radim svemirske brodove 😂😂, samo obicne tankere 🤣🤣! Zavrsila sam brodogradnju! Starija pomaze kako koji dan,izgleda da djeca sve ranije ulaze u pubertet ,mislim cak da je sa mladjima duplo lakse,tako da me sve strah kako ce to bit kad sve tri budu u pubertetu
Aaahahaha a steta..tpol i ja smo star trek fanovi,mozda si mogla svakoj jednog dizajnirat 😂 bezeciram enterprise 😂😂😂😂
Ja cekam u bolnici s mamom. Vec mi pun kufer i toga. A sta ces kad moras.
Noc bila ok. Budio se 3 puta. Ocistili nos prije spavanja po prave.
Ugolina, koristim samo fiziolosku i sinomarin. Popodne radi dr pa cu zvati.
Zvala Zg za djecji. Zahtjev je obraden 7.11. Jos nisam nista dobila. Rekla mi zena da imam pravo zalbe. Mozda cak odem i odvjetniku da napise tu zalbu. Nisu to mali novci. 10 000 kn.
A covjece,bas bezveze..i ja bi se osjecala pokrano,doslovce! 🔫 bezobraznici...
A kaj se tice kapi, kad im je jako zastopano nekad ta fiz i sinomarin nisu dovoljno jaki,a efedrin ce mu bas odstopati, pa barem prije spavanja da mu se malo olaksa
Ne Helloween (mamu da mu jebem i mobitelu) vec Hello
Suze mi idu hahaha😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂
Kaj se radi babci??
Ja sam na poslu...djecica spavaju...ja sam napravila kaj sam morala sto se tice nesto za uredenje sto smo trebali i sada doslovno meditiram... Ova iz sobe prek puta ima nekog svog posla pa nije za cavrljanje 😂 a nis,idem se bavit dokumentacijom..
Kaj se radi babci??
Ja sam na poslu…djecica spavaju…ja sam napravila kaj sam morala sto se tice nesto za uredenje sto smo trebali i sada doslovno meditiram… Ova iz sobe prek puta ima nekog svog posla pa nije za cavrljanje 😂 a nis,idem se bavit dokumentacijom..
Dokumentacija...Mislis viber?😂😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kod mene se kuha rucak!Beba upravo zaspala!Gledam dr Oza,uci ljude kako se mrsavi!Al ja nisam nikad bila za ucenje pa eto...😂😂😂😂😂Buhtlica je prestala kasljati💪💪💪💪💪💪,!Ali zato starija vec u par navrata govori da ju svrbi oko!Pa ipak moramo do pedice!U pol 6 su informacije!E to bih zbilja trebala obavit!Al na cu reci muzu da me odveze!Opet imam puno planova!Valjda cu ih ostvarit!😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Kaj se radi babci??
Ja sam na poslu…djecica spavaju…ja sam napravila kaj sam morala sto se tice nesto za uredenje sto smo trebali i sada doslovno meditiram… Ova iz sobe prek puta ima nekog svog posla pa nije za cavrljanje 😂 a nis,idem se bavit dokumentacijom..
Dokumentacija…Mislis viber?😂😂😂😂😂
Aaaahagahahahahahaza tocnooo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Isuse,ja umirem od smijeha cim vidim tvoj nadimak covjece...
E kaj je najbolje i pravu dok.sam pisala isto
Kod mene se kuha rucak!Beba upravo zaspala!Gledam dr Oza,uci ljude kako se mrsavi!Al ja nisam nikad bila za ucenje pa eto…😂😂😂😂😂Buhtlica je prestala kasljati💪💪💪💪💪💪,!Ali zato starija vec u par navrata govori da ju svrbi oko!Pa ipak moramo do pedice!U pol 6 su informacije!E to bih zbilja trebala obavit!Al na cu reci muzu da me odveze!Opet imam puno planova!Valjda cu ih ostvarit!😂😂😂
E taj dr.oz,prodana dusa...prvo,svaka,ali svaka epizoda je o debelim ljudima i mrsavljenju i u svakoj prodaje artikle sponzora od tog dana kao najbolje za mrsavit 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji