Helloween
Nova mama dobro dosla ,kako ide sa troje djece je li veselo?
Veceras nisam isla u teretanu jer ona tek sad zaspala u p.m jer ne isplati mi se sad otici bit cu dole u 21.15 a teretana radi do 22h.
Ona me ubija sa tim spavanjem,totalno se sve poremetilo
A jel sirenica i dalje zeza nocu? Sorry,vjerojatno si pisala al dug mi je dan
Ne Helloween (mamu da mu jebem i mobitelu) vec Hello
ja vec gledam kako nas to pozdravljas
Ne Helloween (mamu da mu jebem i mobitelu) vec Hello
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Eto,glupi pametni mobitel 🔫
Helloween
Nova mama dobro dosla ,kako ide sa troje djece je li veselo?
Veceras nisam isla u teretanu jer ona tek sad zaspala u p.m jer ne isplati mi se sad otici bit cu dole u 21.15 a teretana radi do 22h.
Ona me ubija sa tim spavanjem,totalno se sve poremetilo
A jel sirenica i dalje zeza nocu? Sorry,vjerojatno si pisala al dug mi je dan
Noc nam je onako li-la nocas ok i cak do 7h ali zato je sad jedva zaspala
Ne Helloween (mamu da mu jebem i mobitelu) vec Helloja vec gledam kako nas to pozdravljas
Popizdila totalno 😂😂😂😂😂
Evo ukratko o mom zivotu 😄😄,iz Rijeke sam,30 godina mi je tek 😂😂! Muz mi je za pozelit,ne bjezi nikad od kuce,naprotiv nikako da ga se rijesimo malo 😂😂😂! Radim preko tjedna, vikend s klincima! Ponekad mislim da mi je posao zapravo relaksacija od vikenda😁😁
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Radila jutarnju i dok je zlica spavala u vrticu morala sam po neki nalaz u bolnici na rebro, pa nazad svojoj doktorici po uputnicu za stosta i onda po zlicu u vrtic..obilaznicom po autoputu doma da ne upadnem s njom nervoznom i nenaspavanom u guzvu, muz danas bio zaduzen za rucak i narucio pizzu 💪 😂
I popili kavu i zacas idemo kao u supernovu platit racune i u interspar,a na kraju obisli i pepco i tedi i kik i c&a i muller i ljekarnu psmtr i eto ti preslo pol osam dok smo doma dosli.. I onda kao brzinski cokolino zlici,pojela je par zlica i gledala djecju tv i to jedva,a cendrava,a oci joj se sklapale, cica i zaspala do osam... I od onda spava,a ja cijelo vrijeme ocekujem ono budenje nakon sat vremena sto ide 😂😂
Sutra zlica ostaje s tatom doma (jer imam sastancit poslije smjene-tim, pa odgojiteljsko vijece,zna llr o cem pricam hehe,a ko zna do kad ce to trajat) pa sam.si ocitila povrce i pripremila meso sto cu ujutro kuhat 😂 al ovaj put ne u pet vec u sedam 😂 druga sam smjena hihi
Ne Helloween (mamu da mu jebem i mobitelu) vec Helloja vec gledam kako nas to pozdravljas
Popizdila totalno 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji