Mejica ja bez problema sijecem nokte i na nogama i rukama. Malo je zabavim i pjevam mama prstic,tata prstić,seka, braco i beba
E pa da, moja zlica, nikako da ju pohvalim 😍😍😍😍💕💕💕
Izbio joj zub,gornja desna cetvorka, mislim da joj isto to na drugoj strani,al nije mi bas dala dirat… Sad mi jasno vristanje prekjucer navecer!!!
I drugo, pocela mi svaki dan neku novu rijec…
Nana (banana), onda je rekla nina ili nina nena (to oznacava njenog tockastog medu, kao za spavanje je), kad ju nes pitas a odgovor je kao- ja, onda pokaze prsticem na sebe i kaze- ti 😂😂😂😍😍😍😍 ga ga (patka) ,mau (macka), ono kaj me najvise fascniralo je bilo prekjucer,obuvam joj carape, kazem jednaaaa… A ona kaze- druga a ja ono 😵😵😵😱😱😱😵😱😵😱😵😱😵😵😵😱😵😲😲😲😲😲 i to tocno tak druga! Sa slovom R!!! Odma sam se sjetila lovre! Al samo tad je rekla,vise nije znala ponovit, sad kaze duga… I sad crta ona nes,ja ju pitam kaj, ona kaze kokokoka, ok, pitam ju a kaj je ovo,a ona kaze svoju prvu recenicu - duga koka 😵😱😵😱😵😱😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱😱😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ajme i to sve unazad tri dana covjece
Tocno znam kako se osjecas... 😱😱😱😱😱😱😂 Bravo zlicaa!!!
Mi imamo dramu s tim noktima, nikad mu nisam uspila nit jedan nokat osisat u budnom stanju!!! Cim ga taknem, uzmem za ruku ili nesto sta on ne zeli-bjezi od mene! Ako mu prisilno zadrzim ruku u ruci, to je takvo urlanje... Oduvijek je takav, nevoli da ga se sputava i kuzi sve jos odavno... Cim mu dotaknem prst odmah zna sta zelim. Sisam mu dok spava, nekidan osisala nokte na rukama i jednoj nozi. Od tad nikako nastavit. Cim ga taknem dok spava-hop, budan!
Isto nam je i s kupanjem, cim ga dodirne voda odmah se izvija, jedva ga drzim. Skuzi cim ga krenem skidat u wcu pa pocne cmoljit 😂
Sandrich ista stvar kod nas, samo ja nju ne smijem ni taknut dok spava, odma se probudi i ostatak dana je cendrava,nema sanse da ode dalje spavat, al kupanje nam je otpocetka bilo ok, to se zali ako joj je bas los dan al inace voli, valjda jedino na kaj se ne moram zalit 😀
Mare i ja pjevam obitelj prstic 😀😀 al pali samo za tatu i mamu prstic dalje ne moze izdrzat pa svaki dan dva clana otpjevamo 😀
Vidim da svi imamo iste fore ☺
Koprivnica!! Šalji čokolino!!!!!!!!!
Kod mene niš pametno. P ima jedine rečenice: tu je, pa(l)o je, tamo je, baci, (po)papala (sam).
Zlica crta d(r)ugu koku i ima drugu čarapu!
Dalje ne pamtim!
Ajme,jadne vi covjece... Ja svojoj nd mogu odrezat nokte u snu,al kad zaspe mogu ju odnijet kud hocu,mogu ju presvuc, pelenu premotat, sve ona to prespava ili krace negoduje pa nastavi spavat... Ali zato svaki ali svaki dan odkad se rodila,zaspe i nskon sat vremena se urlajuci probudi pa ju moram dignut i onda nastavi pa ju hitim nazad dole...nekad traje malo duze pa ju kratko nosim i kad zaspe,hitim ju nazad dole 😂
Pozdrav,vidim da su se pocele javljat i mame kojima nisu bebe ljetnice pa bi se i ja malo uguralaa!!! Nazalost ja sam bila aktivna na klokanici samo kao trudnica jer nismo bile toliko pametne da napravimo temu i za kasnije
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Abies hehe, a bas je nedavno bio na akciji cokolino, nekih 5 kuna, odma se opskrbim za pola godine 😀
Ugolina wow, bas si sretnica, ja ne smijem svoju ni taknut, doslovno je ne diraj lava dok spava 😀😀 a zakaj place?
Sandra koliko mjeseci ima tvoja beba? Ili godina? 😀
Abieshehe, a bas je nedavno bio na akciji cokolino, nekih 5 kuna, odma se opskrbim za pola godine 😀
Ugolina wow, bas si sretnica, ja ne smijem svoju ni taknut, doslovno je ne diraj lava dok spava 😀😀 a zakaj place?
Sandra koliko mjeseci ima tvoja beba? Ili godina? 😀
Ja ih imama malo vise 🤣😉,tri cure! Jedna 10 i pol,6 i najmanja ce u 12 mj 3 godine
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji