I oK sve puno kineza na temama-mamika-u napad!!! Prijavi adminu!!! 😂
Aha znaci tako sandra će nam nacrtat jedan enterpise moze moze ! Haha
Ilani joj znaci muž će bit sad na bolovanju ?
Haloween Hahahhaha
Mi danas išle daleko al brzo smo se vratile nije za nikud nego u park i kući opet izvijanje problemi s kolicima pa malo nosim pa malo hoda pa malo ergo uhhh
Popodne ide svekrvi sad imamo utorak o srijedu da je kod nje na 2 sata da se prilagođava al ipak mislim da će u vrtić od rujna dosadno je njoj ... 😀
TPol, ja ga razmisljam dati na proljece na 4 h. Ne smije duze jer sam ja doma. Tako bi sredili adaptaciju dok sam ja doma, on bi se priviknuo dok ja krenem raditi i on bude duze onda. Mozda bas to napravim.
Ima nas svakakvih zanimanja sad. Od teta, sumara, prodavacica, profesora, ...
TPol i Mejica, sta ste vi po zanimanju?
Kod mene se kuha rucak!Beba upravo zaspala!Gledam dr Oza,uci ljude kako se mrsavi!Al ja nisam nikad bila za ucenje pa eto…😂😂😂😂😂Buhtlica je prestala kasljati💪💪💪💪💪💪,!Ali zato starija vec u par navrata govori da ju svrbi oko!Pa ipak moramo do pedice!U pol 6 su informacije!E to bih zbilja trebala obavit!Al na cu reci muzu da me odveze!Opet imam puno planova!Valjda cu ih ostvarit!😂😂😂
E taj dr.oz,prodana dusa…prvo,svaka,ali svaka epizoda je o debelim ljudima i mrsavljenju i u svakoj prodaje artikle sponzora od tog dana kao najbolje za mrsavit 😂😂😂😂
Hahah...Je,je....Toliko savjeta za mrsavljenje,a duplo vise debelih Amerikanaca!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I oK sve puno kineza na temama-mamika-u napad!!! Prijavi adminu!!! 😂
Hebes admina,ja sam tu!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Samo mi recite kakav dizajn zelite 😂😂,nesto nevidjeno🤗🤗
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ugolina jesi ti iz V.Gorice?
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Helloween,everybody!
Sretna sam ,sve sam isplanirano obavila!💪💪💪💪💪Sinek je super u skoli,sve 5!Jos samo da ostane tako!!Mala je dobila kapi za oko i mast!Mast samo jedan dan,a kapi 5-6!Bilo malo drame oko nogometa,ali ne da mi se sad sve pisat pa kad se sjetim!Moram kupati buhtlicu,cendra!Sinoc je u 21/zaspala,mozda ce i veceras!A da,vodimo borbe s malom!Ja joj kapala,muz pokusava stavit mast!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaboravih!U ljekarni,nadoplata za kapi i mast,40 kn!Ostala sam paf!Rijetko idem u ljekarnu,mislila sam da ce bit par kuna....Pa sta da trebam neke prave lijekove,za nesto ozbiljnije?Vise ne smijes ni bit bolestan ako nemas novaca!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji