Popišala se na wc 🎉
Skinula pelenu punu. Pa opeu punu. I sad praznu, stavim ju na wc i pišššš
Daj bože ponovo i ponovo….
Bravo!!!!!A znas kaj,posto je motoricki ful napredna ne bih se uopce cudila da i pelenu ostavi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobrodošle nove mame!!
Josipa pametnica,Petra isto bravo za tutu!!
Mamika puse tvojoj najmlađoj da sto prije ozdravi!!Sto ce sutra K šefovati,vidim da joj vec odlicno ide!!
S nokticima nemamo problema rezemo ih u budnom stanju!
Gdje nam je Ilani?
Kod mene veselo,mm popodne sama sam s njima tako da na izmaku sam snaga!!
Pozdrav,vidim da su se pocele javljat i mame kojima nisu bebe ljetnice pa bi se i ja malo uguralaa!!! Nazalost ja sam bila aktivna na klokanici samo kao trudnica jer nismo bile toliko pametne da napravimo temu i za kasnije
I jos jedna koja nas cita, aaaahahaha 😂😂 svasta! Pa dobrodosla i ti,tj.svih vas cetri 😂
Abieshehe, a bas je nedavno bio na akciji cokolino, nekih 5 kuna, odma se opskrbim za pola godine 😀
Ugolina wow, bas si sretnica, ja ne smijem svoju ni taknut, doslovno je ne diraj lava dok spava 😀😀 a zakaj place?
Sandra koliko mjeseci ima tvoja beba? Ili godina? 😀
E to bi i ja bas voljela znat zasto se tak budi i place, vjecni misterij...mozda nekad preraste to 😂😂😂
Pozdrav svima mejica dobro došla kad jw tvoja rođena izgleda da su nam blizu po datumima
Moja ti isto ne voli spavat na večer natezanje od 22-24 u jutro oko pola 8,8 se probudi i po danu isto jedva sat i pol a uspavljivanje skoro uvijek i klokanici .. neda sw i gotovo radje će cendrat nego da zaspi
Sandra dobro došla i ti
Ugolina bravo zlica 👏🏻👏🏻👏🏻 Ma točno te razumijem stalno se iznenadim 😂 I iscuđavam … imamo novu riječ keki (keksi )
Danas je dan protekao dobro bile smo vani pa sam je uspavala i čak uspjela Napravit ručak i ručati i popit kavu jer je spavala dva sata … godišnji !!!! Hahha
Godisnji 😂😂😂😂 pisam... Eto bas super da se i to dogodilo
Sandraa bas lijepo, super razmaci u godinama, vjerujem da ti starija i pomaze 😊
Tpol haha, znaci iste su, ne bi nikad spavale 😀 moja zaspi oko 23 h ima 10ak budenja preko noci al onda ujutro do pola 9 odspava, nemoguce ju je uspavat, zaspi u viperu za kojeg je prevelika al joj ne smeta, moram ju odvikavat i od toga, stvarno ne znam kak ju budem uspavaljivala dalje, ohh, bojim se kaj me ceka 😀
😂
Jesi probala lec kraj nje? I drzat ju da ne ustaje?
Imam jos 5 strana za procitati. Bile ste vrijedne!!!
Mi jucer bili kod kumceta za rodendan. Dali smo lovu, pa se nisam opterecivala s poklonom. Kumce i sestra slavile su rod zajedno pa smo i njoj morali dati nesto.
Dosli kasni. Ocistili Mateu nos i u 12 se vec probudio jer je bio opet zacepljen. Ocistili mu opet i spavao od 12.30-5.30 bez budenja!!!! Kad je muzu zvonio sat za posao isla sam ga provjeriti. To mu je najduze spavanje u komadu osim kad je ko beba spavao cijelu noc.
Danas saznam da na onaj uvecani djecji od 830 kn ima se pravo od trenutka postavljanja dijagnoze djetetu a ne od kad dobijes produzetak porodiljnog!!!!!! 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥 Ne zelim ni racunati koliko smo izgubili jer sam onda zahtjev trebala predati prije 14 mjeseci!!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Uzasno da nitko nece nista reci i uputiti te. Zar pedijatri i fizijatri to ne znaju????
Nije me zakacilo povisenje porodiljne naknade, sad ovo, bas koma. Kako me tako troskovi nece mimoici???
Ma ljudi su najobicnija govna, milion puta sam se u to uvjerila..nitko ti nebi nista reko nema sanse 🔫🔫🔫🔫 samo.znaju rec da to nije njihov posao i poslat te nekud dalje i tako unedogled
Helloween
Nova mama dobro dosla ,kako ide sa troje djece je li veselo?
Veceras nisam isla u teretanu jer ona tek sad zaspala u p.m jer ne isplati mi se sad otici bit cu dole u 21.15 a teretana radi do 22h.
Ona me ubija sa tim spavanjem,totalno se sve poremetilo
Helou,helou…..Za promjenu sam bila u pokretu pa kao budem sad na forum,budem sad….Pa nista!Buhtlica mi kaslje pa ju moram sutra odvesti do dr!Mala mi je u vrticu sutra dijete dana pa je sretna jer ce sefovat!Vec je izdala par naredbi muzu!Veli mu ajde,ja sam dijete dana,poslusaj me!
Lucy Porodiljni nema nikakve veze sa djecjim!Jebi ga,da sam ikako mogla reci ti na vrijeme,bi rekla!
Sandra31 Dobrodosla!Ja sam Mejicu izresetala s pitanjima,tebe nek netko drugi!😂😂😂😂Tri cure?I ti cetvrta!Muz vas mora slusat hoce,nece!
Ja sam dijete dana, poslusaj me 😂😂😂😂 pisam!
Bas zanimljiva fora to s djetetom dana... I kako onda taj dan izgleda? Igraju se kaj ona zeli i to??
Popišala se na wc 🎉
Skinula pelenu punu. Pa opeu punu. I sad praznu, stavim ju na wc i pišššš
Daj bože ponovo i ponovo….
Hahaha super 🎉🎉🎉💪
Sortiraj odgovore
Najstariji