Zaboravih!U ljekarni,nadoplata za kapi i mast,40 kn!Ostala sam paf!Rijetko idem u ljekarnu,mislila sam da ce bit par kuna….Pa sta da trebam neke prave lijekove,za nesto ozbiljnije?Vise ne smijes ni bit bolestan ako nemas novaca!
Da,sad je skoro sve uz nadoplatu! Cestitam na malom odlikasu,kako je lijepo doc zadovoljan sa informacija! Moji klinci su do 21.30 svi u krevetu bar nam je to za sad funkcionira😂😂🙌...
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Jutro mame! Evo tko sto zeli☕☕☕☕☕☕🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍫🍫🍫🍰🍰🍰 i naravno🔫🔫🔫. Ja cu ovo zadnje.
Jos jedna noc u nizu katastrofalnih. Usisavali nos svakih sat - sat i pol vremena,nakon toga bi se razbudila,plakala pa se smirila do sljedeceg napadaja kaslja. Jadno moje! idem po inhalator,bisolex i sta vec,jer ovo je postalo neizdrzivo!
Mamika bravo za sve obavljeno jucer! Bravo za dobre novosti iz skole! Podsjetila si me da i ja moram pod hitno u skolu.Nisam nikako bila od pocetka godineNemajka. Ljekarna ,ja ne idem tamo bez sto kuna. Jucer kupila aqua maris,jednom naspricala, a ostatak iscurio iz bocice
.Bacenih 50 kn.Danas cu tamo ostavit malo bogatstvo s obzirom da trebam kupiti i inhalator.
Sandra,imas impresivno zanimanje.Onda si bila mlada mama i studentica ? Sigurno ti nije bilo nimalo lako. Svaka cast sto uspijes stjerati djecu u krpe u normalno vrijeme.Ja se najvise borim oko toga i oko ustajanja ujutro sa najstarijom kceri(12 god ko i tvoja).Ona je inace vec duboko u pubertetu .A tvoja?
TPol,cupavica svaki tjedan ide svekrvi na cuvanje? Sta kaze svekrva jel joj bude isto tako zahtjevna? Inace super ideja,mozes racunati s tim vremenom za sebe.
Dobro jutro,hvala na kavi i ja bi rado ovo zadnje😥😥😥 Ja neznam kako je kod vas al tu vrijeme teska katastrofa ni oci nisam otvorila a vec me glava bolila
Jos jedna noc u nizu katastrofalnih. Usisavali nos svakih sat - sat i pol vremena,nakon toga bi se razbudila,plakala pa se smirila do sljedeceg napadaja kaslja. Jadno moje! idem po inhalator,bisolex i sta vec,jer ovo je postalo neizdrzivo!
Mamika bravo za sve obavljeno jucer! Bravo za dobre novosti iz skole! Podsjetila si me da i ja moram pod hitno u skolu.Nisam nikako bila od pocetka godineNemajka. Ljekarna ,ja ne idem tamo bez sto kuna. Jucer kupila aqua maris,jednom naspricala, a ostatak iscurio iz bocice
.Bacenih 50 kn.Danas cu tamo ostavit malo bogatstvo s obzirom da trebam kupiti i inhalator.
Sandra,imas impresivno zanimanje.Onda si bila mlada mama i studentica ? Sigurno ti nije bilo nimalo lako. Svaka cast sto uspijes stjerati djecu u krpe u normalno vrijeme.Ja se najvise borim oko toga i oko ustajanja ujutro sa najstarijom kceri(12 god ko i tvoja).Ona je inace vec duboko u pubertetu .A tvoja?
TPol,cupavica svaki tjedan ide svekrvi na cuvanje? Sta kaze svekrva jel joj bude isto tako zahtjevna? Inace super ideja,mozes racunati s tim vremenom za sebe.
Nazalost nisam studirala,samo imam srednju brodograđevnu skolu! Ali uz ovu vrstu posla dobro je placeno i samo Sss. Moji rano idu na spavanje jer se i jako rano dizemo zbog posla pa idu u vrtic vec u 6.30! Vec je to stvar navike 😉 A za stariju curku sam bas vec pislala kako ima skoro 11 a vec u puberteu!! Mi se s njom borimo za sve,evo vec cijeli tjedan galamim da sobu spremi i nista samo ono a dajj poslje cu,ajme pa prosli tjedan sam spremala (valjda misli na onu robu sta je samo ispod kreveta gurnula😥😥😥)
Sandra sorry krivo zapamtila,tvoja je mlada od moje. Ali imam ja i desetogodisnjakinju. Fizicki je isto vec u pubertetu ali psihicki je beba. I mi imamo stalne borbe oko pospremanja sobe. Bilo je dana kad im je letjela odjeca i stvari kroz prozor.To kad mi bas pukne film.
Uf i ja bi joj najradje tako bacila al mislim da ona ni na to nebi trzala pa bi sama opet kupila😃😃! A covjek misli kad porastu bit ce lakse 😂😂😂😂😂 oce sipak...
Dobro jutro
Ilani i ja cu iz ponude uzet pistolj, jos jedna neprospavana noc iza nas, ili samo iza mene jer imam dojam da je ona i spavala uz sve to glumatanje oko nespavanja...
Procitala sam vas al ste bas puno pisale i nisam uspijela nista zapamtit, mozak bye bye zadnja dva dana.
Mogu ju malo pohvalit kad se svi hvalite sa svojima da ne kukam stalno 😀 dakle, imam super pametnu curku, ona je prohodala sa 11 mj, danas trci ko velika,nezaustavljiva je, sad se pocela penjat na krevetic, ormar, ni sekundu ju ne smijem ispustit iz vida. Zna oponasat sve domace zivotinje, puno prica, sve kuzi, donesi mi jaknu, cizme, kapu, sve to napravi, ako joj kazem pospremi to u ormar, ili zatvori ormar ona to i napravi, neki dan mi je izvadila sve sude iz ormara i vratila ga nazad unutra, nisam trebala ni reci da to napravi, prepametna mi je, ponos moj zlocesti 😀😀😀
Bravo za curku,eto potvrdjujemo samo kako su maleni poslusniji 😁😁😁
Haha Sandra da,sad joj je to zanimljivo kad nema pametnijeg posla 😀 bas sam jucer pricala s jednom mamom koja ima stariju curku, 8 godina, kaze da mislimo da je tesko s malima al se varamo, tesko je s velikima. Moram priznat da sam se zamislila 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji