Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Studeni 2017. 08:38

Lucy,kapas li mateu efedrin? Ako ne,zicaj pedicu da posalje, makar da mu prije spavanja otcepi...
    E bas tak ilani,velika mi je curica moja 😍

mamika3
    28. Studeni 2017. 08:42

Jutrekooooo....😘😘😘😘😘Ilani,hvala na ponudi!Vidim i pistolj imas!😂Buhtlica mi pretproslu noc uopce nija jela,a proslu samo jednom!Mozda zato sto ie malo bubana!Ne znam....Kasalj ju je mucio prihe nego je zaspala!U 9 zaspala kakti,do nekih 11 svako malo se zakasljala i budila!Izmucilo ju je to sigurno!Po noci nije kasljala,HB!Po novome ne koristim secer nego stavim agavin sirup,ali ako ga imam!😂To vam je ko med ,samo malo rjede i sladje!Zdrava zamjena za secer!Uglavnom zelim reci da mi kava nije kava!😭😭Malo je drugaciji okus!Nije fuj,samo drugaciji!Hahaha...Danas radim sataras!Zadnji put,nedavno,sam ga presolila i sad cu se iskupit sama sebi!Moja mala,starija,vec od jutra pocela sefovat jer je ona dijete dana!Skine pidjamu i veli mi-odnesi to u krevet jer sam ja dijete dana!A dijete dana naredjuje!😂Rekla sam muzu da napomene teti da ju malo pripazi,da ne pretjera s ulogom!😂A da,skockala se zenska!Bijele tajice,crna majica s bijelim tockicama,ogrlica.....A tek joj 6!Hahaha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    28. Studeni 2017. 08:55

Ilani Jeste uspjeli sredit macku?
    Mejica I moj dan je uvijek isti samo kaj mi ide pismeno izrazavanje pa ispadne zanimljivo!😂😂😂
    Sandra Zvuci zanimljivo....Na cemu radis?Voyager,Enterprise....😂😂😂 Da l ti pomaze najstarija kcer?
    Lucy Sretno s doplatkom,ako ces zvati danas!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    28. Studeni 2017. 09:34

Mamika ne radim svemirske brodove 😂😂, samo obicne tankere 🤣🤣! Zavrsila sam brodogradnju! Starija pomaze kako koji dan,izgleda da djeca sve ranije ulaze u pubertet ,mislim cak da je sa mladjima duplo lakse,tako da me sve strah kako ce to bit kad sve tri budu u pubertetu

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Lucy16
    28. Studeni 2017. 10:47

Ja cekam u bolnici s mamom. Vec mi pun kufer i toga. A sta ces kad moras.
    Noc bila ok. Budio se 3 puta. Ocistili nos prije spavanja po prave.
    Ugolina, koristim samo fiziolosku i sinomarin. Popodne radi dr pa cu zvati.
    Zvala Zg za djecji. Zahtjev je obraden 7.11. Jos nisam nista dobila. Rekla mi zena da imam pravo zalbe. Mozda cak odem i odvjetniku da napise tu zalbu. Nisu to mali novci. 10 000 kn. 

Mum of four
    28. Studeni 2017. 10:58

Lucy16

Ja cekam u bolnici s mamom. Vec mi pun kufer i toga. A sta ces kad moras.
    Noc bila ok. Budio se 3 puta. Ocistili nos prije spavanja po prave.
    Ugolina, koristim samo fiziolosku i sinomarin. Popodne radi dr pa cu zvati.
    Zvala Zg za djecji. Zahtjev je obraden 7.11. Jos nisam nista dobila. Rekla mi zena da imam pravo zalbe. Mozda cak odem i odvjetniku da napise tu zalbu. Nisu to mali novci. 10 000 kn.

Vezano za djeciji dopltak,racunaju ti od kad si predala zahtjev  sve zaostatke dobijes cim rijese zahtjev! Tako sam i ja predala u 2 mj.i ovaj mj dobila sve skupa

mamika3
    28. Studeni 2017. 11:08

Ja fakat ne kuzim to sa zaostacima!Kolegi se sin rodio proslog ljeta!Predali zahtjev i na prvoj isplati ,nehdje u 10-om mjesecu mislim,dobili su par tisuca kn za razdoblje od drugog mjeseca pa do zaprimanja zahtjeva!Troje djece ima,ukupno 1100 kn mjesecno,ko i ja!Mi smo predali ove godine u 7-om,i dobili od tog datuma!S tim da na prvoj isplati nisu dali onih 500 kn za trece dijete!A to ide kao automatski !Ko bi vise znao kak to ide!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    28. Studeni 2017. 11:13

Kod mene se radi o uvecanom djecjem za neurorizicno dijete. Trebala sam podnijeti zahtjev cim je postavljena dijagnoza. Ja sam podnijela nakon god dana kad sam dobila produzetak porodiljnog. Mislila sam da je to vezano, a nitko mi nije rekao da nije.

Mum of four
    28. Studeni 2017. 11:39

Dobili ste od 7 jer ste tada i predali,od tada racunaju! 

Abies
    28. Studeni 2017. 12:15

mare1989

Ne Helloween (mamu da mu jebem i mobitelu) vec Hello

Suze mi idu hahaha😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.