Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    26. Studeni 2017. 21:28

E pa da, moja zlica, nikako da ju pohvalim 😍😍😍😍💕💕💕
    Izbio joj zub,gornja desna cetvorka, mislim da joj isto to na drugoj strani,al nije mi bas dala dirat... Sad mi jasno vristanje prekjucer navecer!!!
    I drugo, pocela mi svaki dan neku novu rijec...
    Nana (banana), onda  je rekla nina ili nina nena (to oznacava njenog tockastog medu, kao za spavanje je), kad ju nes pitas a odgovor je kao- ja, onda pokaze prsticem na sebe i kaze- ti 😂😂😂😍😍😍😍 ga ga (patka) ,mau (macka), ono kaj me najvise fascniralo je bilo prekjucer,obuvam joj carape, kazem jednaaaa... A ona kaze- druga a ja ono 😵😵😵😱😱😱😵😱😵😱😵😱😵😵😵😱😵😲😲😲😲😲 i to tocno tak druga! Sa slovom R!!! Odma sam se sjetila lovre! Al samo tad je rekla,vise nije znala ponovit, sad kaze duga... I sad crta ona nes,ja ju pitam kaj, ona kaze kokokoka, ok, pitam ju a kaj je ovo,a ona kaze svoju prvu  recenicu - duga koka 😵😱😵😱😵😱😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱😱😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ajme i to sve unazad tri dana covjece

Ugolina
    26. Studeni 2017. 21:32

mejica

Eto, moram reci da ste mi bas super ekipa, djelujete bas sve drage i zabavne ☺

Sve smo za zajebanciju i sve smo ponosne "nemajke" koje se medusobno ne osuduju i koje jedna drugoj priznaju gdje sve fusamo,di smo zeznule,priznamo da ne cistimo i kuhamo uvijek haha i  zato smo dream team 😂😂😂😂

26. Studeni 2017. 21:52

Haha, to mi se svida.. 😀😀 jadne nase bebe s tim zubicima, mojoj nedavno 4 jedan za drugim izasli, isto sam se pitala kaj je sad tak nervozna i priljepak a ona se jadna mucila.
    Imas malu pametnicu, i mene moja svaki dan s necim iznenadi, tak mala stvorenja a bas sve kuze, ja svojoj cak kazem da nekaj pospremi a ona to i napravi... 😀 treba od malih nogu 😀 pocelo je ko sala da vidim kaj bude napravila a ona je stvarno pocistila, bas sam ponosna na nju.. 😊

mamika3
    26. Studeni 2017. 22:30

Ugolina

mejica

Sve smo za zajebanciju i sve smo ponosne "nemajke" koje se medusobno ne osuduju i koje jedna drugoj priznaju gdje sve fusamo,di smo zeznule,priznamo da ne cistimo i kuhamo uvijek haha i zato smo dream team 😂😂😂😂

Mi smo babinjak,al netipicni babinjak!Nema zabijanja nozeva u ledja,zakulisnih igara....Sve ono tipicno za zenski svijet!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Studeni 2017. 22:32

Ugolina

E pa da, moja zlica, nikako da ju pohvalim 😍😍😍😍💕💕💕
    Izbio joj zub,gornja desna cetvorka, mislim da joj isto to na drugoj strani,al nije mi bas dala dirat… Sad mi jasno vristanje prekjucer navecer!!!
    I drugo, pocela mi svaki dan neku novu rijec…
    Nana (banana), onda je rekla nina ili nina nena (to oznacava njenog tockastog medu, kao za spavanje je), kad ju nes pitas a odgovor je kao- ja, onda pokaze prsticem na sebe i kaze- ti 😂😂😂😍😍😍😍 ga ga (patka) ,mau (macka), ono kaj me najvise fascniralo je bilo prekjucer,obuvam joj carape, kazem jednaaaa… A ona kaze- druga a ja ono 😵😵😵😱😱😱😵😱😵😱😵😱😵😵😵😱😵😲😲😲😲😲 i to tocno tak druga! Sa slovom R!!! Odma sam se sjetila lovre! Al samo tad je rekla,vise nije znala ponovit, sad kaze duga… I sad crta ona nes,ja ju pitam kaj, ona kaze kokokoka, ok, pitam ju a kaj je ovo,a ona kaze svoju prvu recenicu - duga koka 😵😱😵😱😵😱😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😱😱😱😱😱😱😱😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ajme i to sve unazad tri dana covjece

Bravo,Zlica!Lijepo je pratit ih u tom napretku!Iznenadila te,jel?😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Studeni 2017. 22:36

mejica

Ok, treci put pisem, ne znam gdi se izgubi 😐
    Dakle, kako vi svoje smirite da im odrezete noktice? Svaki dan joj uspijem odrezat dva i dok zavrsim mogu krenut ispocetka 😁 prije sam to radila dok je spavala al sad je nemoguca misija, odma se probudi, neki savjet

Ja ne rezem,muz reze!Bar nesto napravi!Ona ga primi za ruku,a ja ju zabavljam pa se fokusira na mene!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Studeni 2017. 22:38

Ugolina

mejica

Sve smo za zajebanciju i sve smo ponosne "nemajke" koje se medusobno ne osuduju i koje jedna drugoj priznaju gdje sve fusamo,di smo zeznule,priznamo da ne cistimo i kuhamo uvijek haha i zato smo dream team 😂😂😂😂

Awwwwww....Bas si elokventna!Pa ni Senoa ti nije ravan!😘

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

27. Studeni 2017. 08:23

mamika3

Ugolina

mejica

Mi smo babinjak,al netipicni babinjak!Nema zabijanja nozeva u ledja,zakulisnih igara….Sve ono tipicno za zenski svijet!

Bas zato mi se i svidate 😊

27. Studeni 2017. 08:27

mamika3

mejica

Ok, treci put pisem, ne znam gdi se izgubi 😐
    Dakle, kako vi svoje smirite da im odrezete noktice? Svaki dan joj uspijem odrezat dva i dok zavrsim mogu krenut ispocetka 😁 prije sam to radila dok je spavala al sad je nemoguca misija, odma se probudi, neki savjet

Ja ne rezem,muz reze!Bar nesto napravi!Ona ga primi za ruku,a ja ju zabavljam pa se fokusira na mene!

Super ste tim kod rezanja noktica, kod nas to odma u pocetku nije upalilo, bilo je vise stete nego koristi 😀
    Moram ju lovit dok je dobre volje al ne previse razigrana a to je stvarno tesko, ta mala uvijek ima nekog posla 😀

mare1989
    27. Studeni 2017. 10:01

Dobro jutro
    Kako je noc prosla?
    Kod nas ok noc par budenja i ajd moze se zivjet 😁 
    Jutros sam issu vozila u malu skolu,jedva je ostala nije htjela jer joj je prijateljica kasnila i mislila je da joj nece doći. Pile moje malo bila je i tuzna jer su oni svasta radili a ona je propustila.
    Sad imam u planu srediti kucu,posteljinu upaliti da se pere,jedan ves staviti da se susi ali prvo moram kavu popiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.