Cekaj mamika, koji na kraju broj noge mala ima i koliko godina?!
Hahahah….Na kraju ima 7 godina i br 35!Ima nozurinu,ne nogu!Pa moj sin nosi 37!
Ja nosila 36 prije trudnoce. Sta je s ovom djecom danas
Ti si onda ko moja sogorica!Mala njena,12 godina,dobije neku robu i ova to moze obuci!
Cujes, kad odem na djecji odjel u h&mu, cak nadjem nesto sta bi mi bilo veliko 😂
Isuseee 😂😂😂😂😂 pa to si cijela ko jedna moja noga hahaha
Ok, treci put pisem, ne znam gdi se izgubi 😐
Dakle, kako vi svoje smirite da im odrezete noktice? Svaki dan joj uspijem odrezat dva i dok zavrsim mogu krenut ispocetka 😁 prije sam to radila dok je spavala al sad je nemoguca misija, odma se probudi, neki savjet
Moja gleda kak joj rezem tak da nemam savjet...nekad ju moram zabavit,tipa dam joj u drugu ruku nes da se zabavlja... Naravno,nije uvijek da mi zeli u miru dat da joj rezem,al ja ju nekak zaspreham
Ugolina ja sam ti iz podravskog kraja, iz Koprivnice ali rodila sam u Virovitici, ako se ko vraca na stare postove da ne misli da izmisljam, odlucila sam rodit dalje jer po pricama u bolnici kod nas je grozno, sestre neljubazne tako da sam odlucila izbjeci to, imam 26 godina, slobodno pitajte kaj vas zanima ☺
I jesi uspjela izbjeci? Kak ti je bilo tam radat...
E a malo o porodu?
😂 a jesmo znatizeljne babe... Profilna 😍
Ok, treci put pisem, ne znam gdi se izgubi 😐
Dakle, kako vi svoje smirite da im odrezete noktice? Svaki dan joj uspijem odrezat dva i dok zavrsim mogu krenut ispocetka 😁 prije sam to radila dok je spavala al sad je nemoguca misija, odma se probudi, neki savjet
Moja gleda kak joj rezem tak da nemam savjet…nekad ju moram zabavit,tipa dam joj u drugu ruku nes da se zabavlja… Naravno,nije uvijek da mi zeli u miru dat da joj rezem,al ja ju nekak zaspreham
Ja sam ju jednom primila da mi ne pobjegne pa je uzasno jako vristala, bojim se da susjedi budu mislili da ju maltretiram 😀 uglavnom me isto gleda onda joj pricam neku pricu o prsticima al ne pali uvijek, a ako joj dam u ruku onda hoce premetat s jedne u drugu, moram ju bas hvatat dok je dobre volje 😏
Pretpostavljam da si ti nas vise manje upoznala citajuci 😂 ajme,ko bi reko da nas netko cita haha
I jesi uspjela izbjeci? Kak ti je bilo tam radat…
E a malo o porodu?
😂 a jesmo znatizeljne babe… Profilna 😍
Ma neka, napokon imam s kim pricat 😀 pa bilo je dobro, svi ljubazni, porod je super prosao, osim kaj sam u jednom trenu vikala da mi je dosta i da vise nemrem 😁😁 al ono, primili me trudovi i 4 sata nakon toga sam rodila, busili su mi vodenjak jer sam dosla skroz otvorena sa jakim trudovima, nije se imalo kaj odgadat
Citala sam vas proslo ljeto i stalno sam mislila kak bi se mogla javit al sam imala mali priljepak od 0-24 na sebi pa sam odustala, al tjesila sam se u 3 u noci dok sam ju nosila po sobi da zaspi kak nisam jedina 😀 a sad ipak ulovim dosta vremena za pisanje pa eto, dosla sam s pitanjem i na kraju ostala 😀
Eto, moram reci da ste mi bas super ekipa, djelujete bas sve drage i zabavne ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji