Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    26. Studeni 2017. 14:13

mejica

Nemrem vjerovat da ova moja jos ne spava, ne znam otkud energije tom djetetu, popodnevno spavanje joj traje sat do sat i pol i cak ima jedno budenje izmedu. 😀Znaci danas smo budne do ponoci, ubija me. El imate i vi takve muke? Ili je ona posebna? Mislim, ok da se po noci budi al da se budi i tokom kratkog popodnevnog spavanja to mi stvarno nije jasno 😀

Hahaha....Ima tu ovih kaj partijaju po noci!Mi uglavnom navecer!Kasno mi zaspi!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Studeni 2017. 14:21

Mejice A jesi se ti nama predstavila malo?Znas ono...Jel imas muza,kakav je,jel te slusa,ako nemas jel imas decka,dal je mladji ili stariji.....Nadalje..Imas li problema s viskom kila,ako ne,na koju foru nemas?Nije mi jasno!Imas li konfekcijski broj isti,manji ili veci nego prije trudnoce?Jesi domacica sretna ili nesretna ili radis pa si sretna ili nesretna?Kuhas li redovito?Dal stignes kosu oprat tu i tamo?Jedes u miru ili s malom u krilu?I tako,neke opcenite stvari......😂😂😂😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

26. Studeni 2017. 14:33

Hahaha Mamika puno pitanja 😁😁 domacica, moze se rec sretna, dok stignem odradit sve kaj treba, premda ima dana dok ona spava a ja odlucim ne radit nista i samo pit kavu i odmarat malo pa onda dok se probudi sam nezadovoljna jer nisam nikaj napravila, zenske muhe 😀 imam muza, dobar je, super se slazemo,jednom mjesecno se posvadamo pa on krivi pms a ja ne pa se onda jos vise posvadamo a zapravo je u pravu al pa ne budem mu valjda to priznala, el tak? 😀 imam 52 kile,svi mi govore da sam mrsava, stanem u traperice koje sam nosila u srednjoj a kak ne znam ni ja,  omiljena hrana su mi slatkisi i strpam bar jednu cokoladu dnevno u sebe, cak mislim da se i ne hranim bas zdravo, kuham jednom dnevno,rucak il veceru a drugi obroci su po izboru ko si kaj nade u frizideru, dok ne kuham rucak onda idemo negdje na rucak, kod mame ili svekrve da ne mislite da nemamo posten rucak 😀 kaj se tice kilaze to sam u pocetku pripisivala dojenju al i dosta se krecem pa se valjda ne stigne ulovit na mene, hmm, ne znam el sam koje pitanje preskocila,moram procitat opet tvoj post 😀😀

26. Studeni 2017. 14:36

Aha, ima jos potanja 😀 dakle, jedem s malom u krilu, pa cak i dok ona nece vise jesti mora bit kod mene, svojim izborom naravno tako da nema jela u miru, znatizeljna je pa mi cesto ko kokos mala ceprka po tanjuru, hrana leti na sve strane 😀 kosu stignem oprat jednom tjedno, evo i sad bi trebala al sam radije odlucila odgovorit na tvoje pitanje 😀

26. Studeni 2017. 14:38

Moja mala je prvih 6 mjeseci bila koma kaj se tice spavanja, ovo sad je i dobro, spavala sam 2,3 sata na noc, bila sam ko zombi, ne znam kak sam prezivjela to razdoblje.. koliko tvoja spava, kak cesto se budi?

mamika3

mejica

Hahaha Mamika puno pitanja 😁😁 domacica, moze se rec sretna, dok stignem odradit sve kaj treba, premda ima dana dok ona spava a ja odlucim ne radit nista i samo pit kavu i odmarat malo pa onda dok se probudi sam nezadovoljna jer nisam nikaj napravila, zenske muhe 😀 imam muza, dobar je, super se slazemo,jednom mjesecno se posvadamo pa on krivi pms a ja ne pa se onda jos vise posvadamo a zapravo je u pravu al pa ne budem mu valjda to priznala, el tak? 😀 imam 52 kile,svi mi govore da sam mrsava, stanem u traperice koje sam nosila u srednjoj a kak ne znam ni ja, omiljena hrana su mi slatkisi i strpam bar jednu cokoladu dnevno u sebe, cak mislim da se i ne hranim bas zdravo, kuham jednom dnevno,rucak il veceru a drugi obroci su po izboru ko si kaj nade u frizideru, dok ne kuham rucak onda idemo negdje na rucak, kod mame ili svekrve da ne mislite da nemamo posten rucak 😀 kaj se tice kilaze to sam u pocetku pripisivala dojenju al i dosta se krecem pa se valjda ne stigne ulovit na mene, hmm, ne znam el sam koje pitanje preskocila,moram procitat opet tvoj post 😀😀

Odlican!!!!!Sjedi,5!!!😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Aaa hvala, hvala, sva sam si ponosna sad 😀😉

mamika3
    26. Studeni 2017. 15:40

mejica

Aaa hvala, hvala, sva sam si ponosna sad 😀😉

💪💪💪💪

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Studeni 2017. 15:47

mejica

Moja mala je prvih 6 mjeseci bila koma kaj se tice spavanja, ovo sad je i dobro, spavala sam 2,3 sata na noc, bila sam ko zombi, ne znam kak sam prezivjela to razdoblje.. koliko tvoja spava, kak cesto se budi?

Moja je super sa spavanjen,od nekih 2 mjeseca navrsenih!Razdoblja prije toga se ne zelim prisjecati!Haha...Bila sam blizu Vrapcu!U zadnji tren otkazala rezervaciju!Spava 4 sata dnevno,na rate!Nekad duze budna,nekad manje..A nocni san traje cca 11 sati!Budi se jedamput nocu pa oko 7,8 ujutro!Samo sto to vrijeme kad ce navecer zaspat varira!Zadnje dvije noci u pol 12,prije toga oko  pol 23!Frendica ima brbu koja zaspi uvihek u isto vrijeme,vec mjesecima!A ja za ovu pogadjam!Ali ne zalim se,dobra je ko kruh!😍😍😍

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

26. Studeni 2017. 16:57

Ti si stvarno prava sretnica, imas predobru bebu.. 😊zavidim tvojoj frendici, moja nema nikakav red vezano uz spavanje, cak i dok joj se spava bori se jos bar sat vremena i odgada, kao da bude nest propustila ako ode spavat, ne kuzim ju stvarno... 😀 ma samo nek je ona meni zdrava, sad se zalim a dok odraste budem mastala o ovom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.