Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    24. Studeni 2017. 19:46

Cekaj, mala ima 7 godina i nosi broj 24/25??? Ako sam dobro skuzila. Ti kupila 31?

Abies
    24. Studeni 2017. 20:06

Lucy16

Cekaj, mala ima 7 godina i nosi broj 24/25??? Ako sam dobro skuzila. Ti kupila 31?

Jb ni meni nije išta jasno. Sin imao 24/25 s 3.5 godine, a petra sad ima 23.
    Koliko ima na kraju godina mala i koliku nogu?

Ugolina
    24. Studeni 2017. 20:38

Abies

Lucy16

Jb ni meni nije išta jasno. Sin imao 24/25 s 3.5 godine, a petra sad ima 23.
    Koliko ima na kraju godina mala i koliku nogu?

😂😂😂😂😂😂 koja zbrka,ni meni nis nije jasno, mojoj zlici sam sad zadnje kupila cizmice 24 jer sam si mislila duple carape prek zime i nis joj nisu prevelike..furala 23 tenke do sad koje ce joj uskoro bit knap

Abies
    24. Studeni 2017. 21:15

Sad mi lakše jer nije p jedina s nožurdom :)

Ugolina
    24. Studeni 2017. 21:36

Hahahajaha

mamika3
    24. Studeni 2017. 21:38

Abies

Sad mi lakše jer nije p jedina s nožurdom :)

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    24. Studeni 2017. 21:40

Zovem mamu,al se ne javlja!A jebi ga,ak iz svg tog ispadne da ih bas ne moze nosit,ostavit cu ove svojoj,a njoj kupit za Bozic druge!Odgovarajucu velicinu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

TPol
    24. Studeni 2017. 22:35

Evo Ilani zaboravila sam ti odgovorit ovdje imaš difuzore i dobra ulja . To isparava paru jedno 4 sata i stvarno je razlika nije zrak tolko suh osjeti se . https://www.terra-organica.hr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Difuzor&dispatch=products.search
    Mi grijemo sobu pa moram i luftat često jer je jako jako suho 

Ugolina joj muke sa zubima tako sam onaj liječila živac zuba bol kvasimondk Itd 
    Brojčana sta si me sanjala ? Svaka čast da si sve obavila
    Black Friday ovde po trgovinama 20posto ... slabo ali Zara 50 tu je bila navala nisam ni uspjela kupit planirano .
    Išli smo u jutro a m čuvao Cupavicu ... sutra moji idu 
    Za brojeve vam neznam moja nosi 21 🤔

lan@luk@rit@
    25. Studeni 2017. 02:27

Vecer mame!!hvala na cestitkamaSvee je super proslo ,slavljenica je zadovoljna!!zsdnji gosti otisli oko 12-mm i ja tek sad legli ,sutra nas ceka jos ciscenjaal ajd svratiti ce i moja mama pa je odmah lakse..
    Lucy za dva tjedna cu 30.
    Nova mama dobrodošla,nemam ti neki pametni savjet,moja je isto ovisnik ali ja svaki put popustim..tako je bilo i sa starijima doslovno smo se dogovorili da je gotovo sa cicom..
    Ugolina super da zub ide na bolje!!
    Popusti nemam pojma danas nisam primirisala ducanima mozda sutra napravim dir..
    Mamika ni ja nisam shvatila koliko nogu na kraju necakinja ima..od moje kume mala ima 27 i sad se na sv.Nikolu 3 napunit
    Idem probat zaspat..laka m noc vi sigurno vec spavate

25. Studeni 2017. 08:06

Hvala mame, hahaha kak je krenulo i ja sam mislila da se na kraju budemo dogovorile, mislila sam da se do skole nece skinuti 😂uvaljivala sam joj svasta jucer, malo je i vikala na mene, u jednom trenutku sam ju izvela u setnju da zaboravi ali cim sam ju uzela u ruke odma je trazila sisu, dobila je tek navecer za spavanje al to joj planiram ostavit jos neko vrijeme, mozda ako ukinemo dnevno sama izbaci nocno,tko zna, nadam se ☺ 
    Abies rodena je u Virovitici, 15.06., zove se Ella
    Mamika Moja nosi broj 22 ali isto ovisi o kalupu, ima jedne 22 broj koje su joj jos velike, mozda je mama nasla neke stare cipele pa ti dala krivu informaciju, drzim fige da nades racun ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.