Dakle,napisem i stisnem da salje i sav tekst mi nestane? To se inace dogada? 🤔
Dal ima neka dobra dusa koja ima malo vremena da mi objasni kak da postavim ticker? 😀 Izradila sam ga al kad ga stavim u opis dolje mi bude poveznica na ticker, kaj krivo radim? Izgubila sam strpljenje nakon 10-og pokusaja, neda mi se vise pravit pametna, dok neide neide 😁
Dakle,napisem i stisnem da salje i sav tekst mi nestane? To se inace dogada? 🤔
Dal ima neka dobra dusa koja ima malo vremena da mi objasni kak da postavim ticker? 😀 Izradila sam ga al kad ga stavim u opis dolje mi bude poveznica na ticker, kaj krivo radim? Izgubila sam strpljenje nakon 10-og pokusaja, neda mi se vise pravit pametna, dok neide neide 😁
I ja sam pokusavala,cure mi rekle pa odustala!I napisala u potpis datume rodjenja!To ti je moj ticker!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cekaj mamika, koji na kraju broj noge mala ima i koliko godina?!
Hahahah....Na kraju ima 7 godina i br 35!Ima nozurinu,ne nogu!Pa moj sin nosi 37!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
MamikaWoow kak dobro, bas mi se svida. Klinci su sigurno bili odusevljeni tortom, i ja bi malo, hmm ili puno 😀😀 ako sam dobro skuzila radila ju je sogorica? Stvarno je kreativna, da ja ovo radim ne bi ni licilo na jaje 😅
Nije sogorica,susjeda dolje iz prizemlja!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jos nista od mog racuna!Tenisice male naravno!200 kn sam bacila prakticki u vjetar!Super!Ko da plivam u lovi!Ljuta sam na sebe,muzu nisam ni rekla!A lijepo mi je muz rekao da damo novce pa joj buraz kupi sto treba! Bila sam na rockasu s velikima bez buhtlice!Bas mi je bilo lijepo!Pustila sam mozak na pasu na sat i po…😂😂😂😂😂Torta Kinder iznutra imala brdo bombona!Rekoh torta po mojoj mjeri!😂
Zasto to kazes,pa moc ce buhtlica ih kad tad nosit
MamikaWoow kak dobro, bas mi se svida. Klinci su sigurno bili odusevljeni tortom, i ja bi malo, hmm ili puno 😀😀 ako sam dobro skuzila radila ju je sogorica? Stvarno je kreativna, da ja ovo radim ne bi ni licilo na jaje 😅
Jelda? Primamljivo ful 😋
Kopiras u potpis ono zadnje di ti pise za forums bla bla, ak se sjecam dobro
Mamika ozbiljno sam razmisljala da te kopiram al morala sam jos jednom probat kad sam izradila sticker, to mi nije bio problem al nisam imala pojma kaj tocno trebam kopirat kad se vise toga nudilo
Hvala Ugolina 😊 sad mogu tocno pratit dane do rodendana, super su mi je to... ☺
Nemrem vjerovat da ova moja jos ne spava, ne znam otkud energije tom djetetu, popodnevno spavanje joj traje sat do sat i pol i cak ima jedno budenje izmedu. 😀Znaci danas smo budne do ponoci, ubija me. El imate i vi takve muke? Ili je ona posebna? Mislim, ok da se po noci budi al da se budi i tokom kratkog popodnevnog spavanja to mi stvarno nije jasno 😀
Dobar dan 😁
Mamika torta izgleda odlično,bas mi je zao za poklon
Lucy kako je M.?
Ugolina kako si ti i zlica?
Ja sam nenaspavana,ona se budila svakih 1,5-2,5h pa to nije normalno.
Cijeli dan sam nikakva,umorna i slomljena,a vani kisa i bura
Sortiraj odgovore
Najstariji