Evo pročitala sam vas pa idem spavati , cupavica je previše bila Uzbuđena zbog današnjeg dana pa je zaspala tek u 23 sto joj zapravo postaje vise manje navika 🙄🙄 a igra se nosi stvari s jedne strane na drugu neumorna !!!!
Mi smo ipak morali pospremit jer kad moji dođu sa stvarima pa to se nebi covijek vise snašao ali došao je m ranije s posla malu smo dali svekrvi i prvo se podružili lijepo pa zajedno pospremili 😂😂😂 timski rad
Mimika hehe ne treba gledat stare slike
Lucy bas je lijep krevet
Abies hmm nezgodno bas za pišat po ovoj hladnoći 😬😬😬
Ugolina Uh bas te svašta snašlo prvo vrat pa zub … drži se !
Hahahaha,super za timski rad s muzem 💪 ajme poseksat se a ne morat bit tiho… Fali mi haha
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Takoder.
😂😂😂😂😂
Ugolina, nadam se da ce zub brzo proci. I ja isla nedavno popravljati sto me uopce nije jos boljelo. Dr stavila neke nove plombe, neka nano tehnologija i sad ne smijem zagrist na te zube, zaboli me svaki puta. Ona tvrdi da je sa zubima sve ok, jedino da mi umrtvi zivce. 😲😲😲😲 Jos cu trpiti ovako, koliko budem mogla
Noc bolja. 2 budenja. I cijelu noc, do 7 je bio u svom krevetu. 👏👏👏👏👏
Odvikavanje od dojenja, M doji samo po noci ali stavlja mi ruku u majicu non stop. Ne zeli dojiti, samo da drzi ruku unutra. Od toga ga moram odviknuti.
opet zaostaci 😁!borba kod nas stalno !jucer ujutro van po pelene,kupila za rucak i kucu par stvari,banka,kod jedne poznanice rijesit za porodiljni..3 h bili vani!sergej prespavao dok sam setala,neli bila ok..i moram opet u pon na opcinu po neki broj sto trebam upisat za taj porodiljni i odnjet prijavu u banku da mi promjene adresu…prasica sad spava,gospodin se krivi..vani pocela kisa!vjerojatno ce i vikend bit kisovit😒
Isuse,i ti to sve obavljas s njih dvoje??? Kako???
Ovi koji spavaju nisu problem!😂😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro!Mi vrijedni od jutra!Isli na hzzo potpisat ono da cu ja koristit porodiljni!Probudila sam buhtlicu u pol 8!Jadna..Bome se vidi da nije svoje odspavala!Sad je u kindacu,spava!Ali dobra je!Nije cendrala ni bila nervozna!Bas ju obozavam!!!Jucer rjesila ciscenje i spremanje,danas nemam puno toga!Rucak ne znam….Ostala jedna punjena paprika,ostavila ju sinu!Naisli tamo u hzzo na neku jako simpaticnu salterusu!To se ne vidja cesto!😂U vrticu su dobili slapice,svi jednake!Lijepe su,lagane,udobne….Mala odusevljena!!Sad idem kpmentirat..
Hajahahaha svi jednake slapice 😵😵😱😱😵😱😵😱😵😵😵 moje kolegice su sigurno odusevljene 😂😂😂😂😂😂
Ta tvoja buhtlica je bas dobra bebolina 😍
Hahahaa....Imaju za napisati na njima ime i prezime tako da sam odmah dobila marker u ruke!haha
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro!Mi vrijedni od jutra!Isli na hzzo potpisat ono da cu ja koristit porodiljni!Probudila sam buhtlicu u pol 8!Jadna..Bome se vidi da nije svoje odspavala!Sad je u kindacu,spava!Ali dobra je!Nije cendrala ni bila nervozna!Bas ju obozavam!!!Jucer rjesila ciscenje i spremanje,danas nemam puno toga!Rucak ne znam….Ostala jedna punjena paprika,ostavila ju sinu!Naisli tamo u hzzo na neku jako simpaticnu salterusu!To se ne vidja cesto!😂U vrticu su dobili slapice,svi jednake!Lijepe su,lagane,udobne….Mala odusevljena!!Sad idem kpmentirat..
Hajahahaha svi jednake slapice 😵😵😱😱😵😱😵😱😵😵😵 moje kolegice su sigurno odusevljene 😂😂😂😂😂😂
Ta tvoja buhtlica je bas dobra bebolina 😍
Hahahaa….Imaju za napisati na njima ime i prezime tako da sam odmah dobila marker u ruke!haha
Hsjaha bas me zanima, fotkas mi pa na viber
I da, Crni petak. 😡😡😡😡😡 Ide mi na zivce to. Popusti su jadni. Uopce nije popust toliki da zasluzuje toliko galamu. Na posteljina hr. Plahta 180*200, 87 kn??? Pa toliko je i bez crnog petka u lidlu. Uglavnom, sve sto sam pogledala nista nije toliko jeftinije da bi pozeljela kupiti to bas sada. Daleko smo mi od zapada gdje su popusti 70-80 %. Ovo ljeto u Fr na njihovom snizenju kupili Mateu odlicnu zimsku jaknu za 7 eura!!!!! Majice po 2 eura, komplet trenirka za 5 eura, itd..... Kad cu to moci u Hrvatskoj??
opet zaostaci 😁!borba kod nas stalno !jucer ujutro van po pelene,kupila za rucak i kucu par stvari,banka,kod jedne poznanice rijesit za porodiljni..3 h bili vani!sergej prespavao dok sam setala,neli bila ok..i moram opet u pon na opcinu po neki broj sto trebam upisat za taj porodiljni i odnjet prijavu u banku da mi promjene adresu…prasica sad spava,gospodin se krivi..vani pocela kisa!vjerojatno ce i vikend bit kisovit😒
Isuse,i ti to sve obavljas s njih dvoje??? Kako???
Ovi koji spavaju nisu problem!😂😂😂😂😂
Meni ni budna neli nije probl
Vise sam za svoje govorila!😀Oni su mi malo nemirniji recimo!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy Mm i ja zakljucili istu stvar vezano uz taj nas black friday!Popusti vani i jesu popusti a ovo kod nas je sramota!I stave robu koja im se ne prodaje!
Ugolina Slikam prvom prilikom!Ali muz uglavnom ide po nju ja rijetko!Izgledaju ko tene,dva cicka,plave,visoke....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina ko quasimodo kako se već piše.
Mamika i ja ko 5 mj trudna huh
M... Dobrodošla! Kad si rodila? Gdje? Kako se curica zove?
Nisam riješila zub. Zubarica nas nije mogla primiti jer joj nije bilo sestre??? Aj ok. Pa brzo na trening. Ja i p u plodine, tata je nešto mob išao. I tamo sretnem roditelje blizanaca (sad i treće) pa kod njih. Ovaj moj se ne odljepljuje... P zaspala skoro i ja. Kad smo doma došli više nisam imala snage ni za suđe ni ništa.
Imam muke po tenisicama!Mama mi je napisala u poruci da necakinja ima br 34-35,ovisi o kalupu!Jos meni nesto cudno kad moj sin nosi 37,kak ona 34!On 8 god,ona 7!Ali naravno,nisam pitala!!I tamo u hm br 33 ogroman,dugacak i ja uzela 31!U medjuvremenu izgubila racun!A imala sam ga u rukama i mislila kak cu ga stavit u tenisicu!Zovem danas opet mamu,zivci mi ne daju mira,da ona s krojackim metrom bas izmjeri tenisice!I zove ona i veli ima cizmice 24!Velim ja sta jesi mjerila ili je to broj!Veli ona pa broj,ona nosi izmedju 24,25!😭😭😭😭😭
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji