Evo,sluzbeno sam i ja u kurcu!Jedan dan je trajalo moje dobro opce stanje!😭😭😭😭Beba jucer nikako zaspat,onaj dio kad je budna tri sata prije nocnog spavanja!Okupam ju,nahranim i u kindac....Uzmem peglu i pocnem peglat!I pocne ona,cujem ja nju...Muz me pita da ju uzme,velim ne jer se ponasala ko da ce zaspat!To je oko 10 bilo!I tak sam je peglala i deset puta isla njij davat dudu!Onda sam vise puta isla njoj po hranu!Pa sam popizdila i legla s njom na krevet!A ona se pocela smijati i okretati i igrati sa etiketom od jastuka!To je bilo oko 23!Onda sam ju opet probala u kindac...Vadi dudu,pa se smije pa place pa se okrece....U medjuvremenu starija premorena i prvo se dere jer je brat crtao po njenom crtezu,a onda se sjetila naseg peseka!Trajalo je to njeno deranje!I oko pol 12 ja njih obadvije k sebi u krevet!Starija zaspala,a mladja ju pocela dirati po kosi!Pa i ona zaspala prije ponoci!Sad dolazim k sebi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cao cure drage
Dosla sam i do foruma😁
Nemojte mi zamjeriti ali ovih dana nista ne stižem i nemam pojma zašto
Sirena je postala nerovozna po noci,budi se i vristi, po danu je pocela isto da zeza sa spavanjem. Evo sad upravo na meni spava 😥😥 a ja se sva ukocila
Llr, ti si onda bila mlada mama. Svaka cast na hrabrosti. 👏👏👏👏👏 Super sto je rockas dobro prosao!!!! Bitno da je slavljenica zadovoljna.
Danas bila kod svojih. Pomagala tati kreciti kuhinju. Prvo nisam mogla nista od Matea jer je sami isao za mnom i plakao. Poslije se opustio i odspavao tamo i bio super poslije.
Mateu curi nos opet. 😥😥😥 Nocas je jedva disao a bilo mi ga zao buditi da mu cistimo.
Svakim danom je sve veci i vise zna.
Jos nista od mog racuna!Tenisice male naravno!200 kn sam bacila prakticki u vjetar!Super!Ko da plivam u lovi!Ljuta sam na sebe,muzu nisam ni rekla!A lijepo mi je muz rekao da damo novce pa joj buraz kupi sto treba! Bila sam na rockasu s velikima bez buhtlice!Bas mi je bilo lijepo!Pustila sam mozak na pasu na sat i po...😂😂😂😂😂Torta Kinder iznutra imala brdo bombona!Rekoh torta po mojoj mjeri!😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika steta za racun, al za godinu, dvije bude ih nosila tvoja curka pa i nisu novci baceni u vjetar, samo vjerujem da je trosak koji ti sada nije bio potreban. Torta zvuci savrseno, narucena ili netko od tvojih zna napravit takvu tortu? Potam zbog nogucnosti dobivanja recepta... 😉😀
Mamikasteta za racun, al za godinu, dvije bude ih nosila tvoja curka pa i nisu novci baceni u vjetar, samo vjerujem da je trosak koji ti sada nije bio potreban. Torta zvuci savrseno, narucena ili netko od tvojih zna napravit takvu tortu? Potam zbog nogucnosti dobivanja recepta
E,bas to.nepotrebni trosak,a moram djetetu nesto kupit!Torta ti je bila obican biskvit sa kremom,iznutra bomboncici!Ona ti je to napravila u obliku Kinder jaja!Budem ti sliku stavila!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A sada,saga o mojim zubima 🔫🔫🔫
Znaci,ja vec od prije ljeta,tamo,osjetim na desnima,iznad lijevog gornjeg ocnjaka i cetvorke da mi ne nes cudno..nije ono bol,nego neugodan neki iritantan osjecaj,al samo na dodir…i odlucim ja to konacno ic rjesavat… A oba zuba izvana zdrava,lijepe plombe gore,al pitaj boga od kad..uglavnom,imam neku upaletinu oko korijena tih zubi..
Isla prije tri dana da mi pocne radit na cetvorci,donesem zliku zuba i tak,veli steta slikdat plombu al mora i poceo busit,al s obzirom da mi sve ful zacementirano,stavio neku otopinu koja ce sve omeksat i da dodem 4.12.
Kad meni prekjucer faca buknula 😵 naotekla, boliiiiiii sveee,citava strana ta face,ocnjak do tog zuba boliii ee koliko sam ja tableta popila ni dragi bog ne zna a moram samo glupi paracetamol zbog dojenja 🔫, propisao mi atb koji smijem..i jucer s posla zovem zubara,gle primi me umireeem 😂 i primio me tak prek reda,na silu mi probio kroz te zacementirane kanalice, ocnjak otvorio, jos par injekcija dobila, e na kaj sam ja licila 😂😂😂😂 ko kvasimodo bogte, em faca natecena em injekcija umrtvila uzas haha…
Navecer cekala osam h da ju podojim,da mogu popit tablete i atb i legla spavat i molila boga da zlica prespava noc i hvala mu na tome 😘
Jutros ne boli nista,malo cuka, doduse jos natecena al nije to nis,nula u usporedbi s jucer..zvala danas da kazem situaciju,ne moram dolazit,samo si stavljat obloge,pit atb i nazvat u pon 💪
Auč
Mamika Woow kak dobro, bas mi se svida. Klinci su sigurno bili odusevljeni tortom, i ja bi malo, hmm ili puno 😀😀 ako sam dobro skuzila radila ju je sogorica? Stvarno je kreativna, da ja ovo radim ne bi ni licilo na jaje 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji