Temp mu pala poslije sirupa i dva cepica!!! Zna se pokakat pola sata- sat kako stavim cepic. Jel to onda djeluje sta?? Sad je ok jos i igra se. Nadam se da nece temp opet rasti.
💜 za palčiče i nikolinu
Posao prođe dan. Nadam se drugi tjedan bolji. Puno tog će priča o kao fešti za kraj godine reći da većina ju ni ne želi. Baš koma kolektiv postao.
Jučer bila na sinovom treningu. Odmor. I jedan tata..od početka si mislim da ga poznajem. I nanjušila sam dobro. Tip sa velebita. Razveselila sebe pa mamu tatu..tata se s tom familijom zna generacijama. Kako malo treba za sreću
Muz otisao na neki nogometni roditeljski!Mi smo doma,beba nikako zaspat!Veliki se svadjaju cijelo popodne!Ne znam otkud im energija,a oboje se u 7 ustali!Ja sam bas u k.....!Ledja me bole cesto,ne znam da l da odem doktoru ili ne!Umorna sam stalno!I osjecam se ko krepana kokos!Svaki dan doma uz ovo vrijeme🔫🔫🔫🔫🔫!Jedva cekam proljece!Samo sto nije!😁
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Temp mu pala poslije sirupa i dva cepica!!! Zna se pokakat pola sata- sat kako stavim cepic. Jel to onda djeluje sta?? Sad je ok jos i igra se. Nadam se da nece temp opet rasti.
To je ok, drugi ide ako pokaka unutar 10 min
Jutreko!Sve po starom kod nas!Prasence zaspalo negdje iza ponoci!🔫🔫A ja bila zivcana od umora!Danas planiram po malu,prosli petak ko za vraga nije bilo logopedice,mozda danas bude!Fala Bogu da je petak!Mali sutra ima utakmicu,najavila se susjeda da bi nam dosla!A muz ima problema s autom!A tako je to kad kupis stariji auto,jebi ga…Jedino je dobro kaj on jako puno toga zna sam popravit tako da ne ide mehanicaru!U zadnjih par godina otisao dvaput samo!Starija pocela kasljat nesto,a mali se isto malo prehladio!Kak i ne bi!Poslije skole idu na plivanje,trening nogometa jos imaju vani zasad!Ak ide na judo oznoji se i pjesice idemo doma….Sve nosi svoje!
Zakaj imaju toliko izvannastavnih aktivnosti?? Bas su htjeli??
M na antb. Temp i dalje, pada uz lijekove. Dr kaze da je upala grla. Cendrav. Ja jos dobila stvari. Nikakva sam.
Puse ozdravilice 😘
💜 za palčiče i nikolinu
Posao prođe dan. Nadam se drugi tjedan bolji. Puno tog će priča o kao fešti za kraj godine reći da većina ju ni ne želi. Baš koma kolektiv postao.
Jučer bila na sinovom treningu. Odmor. I jedan tata..od početka si mislim da ga poznajem. I nanjušila sam dobro. Tip sa velebita. Razveselila sebe pa mamu tatu..tata se s tom familijom zna generacijama. Kako malo treba za sreću
Haha fora..svijet je mali
Muz otisao na neki nogometni roditeljski!Mi smo doma,beba nikako zaspat!Veliki se svadjaju cijelo popodne!Ne znam otkud im energija,a oboje se u 7 ustali!Ja sam bas u k…..!Ledja me bole cesto,ne znam da l da odem doktoru ili ne!Umorna sam stalno!I osjecam se ko krepana kokos!Svaki dan doma uz ovo vrijeme🔫🔫🔫🔫🔫!Jedva cekam proljece!Samo sto nije!😁
Samo sto nije 😂😂😂😂😂😂
Ujutro sam pisala kako necu produzivat u drugu smjenu...i upravo to mi se i dogodilo!!! Kolegica nije mogla ostat,dijete joj u skoli zakurilo i eto, na kraju sam ipak produzila... I na kraju bas dobro da jesam, sav visak sati mi ide u slobodne dane, a nisam imala puno djece, samo 11,cisto solidno i laganini.. Lega mi se vraca u pon tak da jeeej!
Zlicka mi se cini bolje,ljubica mamina 😍...
A obzirom da sam turbo u pokretu od pet ujutro, radila duplu smjenu,isla kod svekrica, (muz i zlica su otisli taksijem ranije do njih i cekali me) , nakon toga konzum, dosli doma iza sedam h, kupanje zlice,hranjenje zlice, ja tusiranje, pa malo igre i uspavljivanje i mrtvaaa saaam...pa cu sad ic spat!
Sortiraj odgovore
Najstariji