Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Studeni 2017. 16:43

Mare kako su tvoja djeca? Ozdravili?
    TPol istrazujem ionizator. Imam u kuci onaj odvlazivac zraka,znaci za visak vlage. Jel to ide jedno uz drugo? Taj ionizator isparava vlagu ili sta radi? Kako funkcionira? Ti primjetis razliku s njim i bez?

Ugolina
    15. Studeni 2017. 17:29

Napisala i jucer ujutro post i danas ujutro i nabijem ih jer nes steka i nece poslat 🔫

Ugolina
    15. Studeni 2017. 17:29

Aha a sad je poslalo 🔫🔫🔫 nabijem ih... Javim se kasnije

mamika3
    15. Studeni 2017. 18:02

Ilani Kako to da si ipak radila kolac?Koji?Koji?
    Ugolina A ja se jos pitam kako to  da te nema?Jer inace se javis prije posla!A tebe zajebava tehnologija

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    15. Studeni 2017. 20:56

Jebo ti pas mater, nskon poduzeg posta ja stisnem ODUSTANIIIIIIII pa u picku materinu

Ugolina
    15. Studeni 2017. 21:07

Dakle...
    Kako sada zlicu ne vidim cijeli dan,ili barem ja imam takav osjecaj, svo vrijeme iskoristim da se igram s njom dok dodem doma i pritom im kuham rucak za drugi dan..sad popodne sam kuhala juhu i pekla piceka u rolu i narezala krumpir koji ceka u vodi u frizideru kuhanje sutra u pet ujutro i da ga pretvorim u pire 😂 kao i juha koju trebam dovrsit,tj.zakipit tijesto u njoj..
    Onda sam picila u ljekarnu po sirup za kasalj jer uz sve ovo,pocela je i kasljat dosta..
    Mjerim joj temp prije spavanja cisto ono,kad opet 37.7 u guzi 🔫 nije visoka al je tu..lupocet da nebi eskaliralo,a i da si odspava bez bolova jadnica moja.. Prestrasno kako se sve poklopilo..ujutro ju muz vodi vadit krv..trebala sam i ja ic,al zove kolegica da joj nije dobro i jel mogu ja doc umjesto nje ujutro..moguce da sutra onda odradim duplu smjenu ak mi nece imat kog pozvat u drugu smjenu..
    Umorna sam..jos na poslu imam adaptaciju jedne curice koja je tek krenula pa opet plac... Prezivjet cu.. 😂

15. Studeni 2017. 22:48

Mamika radilanajobicnijie mak kocke s cokoladnim glazurom. Rekli moji da je do Bozica jos predaleko a nisu jeli dugo kolaca😱 Ima tjedan dana da nisu.
    Abies ne mogu se nadiviti Petri! Ko da gledam trogodisnjakinju. Prenapredna je!😍
    Ugolina bit ce ok sutra. Mozda s tatom nece puno ni plakat. Ali razumijem te kako se osjecas.

mamika3
    16. Studeni 2017. 07:54

☕☕☕☕☕☕🔫🔫🔫🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍬🍬🍦🍦🍦🍭🍭🍭🍮🍮🍮🍔🍔🍳🍳Dobro jutro!Ponudite se!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Studeni 2017. 08:18

Dobro jutro,mame!
    Mamika,hvala na ponudi
    Ugolina a bas mi je zao Zlice slatke. Sve se lijepi na nju. Neka sto prije sve prode.
    Sad sam gledala katalog igracaka od Lidla .Skoro mi srce stalo! Ima pregenijalnih predivnih igracaka za malo novaca! Ja bi sve! bas sam ludaU ponedjeljak cu biti Djed Mraz u nabavi

lan@luk@rit@
    16. Studeni 2017. 09:59

Jutro mame!!!
    Josipi  da sto prije prode!!mis mali..
    Jucer sam vas citala ali nisam nista zapamtila samo da je Ilani  ipak napravila kolac prije Bozica
    Ja sam u frizera na bojanju ,odmaram!!moja teta cuva djecicu!rucak sam jucer skuhala pa sam po tom pitanju mirna!U planu mi je produzit u Kiki i pocastit se mekanom pidzamom i mekanim ogrtacem!!vec mi je toplo od same pomisli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.