Htjela sam napisati da sam umorna ko pas,ali ne znam je li to spada pod kukanje ili svakodnevicu!Hihihihihi....A sad dame moje live prijenos pa da se ima sta komentirat!Hihihihi....Vecinu dana se zajebavala s robom i ormarima pa kad sam pocela pucat po savovoma onda sam s curama otisla u nabavu!Doci ce nam kasnije susjeda s djecom na kavu pa da ih malo pocastimo!Beba spava ,mali je vani,mala i ja surfamo!Svi osim mene i bebe imaju neku prehladici!Ali nis strasnog!Speglala sam sve kaj s imala i cudila se kak malo toga ima kad je speglano!Haha...Zvala me druga susjeda s kojom sam si dobra na babinjak u petak!Isla bi i ne bi isla!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej!
Ja se danas ne žalim. Firma jr organizirala put na plitvice. Klinci na čuvanju, muž negdje ja među ljudima. Uživam!!!!
Mare i Brojčana dajte priznajte s kojeg ste planeta? Kripton???
Abies Super !Odlican provod!Odmori se,zasluzio si!Ja ne idem na Plitvice sljedecih minimalno tri godine!I
Brojcana A zasto se jis bavis i kucanskim poslovima?Ne kazem da mora biti svinjac,ali nekaj valjda mozes ostavit!
Mare Ti u bolovima,a spremas!No comment!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej!
Ja se danas ne žalim. Firma jr organizirala put na plitvice. Klinci na čuvanju, muž negdje ja među ljudima. Uživam!!!!
Neka si uzivala i zaslužila si
Ja sam inace iz Bosne 😂😂😂😂
Mamika ti si danas vrijedna bila 😁
Iznenadis se kad ocekujes puno vesa a ono nije toliko
Nego sta vec ides na babinje,to je razlog da bjezis iz kuce
Ja sam pokusavala danas odmarat ali nista od toga,djeca ne daju. Isli smo malo do Peveca😁 pa sam kupila par sitnica za bor iako sam rekla da necu
Ja sam pokusavala danas odmarat ali nista od toga,djeca ne daju. Isli smo malo do Peveca😁 pa sam kupila par sitnica za bor iako sam rekla da necu
I mi prosle godine kupili nove kuglice pa muz ispituje jel treba jos sta!Kazem da ne treba,ali kad vidim sve one ukrase kupila bi odmah
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika ti si danas vrijedna bila 😁
Iznenadis se kad ocekujes puno vesa a ono nije toliko
Nego sta vec ides na babinje,to je razlog da bjezis iz kuce
Ma joj ,vec sam zaboravila kak je to ici negdje!Vjencana kuma me tjesi...Veli ona pa nece djeca vjecno bit mala!Nadoknadit cemo mi to!😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hej!
Neka si uzivala i zaslužila si
Ja sam inace iz Bosne 😂😂😂😂
Planet Bosna,jel?😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Abies, super za izlet!!!! Vrijeme bez djece. 👍👍👍
Mare, Bosanka, nebosanka, ti si ko stroj kakav.
Mamika, peglam kad mi se nakupi hrpetina.
Mateo danas kao bolje, bez temp ali cendrav malo. I na ruke bi stalno. Uspjela usisati kucu i prebrisati.
Brojcan, polaganije malo. Nece posao nikuda pobjeci.
Sortiraj odgovore
Najstariji