Dobro jutro,mame!
Mamika,hvala na ponudiUgolina a bas mi je zao Zlice slatke. Sve se lijepi na nju. Neka sto prije sve prode.
Sad sam gledala katalog igracaka od Lidla .Skoro mi srce stalo!Ima pregenijalnih predivnih igracaka za malo novaca! Ja bi sve! bas sam luda
U ponedjeljak cu biti Djed Mraz u nabavi
Ja bi kuhinju iz lidla,morat cu i ja u ponedjeljak u pohod
☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼
Beba spava,pojela kasicu!Ima naviku dobit mlijeko prije spavanja ponekad pa sam joj mislila uvalit caj ubuduce,ak ce htjeti!Mali i ja klopali sendvice,kasnije cu pizzu!Za sutra grah u pripremi!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Gdje ste vidjele lidlov katalog igracaka??
Jucer napokon otisli u nabavu po mraku vec jer je mm poslije posla, u 16 isao tek mijenjati gume na mom autu. Njegov je raskopan i cekamo na popravak. Prodala onaj mob i sad daj novce za auto. 😥 Nikako se sastati s tim novcima.
Kupila jucer pelene i speceraj. Danas skuzim da mi jos stvari fali, a 3 dana pisala popis. 😣😣
Danas dosao racun za diners. Mislila sam da sam odplatila ovaj mob sto sam uzela kad je onaj stari riknuo jer prosli mj nije vise dosla rata, racun bio 0. Jos mi bilo cudno, al reko dobro. I sad dobijem jos jednu ratu. 😮😮 Nemam pojma kako cemo prezivjeti Bozic i sve silno darivanje.
Ugolina, nadam se da je zlici bolje.
M isto danas 38.8. dr rekla da su mozda zubi da se cujemo sutra. Dajem mu lupocet.
Danas izgubila pola dana pokusavajuci dobiti Overseas. Trebali su mi dostaviti paket, ali po njima moja adresa nije tocna ili tako nesto. A tocnu adresu imaju. Salju ga sutra. Bitno da sam odmah poslala ljutiti mail kako ih je nemoguce dobiti. I govore ti koji si po redu na liniji i malo sam 2., Pa onda odjednom 3. I tako u krug!!??? 😒😒😒
Darivanje...Ja bome necu pretjerivat!Svakom po jedna igracka!slavili su rockas,dobili i igracaka i robe!I Sv Nikola na pocetku mjeseca i Bozic na kraju!.Moja mala svaki dan naruci nesto drugo!Ovisi koja je reklama na telki!A i Bozic treba isfinancirat!Mi ne pretjerujemo sa hranom i ostalim,ali ipak se nakupi novceka!I idu mi jako na zivce reklame vezane uz Bozic!Vecina ih se svodi na hranu!!Ko ce koliko potrosit,ko ce sta jest,reklame za ducane.....A poslije blagdana ova dijeta,ona dijeta...Uglavnom,mnogo me zivciraju!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika potpuno se slazem sa svime! Kod nas za Nikolu obicno samo slatkisi. A za Bozic za svakog ponesto ovisi sto su pisali u pismu. A obicno to bude da ce ih razveseliti bilo sto! Sva pisma cuvam,neka su bas dirljiva😊 Potrudimo se naravno im kupiti nesto nesvakidasnje ali bez ptetjerivanja kao sto kazes.
Abies zato sam se i odusevila lidlovim kataligom jer su drveni igracke po pristojnim cijenama. Ona motoricka kocka inace kosta oko 300-400 kn a tu 70! Kuhinjica je prekrasna ali ipak ovaj put cu se suzdrzati.
Vi pricate za svoju djecu za darivanje. Ja sam mislila ono kad ides nekom pa moras nesto donijeti. Tu su moji, brat, sestra, njegovi. Uz to imam 3 necaka kojima moram nesto jer im ne kupujem bas nista kroz godinu. Za rodendan im dam novce.
M zakurio 39.3. Dala sam mu neofen i rano je zaspao. Nadam se da ce temp pasti i da nece tulumariti po noci.
Vi pricate za svoju djecu za darivanje. Ja sam mislila ono kad ides nekom pa moras nesto donijeti. Tu su moji, brat, sestra, njegovi. Uz to imam 3 necaka kojima moram nesto jer im ne kupujem bas nista kroz godinu. Za rodendan im dam novce.
M zakurio 39.3. Dala sam mu neofen i rano je zaspao. Nadam se da ce temp pasti i da nece tulumariti po
Ja sam jedne godine tako isla darivati bliznje!I otislo 100 eura!Nikad vise!!!!Djeca dobiju,necakinje i gotovo!Brat,sogorica,mama i tata,svekrici....Nula bodova!A i da hocu,iskreno,nemam novaca!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
M zakurio 39.3. Dala sam mu neofen i rano je zaspao. Nadam se da ce temp pasti i da nece tulumariti po noci.
Pa uzmes malo kolaca ili kupis nesto slatko,boca vina,kava...Tek toliko da ne dodjes praznih ruku,a lijepo se vidi!Bas im das poklone?Ili sam krivo skuzila?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Svakom cokoladu i dobro! Bakama eventualno kuglicu sa slikom djeteta a kasnije nesto sto je dijete samo napravilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji