Jutro mame!
Brojcana hvala na kavi!😊 Mogu misliti kod tebe,jedno budi drugo kao da imas blizance. Al dobro proci ce to,za par godina bit ce ti drago sto imaju malu razliku jer ce biti jako bliski i nerazdvojni💕. Ides li s njima u setnje sad? Ili sad imate dvoriste pa mozete i kraj kuce biti na zraku? Prije si imala dobru setnjicu uz Elbu.
Mamika, 👏👏👏👏👏👏👏👏 za buhtlicu.
TPol, i M ce na jesen u vrtic jer ja idem raditi. Dobila sam produzetak do 31.7.2018.
Ugolina, super za zlicu i necaka. Bas su slatki. I mi cemo M voditi u park da vjezba na spravama.
Brojcana, super sto je noc bila bolja.
M se budio 3 puta. Kad sam isla lec morala sam ga malo nositi.
Ilani, najbolja su budenja bez alarma. 😂
Dobro jutro
Ja sam kao brojcana jbg ne mogu pustiti tako neki nered dok ne budem bolje,ja to moram odma srediti. I nekad bi samo sebi samar dobar zveknula jer sam luda
Mamika bravo za buhtlicu 🍷🍷 evo da nazdravio
Brojcana neka noci budu sve bolje i bolje da se i ti odmoris i naspavao
Lucy dobro je i 3x budenje,kako si ti? Kako je Mateo?
Ilani kako je Nikolina? Kako su djeca velika?
Moja beba se okrenula s trbuha na ledja!Ostavila sam ju na krevetu,daleko od ruba,na jastuku!Dosla sam s klopom,prvo je bila cca metar od jastuka,mozda manje!Bila je na trbuhu,ja ju pozvala i pitam ko da me razumije-a kud ti bjezis?😂😂😂Pogleda me i samo se okrene na ledja!I vise nece,a ja cekam…..Ne hvalim se,samo sam sretna jer napreduje!Ljepota mamina..Zivot mamin…😍😍😍😍😍😍
Awwwww 😍😍😍😍😍 ajme koliko brzo napreduju u toj prvoj godini jelda..sad ce svaki drugi dan nes novo bit 💕
ilani eto sreca da ju nije probudio ovu noc…setnica mi je i dalje tu samo sto ne idem po zimi na nju cesto jer jako puse odmah je tu sjeverno more..al idemo stalno vani,tj cim nema kise…njega u maramu nju u kolica i van..a dvoriste nam je dosta veliko al nije mi napeto bit ispred kuce s njima,kad dodje proljece pa ce bit vec drugacije..
Ok,sad sam vidla ticker!!!
PA SRETAN PRVI MINIC SERDI 😘😘😘😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕💕🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Pa kaj je vec proslo mjesec dana????!?!???? Kad?!?!?
Sretan prvi minić velikom dečku!
Mamika buhtlica raste. Začas će se posjesti. Uživaj u bebici. Bravo lutko za okret!!!
Jutrekoook.....Ajme,kako ste se lijepo raspisale!Bas lijepo...Beba spava prvu turu..Jos cekam da se opet okrene...😂😂Pokupila je prehladu od velikih!Nosic joj poceo curit!Veliki napravii loptice od brda papira pa se grudaju!😀Stan je ko tiskara!😂😂😂😂Nemam planova nikakvih!Pristajem i na trg centar,samo da odem nekam!Vec me i depresija pocela hvatat!
Nemam za nis volje!😩
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutrekoook…..Ajme,kako ste se lijepo raspisale!Bas lijepo…Beba spava prvu turu..Jos cekam da se opet okrene…😂😂Pokupila je prehladu od velikih!Nosic joj poceo curit!Veliki napravii loptice od brda papira pa se grudaju!😀Stan je ko tiskara!😂😂😂😂Nemam planova nikakvih!Pristajem i na trg centar,samo da odem nekam!Vec me i depresija pocela hvatat!
Nemam za nis volje!😩
Bravo! Trg! Nisam bila milion godina
Sortiraj odgovore
Najstariji