Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    16. Studeni 2017. 22:01

ilani

Svakom cokoladu i dobro! Bakama eventualno kuglicu sa slikom djeteta a kasnije nesto sto je dijete samo napravilo.

Di kupis te kuglice?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Studeni 2017. 22:14

Napravis sama😁

mamika3
    16. Studeni 2017. 22:32

ilani

Napravis sama😁

Hahaha.... A ako nemam dara za to jel mi ti onda napravis?😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

16. Studeni 2017. 22:51

E onda to nije to. Ima i na fejsu netko tko to radi po narudbi. Znam da je Ellie radila takve kuglice sa Eninom slikom za poklone. Steta sto vise nije na forumu. Ali mozemo je pitati ako zelis

mamika3
    16. Studeni 2017. 23:21

ilani

E onda to nije to. Ima i na fejsu netko tko to radi po narudbi. Znam da je Ellie radila takve kuglice sa Eninom slikom za poklone. Steta sto vise nije na forumu. Ali mozemo je pitati ako zelis

Ma ne treba!Ucinilo mi se super idejpm za poklon!Volim takve poklone koji su jednostavni i skromni,ali poklonjeni s ljubavlju!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Studeni 2017. 23:22

Zbilja,a di je Sanjarka?Na drugom viberu?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    17. Studeni 2017. 06:19

Konacno sve procitala! 
    Nemam nis pametnog za rec,a ni ne stignem sad bas neke dubioze...
    Zlica prespavala noc,sinoc od osam, jedno kratko ali burno budenje oko devet 😂 i tek oko pol pet trazila malo cicu i sad spava dalje 😍  spremam se za posao...danas sam mogla odradit duplu sihtu,sto bi mi bilo dobro za skupit visak sati,onda dobijemo sl.dan, ali reko petak je, ona bolesna bila citav tjedan i preumorna sam i bas necu,nek si netko drugi skuplja sate 😂 boli me briga...bum drugi tj jedan dan radije... E, danas nisam kuhala rucak sad u pet ujutro 😂😂 samo njoj kasicu od jabuke i keksa za dorucak, to voli i super se pokaka od toga..

mamika3
    17. Studeni 2017. 08:29

Jutreko!Sve po starom kod nas!Prasence zaspalo negdje iza ponoci!🔫🔫A ja bila zivcana od umora!Danas planiram po malu,prosli petak ko za vraga nije bilo logopedice,mozda danas bude!Fala Bogu da je petak!Mali sutra ima utakmicu,najavila se susjeda da bi nam dosla!A muz ima problema s autom!A tako je to kad kupis stariji auto,jebi ga...Jedino je dobro kaj on jako puno toga zna sam popravit tako da ne ide mehanicaru!U zadnjih par godina otisao dvaput samo!Starija pocela kasljat nesto,a mali se isto malo prehladio!Kak i ne bi!Poslije skole idu na plivanje,trening nogometa jos imaju vani zasad!Ak ide na judo oznoji se i pjesice idemo doma....Sve nosi svoje!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

17. Studeni 2017. 09:39

Jutro mame!
    Nama noc relativno dobra bila. Zakasljala nekoliko puta ali se brzo i smirila.Ujutro je nesto duze spavala jer je jos od jucer bila premorena.
    Danas plan - uobicajeno. Rosi neka sitna kisica ,necemo van,nemam onu navlaku za kisu za kolica. Velika seka ide popodne ide na rodendan,sutra druga seka ide ako posve ozdravi.Dobro da sam jos prije kupila poklone.

Lucy16
    17. Studeni 2017. 16:53

M na antb. Temp i dalje, pada uz lijekove. Dr kaze da je upala grla. Cendrav. Ja jos dobila stvari. Nikakva sam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.