Hej!
Ja se danas ne žalim. Firma jr organizirala put na plitvice. Klinci na čuvanju, muž negdje ja među ljudima. Uživam!!!!
Mare i Brojčana dajte priznajte s kojeg ste planeta? Kripton???
😂😂😂😂
E,bas mi je drago sto si se nauzivala jer ti zbilja nikad nemas tu priliku!!!!
Hej!
Ja se danas ne žalim. Firma jr organizirala put na plitvice. Klinci na čuvanju, muž negdje ja među ljudima. Uživam!!!!
Mare i Brojčana dajte priznajte s kojeg ste planeta? Kripton???
Neka si uzivala i zaslužila si
Ja sam inace iz Bosne 😂😂😂😂
Planet Bosna,jel?😂😂😂😂
Aaahahaja
Mi danas cijeli dan kod mojih bili pa sam se ja isto odmorila jer je oko zlice i necaka prtljala moja stara i hranila ih i presvlacila i pritom uzivala 😂😂😂 ja sam u miru jela i popila kavu i svasta nesto...
Trenutno cmrljimo na kaucu... Zlicka maloprije zaspala,sva mi neka hiperaktivna danas..
Kupila im sogi tobogancic prije pol godine,al tada nisu mogli sami pa su se samo provlacili i puzili ispod njega, a danas su se penjali.. I ova moja kokos se popne ali ono ne zna sjesti i noge naprijed,i ja joj pokazala kako da to napravi i zenskica se nakon nekoliko pokusaja tak ustosila,doslovce skoro pa ju ne moras pazit..penje se,sama prebaci noge napred,spusta se i bas ju briga 😂 boze sto je ona moj ponos najveci na svijetu 😍
Danas spavamo svi skupa u boravku, to nam je neka fora.. Muzu i meni interna fora da spavamo kao kod njega u gostima 😂 jer on milion puta ostane tak spavat u boravku,a nas dve u njenoj sobi..Sutra konacno dan kada se budimo ujutro bez alarma..barem ovog tehnoloskog pa smo zato u gostima 😂 spustit cu rolete da bude ujutro mrak,mozda to i nju malo zavara pa da barem do iza sedam bude to budenje haha
Mi danas cijeli dan kod mojih bili pa sam se ja isto odmorila jer je oko zlice i necaka prtljala moja stara i hranila ih i presvlacila i pritom uzivala 😂😂😂 ja sam u miru jela i popila kavu i svasta nesto…
Trenutno cmrljimo na kaucu… Zlicka maloprije zaspala,sva mi neka hiperaktivna danas..
Kupila im sogi tobogancic prije pol godine,al tada nisu mogli sami pa su se samo provlacili i puzili ispod njega, a danas su se penjali.. I ova moja kokos se popne ali ono ne zna sjesti i noge naprijed,i ja joj pokazala kako da to napravi i zenskica se nakon nekoliko pokusaja tak ustosila,doslovce skoro pa ju ne moras pazit..penje se,sama prebaci noge napred,spusta se i bas ju briga 😂 boze sto je ona moj ponos najveci na svijetu 😍
Danas spavamo svi skupa u boravku, to nam je neka fora.. Muzu i meni interna fora da spavamo kao kod njega u gostima 😂 jer on milion puta ostane tak spavat u boravku,a nas dve u njenoj sobi..Sutra konacno dan kada se budimo ujutro bez alarma..barem ovog tehnoloskog pa smo zato u gostima 😂 spustit cu rolete da bude ujutro mrak,mozda to i nju malo zavara pa da barem do iza sedam bude to budenje haha
Kak si dobro to rekla,budjenje bez alarma!Ja i danas imala slsrm,zbog servisa na grijanju!Ali sutra ga nemam!!!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo pozdrav svima da se ovde malo ubacim ostalo teško stignem
Lucy ma vidim da je Mateo bome
Ko moja cupavica , cijeli dan posla s njima neumorna je ! Jedva sat i pol
Odspava pa sad zeza sa hranom pa daj ovo pa ono ... onda krenem kao do grada al neće u kolica nego nosit se oce a već mi ke teška za klokanicu ... bome od jeseni će u vrtić kad će tvoj ?
Mimika kako bilo na piru ?
Abies super neka su i ti malo odmorila
Ugolina heheh bas ste supers tim internim forama a zlica bas spretna 👍🏻
Mare u brojčana s Kristina
Zadnja rečenica je ovako trebala Glasit
Mare i brojčana su definitivno sa Kriptona
Zadnja rečenica je ovako trebala Glasit
Mare i brojčana su definitivno sa Kriptona
😂😂😂😂
I ja mislim da sa zemlje nisu
Moja beba se okrenula s trbuha na ledja!Ostavila sam ju na krevetu,daleko od ruba,na jastuku!Dosla sam s klopom,prvo je bila cca metar od jastuka,mozda manje!Bila je na trbuhu,ja ju pozvala i pitam ko da me razumije-a kud ti bjezis?😂😂😂Pogleda me i samo se okrene na ledja!I vise nece,a ja cekam.....Ne hvalim se,samo sam sretna jer napreduje!Ljepota mamina..Zivot mamin...😍😍😍😍😍😍
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika samo se ti hvali! 😁 pa to su najljepsi trenuci i sve nas najvise veseli kad naprave nesto novo. Bravo za buhtljicu
Abies drago mi je sto si malo pobjegla od svakodnevnice👍
Mare i Brojcana su vanzemaljke😁 da to smo vec davno sumnjale.
Ugolina preslatki su Josipa i tvoj necak s tim liscem. Bas su medeni ovako sretni i uzbudeni. Baka mogla mest do preksutra ovako😁
Lucy super da je Mateo bolje danas. Nadam se da ce i bolje spavati nocas.
E gresaka milion. Ne mogu sa moba ovamo normalno tipkati,trese mi se ekran. I to samo tu,drugdje tipkam normalno😠 Zato se i manje javljam.
Sortiraj odgovore
Najstariji