Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    18. Studeni 2017. 20:47

Abies

Hej!
    Ja se danas ne žalim. Firma jr organizirala put na plitvice. Klinci na čuvanju, muž negdje ja među ljudima. Uživam!!!!
    Mare i Brojčana dajte priznajte s kojeg ste planeta? Kripton???

😂😂😂😂
    E,bas mi je drago sto si se nauzivala jer ti zbilja nikad nemas tu priliku!!!!

Ugolina
    18. Studeni 2017. 20:49

mamika3

mare1989

Abies

Hej!
    Ja se danas ne žalim. Firma jr organizirala put na plitvice. Klinci na čuvanju, muž negdje ja među ljudima. Uživam!!!!
    Mare i Brojčana dajte priznajte s kojeg ste planeta? Kripton???

Neka si uzivala i zaslužila si
    Ja sam inace iz Bosne 😂😂😂😂

Planet Bosna,jel?😂😂😂😂

Aaahahaja

Ugolina
    18. Studeni 2017. 20:57

Mi danas cijeli dan kod mojih bili pa sam se ja isto odmorila jer je oko zlice i necaka prtljala moja stara i hranila ih i presvlacila i pritom uzivala 😂😂😂 ja sam u miru jela i popila kavu i svasta nesto...
    Trenutno cmrljimo na kaucu... Zlicka maloprije zaspala,sva mi neka hiperaktivna danas..
    Kupila im sogi tobogancic prije pol godine,al tada nisu mogli sami pa su se samo provlacili i puzili ispod njega, a danas su se penjali.. I ova moja kokos se popne ali ono ne zna sjesti i noge naprijed,i ja joj pokazala kako da to napravi i zenskica se nakon nekoliko pokusaja tak ustosila,doslovce skoro pa ju ne moras pazit..penje se,sama prebaci noge napred,spusta se i bas ju briga 😂 boze sto je ona moj ponos najveci na svijetu 😍
    Danas spavamo svi skupa u boravku, to nam je neka fora.. Muzu i meni interna fora da spavamo kao kod njega u gostima 😂 jer on milion puta ostane tak spavat u boravku,a nas dve u njenoj sobi..Sutra konacno dan kada se budimo ujutro bez alarma..barem ovog tehnoloskog pa smo zato u gostima 😂  spustit cu rolete da bude ujutro mrak,mozda to i nju malo zavara pa da barem do iza sedam bude to budenje haha

mamika3
    18. Studeni 2017. 21:02

Ugolina

Mi danas cijeli dan kod mojih bili pa sam se ja isto odmorila jer je oko zlice i necaka prtljala moja stara i hranila ih i presvlacila i pritom uzivala 😂😂😂 ja sam u miru jela i popila kavu i svasta nesto…
    Trenutno cmrljimo na kaucu… Zlicka maloprije zaspala,sva mi neka hiperaktivna danas..
    Kupila im sogi tobogancic prije pol godine,al tada nisu mogli sami pa su se samo provlacili i puzili ispod njega, a danas su se penjali.. I ova moja kokos se popne ali ono ne zna sjesti i noge naprijed,i ja joj pokazala kako da to napravi i zenskica se nakon nekoliko pokusaja tak ustosila,doslovce skoro pa ju ne moras pazit..penje se,sama prebaci noge napred,spusta se i bas ju briga 😂 boze sto je ona moj ponos najveci na svijetu 😍
    Danas spavamo svi skupa u boravku, to nam je neka fora.. Muzu i meni interna fora da spavamo kao kod njega u gostima 😂 jer on milion puta ostane tak spavat u boravku,a nas dve u njenoj sobi..Sutra konacno dan kada se budimo ujutro bez alarma..barem ovog tehnoloskog pa smo zato u gostima 😂 spustit cu rolete da bude ujutro mrak,mozda to i nju malo zavara pa da barem do iza sedam bude to budenje haha

Kak si dobro to rekla,budjenje bez alarma!Ja i danas imala slsrm,zbog servisa na grijanju!Ali sutra ga nemam!!!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

TPol
    18. Studeni 2017. 22:00

Evo pozdrav svima da se ovde malo ubacim ostalo teško stignem
    Lucy ma vidim da je Mateo bome
    Ko moja cupavica , cijeli dan posla s njima neumorna je ! Jedva sat i pol
    Odspava pa sad zeza sa hranom pa daj ovo pa ono ... onda krenem kao do grada al neće u kolica nego nosit se oce a već mi ke teška za klokanicu ... bome od jeseni će u vrtić kad će tvoj ?
    Mimika kako bilo na piru ?
    Abies super neka su i ti malo odmorila 
    Ugolina heheh bas ste supers tim internim forama a zlica bas spretna 👍🏻
    Mare u brojčana s Kristina

TPol
    18. Studeni 2017. 22:02

Zadnja rečenica je ovako trebala Glasit
    Mare i brojčana su definitivno sa Kriptona

Ugolina
    18. Studeni 2017. 22:22

TPol

Zadnja rečenica je ovako trebala Glasit
    Mare i brojčana su definitivno sa Kriptona

😂😂😂😂 
    I ja mislim da sa zemlje nisu 

mamika3
    18. Studeni 2017. 23:04

Moja beba se okrenula s trbuha na ledja!Ostavila sam ju na krevetu,daleko od ruba,na jastuku!Dosla sam s klopom,prvo je bila cca metar od jastuka,mozda manje!Bila je na trbuhu,ja ju pozvala i pitam ko da me razumije-a kud ti bjezis?😂😂😂Pogleda me i samo se okrene na ledja!I vise nece,a ja cekam.....Ne hvalim se,samo sam sretna jer napreduje!Ljepota mamina..Zivot mamin...😍😍😍😍😍😍

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

18. Studeni 2017. 23:18

Mamika samo se ti hvali! 😁 pa to su najljepsi trenuci i sve nas najvise veseli kad naprave nesto novo. Bravo za buhtljicu
    Abies drago mi je sto si malo pobjegla od svakodnevnice👍
    Mare i Brojcana su vanzemaljke😁 da to smo vec davno sumnjale.
    Ugolina preslatki su Josipa i tvoj necak s tim liscem. Bas su medeni ovako sretni i uzbudeni. Baka mogla mest do preksutra ovako😁
    Lucy super da je Mateo bolje danas. Nadam se da ce i bolje spavati nocas.

18. Studeni 2017. 23:21

E gresaka milion. Ne mogu sa moba ovamo normalno tipkati,trese mi se ekran. I to samo tu,drugdje tipkam normalno😠 Zato se i manje javljam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.