Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    02. Rujan 2016. 15:35

Ellie moja sucut:(  treba uzivat u svakom trenutku zivota jer nikad ne znas stavtw sutra ceka tj ne ceka😔

Mare bome si ju brzo istiskala. Meni je to tiskanje dugo trajalo😟  nek si se ti vise rjesila te mukenod trudnoce! 

Vjeverice evo moj od neki dan bleji u mene i reagira vise kad mu pricam. A prije tog isto nista. Sad gleda i u svjetla.od njihaljke.

Marigmar zanima me sta ce ti doktor reci. Nadam se da ce ti faza brzo proci😟

Moj ima sive oci..kad se to mjenja?
    Mi odradili fotkanje. Sad cekamo 2 tj da fotke budu gotoove. Jedva cekam😍😍😍 a muz popizdio jer se morao i on slikat i natjerala ga da obuce gore bijelo. Rekao je da ce me ubit i da nisam normalna🙈🙈 da se jos nisam oporavila a tu paradiram. A sta cu mu ja. Bilo bi mi zao da sam odgodila zensku.

Sanjarka88
    02. Rujan 2016. 16:00

Marigmar samo se ti jadaj zato i jesmo tu 😘😘

Bellaru oči kako kome često treba i par mjeseci da se boja definira. Kakve imate ti i to?
    Haha i mene bi moj muž tako ispalio 😂😂

I ja u trećem tisku izbacila mala sreća pa to išlo brzo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Rujan 2016. 16:01

Ti i tm*

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    02. Rujan 2016. 16:24

Ti i to😄 dobro si napisala TO😄😄
    Ja smedje a on neke zelenkaste. Zelenosmedje

Ma sta cu mu ja..kad vidi slike biti ce mu drago.

CrazyPuppet
    02. Rujan 2016. 16:45

hehe Bellaru tako i mm i ja imamo oci ko i vi :-)
    prvi sin ima tamno smeđe, skoro crne i predivneee
    bas me zanima kakve ce Josip imat... za sad su tamno sive

TPol
    02. Rujan 2016. 16:49

A joj marigmar bas mi zao, a zao i bebice njega jadnig boli , ko zna do cega i kako to neku bebu zadesi 

Moja ima tamno plave oci, mislim da ce ostat plave na mene 😀 Jede svaka tri sata a dopodne od pol 9 do 12 bude budna tu taman ostanemo u krevetu jer nema se sta radit
    Sanjarka aha iz one knjizice je za hranjenje? Onda nista jer ciku treba cesce 
    Mare sigurno ce i tvojoj Arieli bit plave 

Od proslog petka je moja bucka dobila 280g tako da znaci sita je, svu me iscica 😆

Bellar pokazi onda koju fotku !

Ugolina
    02. Rujan 2016. 17:57

T pol kolko kosice ti ima mala,hahaha,bas je slatka

kika832013
    02. Rujan 2016. 18:04

Marigmar- znam kako ti je i mi istu muku prolazimo. Dajem mu već tri dana Espumisan ali nije mu pomagalo bar zasada. Sinoć je imao užasne grčeve srećom trajali su nekih 15-ak minuta. Nakon toga sam ga okupala u toploj vodi u nadi da će mu pomoći da se pokaka jer je prije pomagalo ali ovaj put nije ali je bar zaspao. Spavao je od 21 do 1 i dalje vise nikako. Jutros sam se nadala da ce biti bolje ali vise nisu ni masaze pomagalee i bila sam tako ocajna da sam mu dala malo caja od kamilice i mrvicu secera i nakon po ure se pokakao ali jos ga muci. 

bellaru
    02. Rujan 2016. 18:26

A ja mislim da ce i moj imat smedje kao ja. A bilo bi fora da ostanu ovako sive😄
    Tpol evo jedna koju sam ja slikala sa fotelje dok ga je riktala samo sam od iza slikala pa se vidi dupe sa otvorima😂

Joj moram vam se pozalit. Nije mi jasno zasto neki ljudi misle da ce biti pozvani na krstitke. Zato sto smo mi kumovi njihovom djetetu  ne znaci da ih moram zvat na krstitke. 😠😠😠 onda bi imala 50 ljudi na krstitkama. Imali smo jakooo malu svadbu i tu je vec bila pobuna i sad da ja radim krstitke vece od svoje svadbe nema mi smila. Al onda ti ljudi komentiraju kao ja rekla samo mi , starci, sestre sa obiteljima  i kumovi pa onda valjda i oni jer smo mi djetetu njihovim kumovi😱😱😱😱 i vec muz govori morat cemo ih zvat a ja bi si radije u mozak pucala. I tako sam zivcana da vam to ne mogu opisat da najradije nebi ni krstila karla majke mi mile. Onda mi salju danas poruku isto jedni sta sam ja maloj im kuma da kad smo mislili krstitke. Pa ja ne kuzim te ljude. Mozda sam ja glupa ili bezobrazna al meni to nije normalno i toliko sam jadna sad da bi sve po redu nazvala i sterala u tri pizde materine pa makar se vise nikad ne razgovarali u zivotu😠 umjesto da se veselim tome.

ejic
    02. Rujan 2016. 18:54

Ellie, moje saucesce 😔 Stvarno se covijek tek nakon takve bliske situacije upita sto je zapravo u zivotu bitno kad nikad ne znas- danas jesi, sutra nisi 😔

Marigmar, kod nas situacija nije puno bolja nego kod vas. Isto ima grceve, ne toliko jake da bi vristo ali pocne nocu stenjati i to svakih pola sata do sat vremena, a to stenjanje ga probudi. Iako kad ga uhvati neki jaki grc onda pocne iz sna vristati. Vec sam polako ko zombi. 😩 Spavam u polusjedecem polozaju s njim na sebi. Od tog polozaja me i kraljesnica pocela vec boljeti. Za razliku od vas mi jedino s kakicom nemamo problema (za sad- hvala Bogu). Do nekidan je svaka pelena bila puna, sad je obavezno svaka druga. Pocela sam mu davati SAB Simpleks u kombinaciji s nekim kapljicama koje reguliraju probavu i rad crijeva ali ne pomaze bas. Ja pijem caj od komoraca, a danas mm jos iz apoteke donio neku kremicu za masiranje trbuscica. Moramo jos i s tom kremicom probati da vidimo djeluje li to. Ako nece onda cemo otici do dr jer mi ga je zao kad se toliko muci 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.