Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Rujan 2016. 10:14

Ellie,moja sucut..koliko godina je imao?

Marigmar,postoje ti naki cepici za bebe,nesto kao laksativni,komadic cepica u guzu da malo otopi..znam kak ti je,mucili istu muku i govorila sam isto da ko god veli da je normalno,da taj nije normalan..vristala je dok je kakala svakih nekoliko dana,a valjda kilu toga u njoj..poboljsalo se odkad sam joj pocela davat caj..ima komorac za bebe od tjedan dana starosti..sada se unormalilo, hvala bogu..vjerojatno je vrijeme svoje napravilo uskoro cemo i mi tri mjeseca!
    Btw,cestitke petru 

Deeka,moja je tih prvih nekoliko tjedana isto bila sva neka ko pristava,valjda se cistila,plus znoj,tih dana je bilo pakleno vani..crvene tockice,njih hrpa po licu..

Joj,tak mi se spava al nocas sam morala gledat braveheart i ko mi kriv..inace,svi koji me poznaju znaju da sam tih tri,cetri sata nedostupna dok je na telki hrabro srce..ah,ko mi kriv..trajao do ponoci ,a onda nisam mogla zaspat neko vrijeme..a evo moje koke ko urica oko tri,pa oko sest..al dobro,do kojih 7.45 smo odspavale..prezivjet cu.. Svekrvi danas 65 rodendan pa moramo tamo..prezivjet cu i to,hihihi...

Ellie,btw,ljubomorna sam na te tvoje setnje,moja mrzi kolica svim srcem i dusom i pokusava se ustat iz njih i place i oce van, za poludit..

Marigmar
    02. Rujan 2016. 10:22

Sakupi on nešto sna preko dana, trudimo se da ga ili u šetnji uspavamo, pa odem dva puta van, navečer uredno odspava od oko 8 pa do ponoći, to mu je za sada redovito valjda ga slomi, i jucer kada smo isli u šetnju oko 17h vratili se doma oko 18h u on nastavio do 20h, koliko je premoren jadan, naravno da ga pustim da spava kako god hoce kada noću ne spava, istina to ne ide meni u korist jer ja stvarno malo spavam ali za njega mi ke bitnije.
    Ugolina pa stvarno nisu normalni ti doktori, oni svi misle da mi dižemo paniku, ok ima svakakvih ljudi ali valjda ja poznam svoje dijete i cijele Dane sam sa njim i vidim sta ga muci, bas mami pričam on se toliko pokakao da imam osjećaj da je unutra bio pun do grla, ja ne kakam toliko u svojim najboljim danima. U svakom slučaju ako ne bude opet imao redovnu stolicu ne mičem se od pedijatra dok mi ne pomogne djetetu 😡
    Čaj mu ne bi davala ali Čepić bi tak da neka mi propise nesto

Ugolina
    02. Rujan 2016. 10:43

Meni nisu dr.propisali nego sam kupila u ljekarni prolax ili tako nesto se zovu,bas su za djecu.. Iskreno,prvi put mi je taj komadic samo pokakala van,a drugi put kad sam joj dala nisam vidjela ponak, mozda sam joj premalo dala,a kap nebi smjela cijeli.. A jesi pokusala s toplomjerom ga potaknut? To su starinske metode,al ucinkovite..tak i tak mjeris bebi temp.u guzu,tak nauljis toplomjer i mrvicak gurnes u guzu ko da ides temp.mjerit,malo provrtis i ako je kriticno i za kakat,odma ce ti se pokakat..ak se ne pokaka kroz minutu onda jos nije kriticno

TPol
    02. Rujan 2016. 10:51

Pozdrav mamice, evo mi smo se uspavali, danas idemo na kontrolu tezine , ja se idem spremit dok ona spava 
    Malo je po noci posle hranjenja plakala jedno sat vemena onda je zaspala na meni, i sljedeci put kad se probudila bila je u kreveticu! Znaci ja sam je u meduvremenu vratila a da se ni ne sjecam 😮😮😮

Marigmar sanjarka ovde se mora ultrazvuk napravit u 1 tjednu i onda opet u 6-7 tjednu , tako da smo taj prvi rjesili 

Dekka moja ima pristice doktorica rekla da su to baby akne od hormona da ce proc 

Elle moja sucut:( 

Dal beba s 1 mjesec zahtjeva manje hranjena ili isto?

mare1989
    02. Rujan 2016. 10:54

Dobar dan curke

Ellie moja sucut

Evo da ovdje porod opisem
    jucer cijeli dan sam imala neki pritisak dole,ali nisam obracala paznju,navecer oko 22:30 sam osjetila jaku bol,i tako se ponavljalo svakih 5min. Mm se spremi i natjera da se i ja spremim i oko 23:45 smo stigli u bolnicu. Doktor pregledao i u radaonu i naravno odma moj najbolji prijatelj drip stigao😊 jer sam imala trudove a sporo se otvarala. Sad da malo ubrzam oko 7h dodu i pojacaju dozu dripa i mene ulove ludacki trudovi a otvaranje nula bodova,u nekom trenutku sam osjetila da bi tiskala,zovem sestru kaze sad ce vizita pa cemo vidjet stanje. Drugi jaci trud ja opet zovem sestru i osjetim glavu izmedu nogu i govorim joj,kad ona dotrca i zove doktora kaze sestica rada brzo brzo,drage cure u tri tiska ona stigla jedva sam se stigla okrenut na leda. Naravno dobila sam 3sava jer trebalo je izgurat 3700g ciste srece. Eto moj brzi porod,namucila me ali je dosla je velikom brzinom i sviju iznenadila

Ugolina
    02. Rujan 2016. 11:17

Super porod!!! Hahaha,ovo mi super-osjetim glavu medu nogama!!!! Cestitam ti i ovdje!!

Marigmar
    02. Rujan 2016. 11:23

Cestitam mare 💕 Stvarno kada je krenula ekspresno je izašla 😂 Problem je samo koliko traje dok krenu i dok se spuste 😁
    Ovaj moj mali ne može spavati nikako, znaci cijelu noć nula bodova, cijelo jutro ga uspavam pa ga probudi taj grč ili kaj vec, i tak u krug, nista od mog spavanja moramo van 😔

uykmyjh
    02. Rujan 2016. 11:34

Mareeee čestitkeeeee! Odmaraj sad i guštajte! Sotonski drip, ni najgorem neprijatelju ga nebi poželila. Javljaj nam stanje kad se oporaviš      

Ugolina
    02. Rujan 2016. 11:42

Potpisujem,drip je zlo

Ellie00
    02. Rujan 2016. 11:54

Mare cestitke. Sad moras kupit ponia 😘 
    Ugolina zao mi sto ne voli kolica. Meni su setnje spas. Ovako se osjecam sva mlohava a kamoli da jos ne mogu ni setat.
    Mm jos na putu. Otvorili lokal u Puli I cijela Istra dosla..nadam se da ce danas doci

Rodjak imao 48 god. Dusa od covjeka.... kcer mu jos u srednjoj. Moje zadnje pijanstvo prije trudnoce je bilo s njima... neka ultra dosadna svadba bila s groznom mjuzom I nas 4 se uhvatili jegera 😃. Bili kod nas prije 2 tj.. ispircavam se sjecanja naviru kako pisem...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.