Ellie, moja sućut....tak i moj tata s 53 g, samo se srušio
Vjeverice, meni i u Vinogradskoj i patronažna rekli da pupak treba biti što suši da brže zacijeli...Vinog. kaže ničim ne tretirati, a patronažna Tyrosur prašak i otpao s 5 dana
Deeka, meni pedica za te prištiće dala Betrion mast i rekla da mažem samo one bijele, ko gnojne
mi danas bili na cjepljenju i imamo 5 kg i 57cmtako sam bila sretna, dobila 1230 g u mjesec
Bellarudivota
Marigmar, da te probam malo utješit...znam kak ti je, moja najstarija bila takva, ja bila suha ko grana od iscrpljenosti, po noći max 2 sata sna, po danu 15 min i tako 7 mjeseci....ali poslije je postala stvarno divno dijete, poslušna, još dan danas joj dosta jednom reći, s godinu dana pričala rečenice, s tri već slova znala....ova druga super beba, ali zato čista suprotnost od prve, s njom je svaki dan novi izazov! Tako da izdrži to, znam da ti se sad čini grozno, ali stvarno je istina da sve tako brzo prođe...evo ja ne mogu vjerovat da slijedeće g. imam prvašića i sve to zaboraviš!
Curice nama patronazna rekla termalnom vodom, pa sam mm poslala da to kupi.
Bellaru ja se slazem s tobom i mislim da si u pravu sta oces zvat samo najuzi krug ljudi, oni kojima to ne pase, nek se ljute koliko oce. To je krstenje tvog diteta i ti ga placas i odlucujes koga zelis zvat.
Izgleda da je skok gotov, osjecam da mlijeka ima vise, a i mala danas spava...Jutros je jos malo gundala, pa je odspavala uru vrimena, ali popodne je udrila 3ipo sata i evo nakon hranjenja, sad opet spava vec uru vrimena.
:) :)
Kika i ejic sve znate, koma ke to pogotovo jer su mali i nemoćni i stvarno mi ih je zao.
Curica hvala na utjehi 😘
Deeka istina sve al ce se ekipa ljutit . Ma joj..katastrofa. ja nikad ne ocekujem da me negdje netko pozove osim sestre pa cak me sestra mladja ne zove na svoj rodendan. Ono ljudi imaju viska love pa bi potrosili meni za krstitke. Danas si sretan kad te ne zovu nigdje zvog love😩
Ugolina da ima bas kose plus nekako ko jezic hihih
Bellar mali ti bas sladak bit ce super slike 👍🏻
Marigmar jesul grcici od samog pocetka prisutni ili su tek poceli?
Ellie moje saučešće
Bellaru je dobro napisala, uživaj u svakom danu. Baš mi i mamu to danas pogodilo, depresija, a neće bit bolje i ne možeš joj lagat. Uživam dok imam roditelje.
Ugolina jesi proslavila svekin rođendan?
Marigmar hug
Škakljanje po tabanima 👍 probat ću na imenjakinji
Karlo je meeedeni ! 😘 u tu guzu
Mi išli do Kutereva medvjediće vidjet. Sutra valjda po selu malo. Selo dolazi nama pa nismo ni šetali još. Ni skupili jaja 😀 Nedjelju na svetište i kući.
Petri baš i nije želja ponašat se po nekim uhodanim shemama. Jupi je!
Laku noć
Tpol hvala taman za tvoju curku😜
Abies tocno to , treba uzivat sa ljudima koje volimo dok su jos sa nama ili mi sa njima.
A ta guza kojoj saljes pusu....stavi ga fotografkinja me golog u ruke da nas slika a ja osjetim u ruci pocelo nesto izlazit iz guzice😵 tako da se mamino zlato mami posralo u ruku😂
Kakvi su medvjedici?? Neces bit na nasoj seoskoj festi tu?? Pise da ce se djelit grah i biti narodno veselje😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji