Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    03. Rujan 2016. 11:59

Bellaru jesam, noćas je opet bilo veselo samo kaj za promjenu je jadan između tih bolova tu i tamo odspavao, po pola sata istina ali bar je, ujutro oko 6 sam ga dala mm i otišla u sobu zatvorila se i odspavala sat i pol 👍🏻, čula sam ga ispočetka cijele vrijeme ipak je to stan onda se umirio nakon 20 min i zaspao na trbuhu od dragog, nije dugo spavao ali bar je odmorio. Sad ujutro smo bili ok uspjela sam ga okupati sama u kadici i uspavati oko pola 11 međutim opet je spavao samo pola sata, neću se buniti jer je to bolje nego nista stvarno mu treba sna. 
    Sto se krstitki tiče ja stvarno ne znam kada bi jer sam skroz u drugom filmu sad, moram vidjeti koji broj mi je ono odjelce od frendicinog malog pa se po tome ravnati 😂
    Idemo na ručak kod prabake ima klet na Martin bregu pa ce možda friski zrak uspavati malog a mama ide natući jos koju kilu 😜

Ugolina
    03. Rujan 2016. 12:04

Vi koje imate stariju djecu, koja autosjedalica je najbolja nakon kaj beba preraste jaje? Kad krenem radit i mala krene u vrtic svakodnevno cemo provodit vrijeme u autu barem sat vremena sveukupno i stvarno ne mislim sparat na njoj,ako je to uopce uvjet za dobru..ono,kolko para tolko muzike,hihi.. Kakva iskustva imate

Abies
    03. Rujan 2016. 12:07

Mimica dobrodošla!
    Prvi cr sam dugo dolazila na sebe. Sad odmah. Možda i jer nisam imala toliku pomoć pa moraš i možeš. Slušaj tijelo i radi koliko možeš. 

Sanjarka jesi ti došla u napast nazvat tm da čuješ kako se snalaze? Ja blesa moram čut kad netko mi čuva bebu ☺

Miška stavi gospinu travu. I soda bikarbona će ublažiti opeklinu.

miska
    03. Rujan 2016. 12:09

Baby hvala hvala 😚, boli da, al prije 15ak god sam si izlila kipuci caj po nogama, zavrsila u bolnici s opeklinama 3 stupnja, skinula cijeli sloj koze do mesa velicine dlana tako da je ovo jos ok hahaha. Nikad se necu opametit! 🙈🙉

Mimica24  ja nisam imala carski ali sam bila jako sivana pa mi je rekla patronazna da moram odmarat i nis ne radit (setat, peglat, kuhat) 4-6 tjedana, ja taj isti dan bila u setnji, poludila bi ziva da sam lezala i evo rana super brzo zarasla. Tako da najbolje da napravis onako kako se ti osjecas.

Bellaru da nije lako bas s jednom rukom u zavoju s drugom drzim bebu ali ajde proci ce! 
    Da jede u 23, pa do 4,5 ujutro spava i onda opet jede i nastavi do 8 i pol, 9. Nadmorska od preko 800 m ucinila svoje 😜
    Nocas sam imala vise posla sama sa sobom i tom rukom nego s njom. Na kraju sam uzela posudu i natocila unutra hladne vode i leda i ruku gurnula unutra i tako spavala 😂😂😂

bellaru
    03. Rujan 2016. 12:15

Ugolina moja seka kupovala prije ljeta. Pa sam malo gledala to sa njom. Pazi si samo jer imas do 18 kg pa do 36 kg pa da ne uzmes ovu od 18 pa ces opet morat uzimat ovu do 36  nakon kratkig vremena pa bolje odma uzmi za 36 kg pa si mirna. 

Miska jesi se upisala u krevet?😄

miska
    03. Rujan 2016. 12:16

Ugolina na ono kretensko kuhalo za vodu, svekrva ima neki toliko retardiran da je to cudo, rucka je iznad otvora i kad sam nagnula za napravit bocicu mi je ispao cep i sva ona para mi je prosla po ruci, drugi put cu vatrogasne rukavice navuc! 

Abies ko za vraga ove god nismo radili gospinu travu, inace je uvijek imam, al sam natrackala s nevenovom masti, isto je dobra 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.