Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    01. Rujan 2016. 20:51

Super elle ja jedva cekam da mogu sa vsojom van, sad mi samo spava jede, ok ima faze i plakanja al ne dugo, izidemo van na 10min al to je dost jer ona odma place oce ciku 😬

Mi smo bili na ulz kukova sve ok, sutra idemo na kontrolu tezine bas me zanima kolko je dobila, osjetim da je teska hehe

Bellar pa super onda proslo danas !

Marigmar
    01. Rujan 2016. 21:07

Tpol tako rano UZV? Vidiš kak je to čudno da svatko ima svoju politiku.
    Evo ja uspješno malog upisala kod pedijatra dobili smo termin 08.09. Za prvi pregled nije tak strašno očekivala sam krajem mjeseca posto su svi u gužvi ali eto posrećilo nam se. Tak da slijedeći tjedan i UZV i pregled, jedva čekam da malo popričam sa doktoricom, dosta me muci ta njegova stolica tj. To sto je nema, mislim da je njemu to uzrok vise manje svih problema jer jako se napreže i prducka i sav se crveni točno vidiš da je začepljen. Ne znam zašto svi govore da je to normalno a ja vidim da mu smeta. I onda kada se uspije pokakati nakon 5 dana izađe iz njega brdo toga. Vec sam pisala o tome i sama sebi sam dosadna sa time ali bas me zanima sta ce pedijatrica reci.
    Inače dan je prošao ok, malac imao bolove ali manje nego inače, zaspao mi oko 17h do 20h sad pojeo i bojim se da ne bude nastavio vec se grči sav 😔 Ceka me duga noć ako vec sad krene, inače mu krene oko 2h po noci...

bellaru
    01. Rujan 2016. 21:10

Ellie zavidim ti!! I ja jedva cekam da mogu hodaaat toliko! Hodat cemo dok nas snijeg ne zatrpa! 

Tpol ma da..ok je bilo. A joj znaci mala placljivica bi jela odma cim je vani😄

bellaru
    01. Rujan 2016. 21:18

Marigmar😔😔😔😔😔 negdje citam da je normalno da nema po 7 dana stolicu a pak drugdje procitam da moraju imat 2 dnevno😵 ja se zabrinem kad jedan dan nema i isto se muci i prducka itd..mogu mislit kako je onda tebi😔😔😔😔😔
    Zapisi si sva pitanja da pitas doktoricu da nesto ne zaboravis. Mozda ce ti ona preporucit neke druge kapi ili nesto. Ja sam neki dan pocela davat biogaiu uz sabsimplex  i nekako imam osjecaj da je bolje😕  
    Vidis da si odma.dobila termin
    Mora sa mj dana imat pregled

deeka
    01. Rujan 2016. 22:16

U nas osim skoka koji nikako da zavrsi pocinju i grcevi. 
    Uzela sam maloprije biogaiu i sabsimplex. Kako ih dajete i kad?

Ufff

bellaru
    01. Rujan 2016. 22:24

Deeka ja ti biogaiu dajem 5 kapi ujutro a sabsimplex 15 kapi svaki obrok. Biogaiu dam na zlicicu a sabsimplex u flasicu a ti ako dojis sve na zlicicu. 

Evo ovaj moj mali smrdonja spava 4 sata. Nikako docekat da se probudi da ga nahranim. A po noci je tocan svaka 3 sata . Ni slucajno 3 i po il 4! A ja bi isla spavat...

deeka
    01. Rujan 2016. 22:42

Bellaru hvala! Ja cu sutra pocet s tim! Pomaze li i onaj caj od rooibosa?
    I moja spava evo 40tak minuta (danasnji rekord). Nisam ocekivala da ce napokon zaspat pa je ostala nasred bracnog kreveta i sad mm i ja nemamo di lec. A ko je smi taknit od straha od ponovnog budenja 

Sanjarka88
    01. Rujan 2016. 22:53

Deeka nek spava s vama 😉 i žao mi zbog grčeva 🙁

Tpol da stvarno kako uzv kukova tako rano?

Marigmar 😓😓 fige na najace da ipak noć bude ok. 

Ellie wow koja kilometraža 😎 svaka čast.  

Bellaru naravno da on neće kako bi ti htjela 😂 daj mu bocu kroz san i ajde spavati 😉

Moj gospodin mali zaspao već u 19h svaku put se pripadnem da će pola noći bit budan kad tako rano zaspe. 

Ja bila išla do škole maloj po knjige  (imamo besplatne). Pa se našla sa mm i mudricom oni taman iz zubara. Popili piće i pojeli sladoled ☺

Vjeverice javi seeeee 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    01. Rujan 2016. 22:58

Ma idem ja njega presvuc pa ce ga to probudit pa cu mu dat jest😃
    Jel bolje presvuc bebu prije hranjenja il nakon??

deeka
    01. Rujan 2016. 23:29

Sanjarka ma spava s nama vec danima, dok traje ovo ludilo. Samo sta sam je stavila nasrid kreveta u nekom kosom polozaju pa se sad tesko namistit pokraj nje s obe strane.

Bellaru moja zaspe cim je presvlacim. Voli bit gologuza :)
    A ja je najcesce prisvlacim usrid podoja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.