Pozdrav mamice
Miska uh bome si se dobro spekla
Sanjarka bit ce festa ili samo kolaci? Sad mi se jedu krempite kad si ih spomenula 😆😆
Evo ovo dopodne se nismo izlezavali hihi , okupali smo bebu , pa onda dok ona pocicka to traje, malo zaspala taman rucak napravila i onda opet na cicu i sad je jedva opet zaspala, al mislim da ce popodne bit mirna
Marigmar bas javi sta je rekao pedijatar mada eto moja svekrva prica kako je mm bio nemoguc kao beba nije uopce spavao bas tako ko tvoj 😬
Miška letimično čitam 800mnm jesi ti to u gorskom kotaru?
I ja sam na toj nadmorskoj☺
Ugolina il tko za as!? Osobno iskustvo - do 8mj as 0kat onda se pate svi do nekog 10mj. Iza tog cybex pallas (isofix) i kiddy je slična 1-3kat. Savršena!
Evo spava cijelo vrijeme, neće ni pogledati prabaku i dedu, mi pojeli roštilj u miru 👍🏻 sad bi mama mogla i odspavati 😜 Ma samo neka se on naspava da nadoknadi ove noci.
Sanjarka, sretan rodendan tm! 🎉🎊🎁🎂
Kolaciii, sad bi i ja mogla neki pojesti ali sam prelijena za pecenje 😈
Sjecam se da je netko piso da mu beba cijelo vrijeme visi na cici sto je vise-manje i kod nas situacija. Jel moguce da imam preslabo mlijeko pa da zbog toga trazi svakih sat vremena cicu? Ili je trazi samo za utjehu kad ga pocinju grcevi loviti? Mislim, zna on nekad odspavati i po 3-4h u komadu ali dosta rijetko.
Isto tako kad jede zna se poceti igrati cicom pa onda navlaci bradavicu, ispusti je pa zivcano mase glavicom jer je trazi, nakon sto mu je stavim u usta opet ista prica nakon par min... Jel ima koja iskustva s takvom situacijom?
Ah da, jos jedno pitanje: Kako znate kad je beba sita i da je popila ono najmasnije mlijeko iz jedne sise?
Moj jede dosta neredovito i razlicito dugo pa mu dajem onu cicu koja mi se na dodir cini punija jer kad sam mjenjala po pravilu onda mi je znalo u jednoj ostati dosta mlijeka i ako bi spavo koja 2-3h onda bi se to mlijeko vec stvrdnulo.
Svi prijedlogi su dobrodosli 😘
Pozzz svima.
Ja danas porijesavala svasta dok mm bio s bebom. Potroslia naravno previse love. Uglavnom ako nekom treba persil sensitiv je u cosmu na snizenju (mislim da je 27 kn).
Jel kome otpada kosa? Meni bas jako. Ne zalim se (jos) jer imam jako puno kose al nervira jer je svugdje ima
Hello ekipa 😘
U nas danas prava fešta još su ljudi po kući. Ja podigla s juniorom malo u sobu dopizdili mi svi 😂😂😂
Junior baš danas neki nervozni, sve nešto spava po 15min i neće da se sam zabavi. Takav dan 😊
A čeka me hrpa suđa za sredit. Kolači pohvaljeni. Bellaru nema ništa čokoladno 😂😂
Krempite i cizkejk
Miska sretan prvi minjak tvojoj ljepotici 😍
As ja čula da nije dobro te koje su za više kategorija. Bolje kao postupno 0-9, 9-18, 18-36... još nisam tražila koju ću ima vremena.
Mimica welcome 😘 nemam iskustva sa cr. No brz oporavak želim 😊
Na krštenju će nas biti ravno 15 👍
I zaboravih šta ste ostalo pisale
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji