Da. Kad zavrsi s cicom koja je bila u proslom podoju zadnja, onda presvlacenje i druga cica :)
Jutro zene..da vam se javimo..jucer smo bili u pedijatra i dobili smo cjepivo pa je mama dezurala cijelu noc kraj krevetica..malo je bio nervozan i placljiv al temperature zasad nema..preventivno sam mu prije spavanja dala sirup pa ga je to malo umirilo..inace sa 2.mj ima 6600, dug 60 glavica 41..komad djeteta..prirast nam je ovaj mjesec 1600g..bar vidim rezultat natezanja sisa 😂😂
Sanjarka kupila mu tuticu u lidla, onu sa modrim gacama i sivom jaketom..tila mu uzet onu zelenu od flisa al nigdi broja 😣😣
Deeka biogaia ujutro probaj na prazan zelucic i nastoj okvirno u isto vrijeme svaki dan..sab simplex sam ja davala 3 puta dnevno po 15 kapi jer mi se cinilo previse svaki podoj..pila sam rooibos i jos ga pijem pa neznan jeli pomogao
Bellaru hehe ja svoga i otusiram usred podoja..kad vidim da pocne vrtit glavom na sisi znam da mu je dosadilo jer treba vuc malo jace pa ga ili presvucem il otusiram i vratim na tu sisu da pokupi ono masnije mlijeko..
Babycoming 😂 bome i tvoje komplicirano😨
A za sab simplex mi je u ljekarni cura objasnila da ne moze stetit. On mjehurice zraka iz trbuha tjera van u obliku prdeza😃
Jutro dame 😘
Mi se naspavali, probudio se doduše malo prije 7h no ja sam nastavila do 8h nemam pojma što je on radio u krevetiću 😂
Sad dobio bocu i mogao bi malo ubiti oko.
Danas mojoj bebi 3mj već 😍
Baš ga poslije izmjerim da vidim okvirni koliki smo. Odjednom mi se naočigled zaokružio. Prije 2tjedna u pedice je imamo 5.390.
Bellaru ja mijenjam prije hranjenja, poslije hranjenja mi se izbljucka ako ga puno vrtim
Babycoming o bome pravi komad djeteta bravo mama 😍😘
Ako nije sinoć dobio temperature danas vjerojatno neće.
Ja ti nisam kriva za te od filsa nisam ih uzimala 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka pusa Petru i trećem mjesecu 🎈 Veliki dečkić vec, uf kako to leti ja cu poludit
Bellaru sto se tiče presvlačenja ovisi ti o bebi, ja svog isto ne mogu poslije podoja jer jako bljucka a trebate vidjeti kakvo presvlačenje imamo prije podoja kad je gladan, doslovce nije svoj, jecanje, suze, plac, muka 😂 Kao da ga izgladnjujem 😂 Tako da ja moram paziti da ga presvučem negdje između toga sto mogu jer ne spava puno pa uspijem. I da imaš pravo sve si treba pisati, ja svaki dan nešto napišem sta cu pitati doktoricu.
Noćas katastrofa, mi budni od pola 1 evo i jos ne spava. Cijelu noć je mučio jadničak pa stvarno vise ne znam, mm ga je nosio i mazio između 2 i 4 ali ja nisam spavala vec sam pravila društvo dragom da on ne zaspe posto mu je mali bio na trbuhu i tak je malo drijemao po pola sata. U 4 mj ga je vratio i on otišao odspavati jer radi a mi nastavili sa mučenjem. Uglavnom sad ujutro je napokon kakao, to je bila tona, kada ke krenuo kakati brzo sam ku skinula pelenu i na zrak pa mu pomagala dizala nogice masirala trbuščić i to je samo izlazilo iz njega 😱 Nije ni čudo da je u bolovima ta mala crijeva a puna do čepa. Tako da tko god kaže da je to normalno da nemaju stolicu priča gluposti, možda je kod beba di nema otpada i nema stolice ali njemu se skuplja.
Iako se pokakao i okupala sam ga i dala ciku i dalje ne pajki, frče ga jos...
Ajme Marigmar pa koma je situacija kod vas jadnicak mali a vi ste njima 🙁🙁🙁🙁🙁
Uspije li on skupiti šta sna u 24h?
Evo ja mjerila svog frajera malog ima cca 5700g i 61cm ☺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure moje. Evo iza nas lijepa noc. Spavali ko beba. Sad gugucemo i papamo ruku to nam je najfinije. Nekad uspije izbacit malo dudu i cuclat ruku i dudu istovremeno
Jutro donjelo ruznu vijest, preminuo mamin bratic s kojim bliski bili.. samo se srusio..
Jutro cure!
Mi smo zacudo imali mirnu noc. I sad spava. Neznam jel zavrsava skok ili se jednostavno izmorila plakat 4 dana u komadu.
Dala sam joj i biogaiu i sabsimplex.
Doc ce nam patronazna posli da je cirne malo jer zena ide u pon.na godisnji.
Jesu vasi imali neke tockice po licu? Ka neko ciscenje od hormona
Sortiraj odgovore
Najstariji