Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    02. Rujan 2016. 23:32

Tpol ja ni ne znam da li su to grčevi jer njemu to u zadnje vrijeme traje stalno, znaci nema predaha duže od 2h, i nije uvijek u isto vrijeme, mislim probava je, nadutost je, ali ne odbija cicu nikada,a kada to nije onda ne znam sta je, Ko recimo sad, sad place neutješno, uspavala sam ga sto puta i nakon 5 min se probudi, na cici je vec stoti put, ne znam, idemo pedijatru u četvrtak valjda ćemo izdržati i valjda budemo pametniji tada 😥
    A tako mi se spava uzas, mm ga uzeo oko pola 10 međutim nema šanse on stalno place, ja ga čujem i nema spavanja, vesela noć nas ceka

Sanjarka88
    03. Rujan 2016. 00:13

Marigmar, Kika, Ejic....držite se sve od reda ❤

Abies je uživate 😎

Deeka drago mi je da je skok završio 😘

Tpol zakon je mrvi frizura 😍😍😍
    Super prirast ☺
    Šta radite u krevetu od 9 do 12h? 😂

Curice wow odličan prirast virujem da ti je srce sad na mjestu ❤ bravo!
    Ima reakcije na cjepivo?

Bellaru slatko malo 😍 čak i s ovim guznim otvorima 😂😂
    Što se krštenja tiče ja to riješila tako da je ručak samo za roditelje i kumove kome pravo kome krivo...

Inače ja do sad radila krempite za muža  (sutra tj. danas mu rockas) i tortu popodne da ga hebes valjda će bar jedno ispasti  ok.

Popodne vodila malu u zubara a tata ostao s juniorima 2h i nije me zvao wow 😂

Ln 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    03. Rujan 2016. 08:14

Haha,bellaru,kak je sladak,ustipnula bi ga za tu guzu!!! Di je ta festa neka?? Haha..
    A za krstenje,znam kak ti je,mi imali skupa sa svima nama 60 ljudi..al smo radili festu doma kod mojih tako da nas nije ispalo tak previse kak bi nas ispalo da smo isli u restac, svadba jebote..a kaj ces,svi kumovi i najbliza familija samo,ne mozes jedne zvat,a druge ne ili pozvat iz jedne kuce samo jednu obitelj,ak su dvije u njoj i tak..koma..al dobro,mi volimo festat i dio pokrili baka i deda..

mimica24
    03. Rujan 2016. 08:26

Jutro! Evo nakon pdf-a planiranje i jesenske bebe (ali smo uranili) dolazimo ovdje

Već sam postavljala pitanje na ljetnim bebama, ali ovdje vas je više. Imala sam carski prije 13 dana, osjećam se super, jedino rana u nekim pozama zateže pa me zanima kako ostale "carice" podnose oporavak, ja bih lagano raduckala po kući,ali se bojim da ne dođe do komplikacija. Nemam pomoć od nikog, mm je ovaj tj bio slobodan pa je spremao, ali od pon sam sama doma Kad ste počele normalno funkcionirati? Mislim, raditi po kući ovako laganije stvari, najviše me zanima peglanje jer mm to nikako ne ide

Ugolina
    03. Rujan 2016. 09:05

Ja peglala nakon tri tjedna..ti delaj sve kaj se osjecas da mozes,al nemoj dizat neki teret i kaj ja znam,ribat kupaonu,haha..ne vidim prepreku za peglanje,kuhanje i slicno

miska
    03. Rujan 2016. 09:11

Jutro, jucer vidim zatvorena tema na trudnoci, super smo mi to sve izgurale 💪😂

Jucer sam si opekla s parom cijeli desni dlan pa nikako da napisem post, a s lijevom ne mogu nis! Bolilo za poludit i cijelu noc nisam spavala radi toga, konacno sad malo popustilo!

Mi imamo danas velikih mjesec dana. Uzivam s njom jer je toliko dobra beba. Dosli smo sad do toga da se budi jednom u noci za jest i odmah spavanac, godi joj goranski zrak 😂 
    Svaki dan smo bar dvaput u setnji i super nam je. 
    Bas mi je zao vas sto muku mucite s spavanjem i hranjenjem i grcevima i umorom itd. Ja stvarno nisam nis od toga osjetila, ali necu je hvalit previse da ju ne pokvarim 😜

Littleladybug
    03. Rujan 2016. 09:30

Jutro mameee..
    kako smo? vidim i dalje muke lo grcevima, koliko god izgledalo nemoguce ali proooc ce..samo ocito treba imat more strpljenja..
    moj sin je sinoc jeo u 8ipo pa tek u 2 ipo ujutro, mislila sam da ce mi sise puknut kolike su bile..papili ponovno u 6 i odspavali do 7:30..ne smijem se bunit jel da?
    Bellaru Karlo je predivan, ustipnila bi ga za tu slatku guzu..znaci mama dobila poklon u ruku 😂😂
    Miska sretnih vam velikih mjesec dana, Mila je predivna 😍zao mi za opeklinu, uzasno to boli 😥
    Mimica welcome 😄😄
    Sanjarka big daddy ostao sam.a juniorom i nije zvao 🎉🎊🎊 neka neka naviknit ce se i tata, trebas ih sto cesce ostavit tako..ja mm planiram dresirat cim dode doma 😂 njemu malog a ja odo na odmor 😂😂
    mmm posalji komad torte 🙈🙈
    krstenje planiramo napravit kad tata dode kuci krajem 10.og mjeseca..mislim zvat samo kumove i roditelje..s obzirom da cemo u restoran neda mi se radit rucak za 100ljudi..i ovako kad nas zbrojis ima nas dovoljno..iako bi moj muz i crnog cigana pozvao al nedam se ja, uvest cu ja reda 💪💪

mimica24
    03. Rujan 2016. 09:56

Hvala

Ugolina ma je najbolje slušati sebe, baš se pazim da to sve zaraste kako treba,ali mislim da neko pretjerano ležanje i nije dobro, znam kako su nas u bolnici maltretirali šetnja pa šetnja

bellaru
    03. Rujan 2016. 10:38

Marigmar jesi ziva?😟

Sanjarka ma i ja bi al bi i jako htjela da su nam vjencani kumovi isto na krstitkama a imam osjecaj da ako ce bit oni da onda moraju i ovi debosi😠
    Ti u kolacima...ima li sta cokoladno?😃 sretan rockas muzu! 

Ugolina festa dan opcine i otvaraju novu skolu nakon sta 3 g zjapi prazna. I to tocno pored moje kuce. Vec mi sad idu na zivce klinci jer dolaze navecer se tu druzit i deru se😔 
    60?????😱😱😱 moja svadba sa muzikom 30 ljudi😄 i to sam bas pozvala samo tetku maminu sestru od svih ujaka i tetki. Bolilo me dupe oce se tko ljutiti i muz je isto to napravio samo tetku jednu sa tetkom i taj sta smo mu maloj kunovi nije bio a bratic mu je  i naravno da je bila pobuna al je muza tad bolio k**** a ne znam sta sad glumi. 

Miska joooj jadna ti sa rukom tom sad.
    Ajme jedno po noci se budi?? Moguce da je od tog zraka  tamo. Blago si tebi😔

Babycoming i to kakav poklon😄  tako ti to srezi odma za krstitke. Ne treba pretjerivat. Bezveze.

curicax3
    03. Rujan 2016. 10:45

mi imali prošlu ned krstitke, samo nas 15 u restoranu i super mi je bilo! moja svadbe 300 ljudii rekla nikad više nesšto slično! imamo ogromnu rodbinu oboje- BiH korijenii rođendan curama sam prebacila u igraonicu i sad mi to napokon užitak, ne stres

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.