Kod mene u Lidlu dosta toga nije bilo u veličini ovoj 62/68, i puuuuno vise toga za curice, a ušla sam minutu iza drugih i vec je bio kuršlus po kutijama, sve ispremiješali to kao da si kokosi pustio na kukuruz 😂
Ciao cure, evo samo da vas malo pozdravimo! Čitam vas stalno, ali kako ne mogu tipkat s moba na forum, ne stižem se javljati! od danas seke krenule ponovo u vrtić pa se nadam da ću imat više vremena! Već danas se osjećam kao na godišnjem
mi smo imali taj skok jučer i prekjučer, baš je bilo koma, samo na rukama i cici i ništa nije spavala! Ali danas je opet ono isto dobro dijete i spava cijeli dan! Sutra idemo pedijatrici pa držte fige da smo ovaj mjesec dobili više na težini! baš mi je drago kad čujem za vaše dobre priraste, a mi u prvom mjesecu samo 600 g! Sad mi se čini da se baš i zbuckala i izdužila pa jedva čekam!
sad ste me zaintrigirali s Lidlom pa poslala sveki da navrati kad ide s posla! Nadam se da niste baš sve pokupovale, sreća Sanjarka da ti nisi u Zgal ja ionako pretjerujem pa već nemam mjesta u njezinom ormariću! Šta ću, ne mogu si pomoći, jednostavno volim robicu! takva sam i za ove starije! ubit će me ovaj online shopping doma
Ma nee,nisam niti mislila,ovako mi je ok, sve znam kad sta trebam, nego me bas zanimalo,cisto informativno.. A odavno se zna da teorija i praksa nisu isto
A bome je danas lidl dobro zaradio😂😂😂😂 strasne ste! Ja ne smijem vise nista kupovat jer i ovako mi nestane nigdje. Jos seka neki dan bila u zari pa uzela malom jos bodica na preklop, hlacica sa stopalicama dole i vesticu❤ moj je jos na broju 50. 56 mu veliko jos malo.
Mi bili na rucku. Mali prespavao cijeli rucak . Ja sjedila na svom slaufu na fotelji i jela sa djecijeg stolica jer ne mogu sjedit na obicnoj stolici. Fino se najela da mi je zlo sad. I nije bilo nikakvih komentara osim jedno pitanje jel dojim i da moram 42 dana mirovat i ne ic nigdje da se maternica vrati bla bla bla. Tak da🖒🖒 sad odmaranje moj mravac i ja.
Curice 😂😂 nisam ni ja bolja ne mogu ladicu zatvoriti na komodi jadan moj muž s menom.😶
Uživaj bez cura 😆
Bellaru gustajte ti i mališa 😍
Mi se najeli, malac spava od 2h a ja odoh sredit suđe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahaha komentirala sam na bebama tamo da su klokanice opustosile lidl i da mi se niti ne isplati ic,ali eto, isla sogi i mama pa sam im dala karticu tako da ce i moja mala uzivat blagodati lidlovih bodija s dugim rukavima i tajicama.. Trazila 80-92 da mi kupe i taman ce joj bit za zimu
Ok,tajice su malo vece al bodiji ce joj bit ok..neki su uski,a dugi modeli,a njoj se skupi sve oko trbuscica
Ajme Ugolina 80-92. A ja svom kupila 62/68 i to mu još uvijek preveliko 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
nisam vam se pohvalila, vec tjedan dana secemo dnevno 5 km..ujutro 2 km s stankom za kavu 😃 i popodne jos 3. Kad sam sama s Enom pricamo si i pjevamo prvi km.papali smo sad i presvukli se i pavamo, dug dan
Sortiraj odgovore
Najstariji