Mi sm jos u skoku :/ al mi se cini nesto blazem nego prethodnih dana. Sad cak odspava pola sata pa onda trazi sisu i vristi. Bole me vise :/
Zanimljiv taj raspored al zasad neizvediv kod mog djeteta jer ona zahtjeva tri puta spavanje po danu,jer ak taj treci put ne odspava to je zivi uzas i katastrofa..znam jer nam se dogodilo..i izmedu prva dva spavanja moze biti budna max dva i pol sata,a od treceg nesto duze, tri do cetri.. I opet zaspe programirano u osam i ko top do jutra uz dva budenja.. Zapravo,imamo dosta dobar raspored kaj si je moja mala sama napravila
Bellaru poprilicno nam je slicna situacija s tatama, sta dalje od mene bolje..zalosno al istinito..i meni je mama i mama i tata i svaka joj cast, sto je prosla i trpila sve ja joj se divim..mm bude ocito morao sam shvatit, ja cu bit tu da ga utjesim..
Ellie imas svoju Enu i tm, oni su tvoj dar od Boga..a mama i tata ce vas uvijek gledat od gore i cuvat vas 😘
Sanjarka a zato ja nisam nasla nista u Solinu, hah 😂😂 salim seee
bila i ja jutros oko 8:30 al nisam previse kupila..zato sam jucer kupila novu televiziju, suncane naocale i poharala hm za malca..😂😂😂
moj sin je sam uveo raspored, sad cak i spava preko dana..jede svaka 3h,mozes sat navit po njemu..iza toga igra pola sata-sat i do iduceg hranjenja spavanac..nesto cak i uspijem po kuci, evo danas sam se depilirala od glave do pete..i jos sam u vecem soku kako mi gospodica izgleda..pitat cu danas na pregledu oce se ikad vratit na staro..
Hvala sanjarka!
Ajme ovaj raspored je užas, ko da robota odgajaš!! Mene samo okvirno zanima vrijeme spavanja i to je ok!
Super shopping!
Ugolina, ja se isto ježim kada joj diraju ručice. Bili smo na krstitkama nekim, svatko ali bas svatko je primio ru2icu!! Il jos gore poljubio! Odmah sam brisala antiseptik maramicama fujjjj!
Mi odradili fotografiranje sami. Slikali i necaka i poklonili fotku na platnu, par ljudi je pitalo koji studio je to radio! morali bi mm i ja razmislit o dodatnom biznisu!
Sanjarka ti si se opskrbila sa odgovarajucom velicinom robe
ellie veliki hug ti saljem,imas svoju Enicu i mm
Ja stvarno imam svekrvu i svekra za pozeljet,ne petljaju nam se ni u brak ni u odgoj djece,bili su par puta prisutni kad je mm djecu u kaznu stavio tj cosak nije im bilo drago ali su sutili i podrzali nasu odluku.
Ja vas redovito citam jer dama nece van a obecala sam joj ponia kupiti,haha
Ugolina nema potrebe za uvodenjem rasporeda ako ga ona sama stvorila i jos visr ako ti odgovara. I mi imali tako nekakav i srusio se ko kula u pijesku
Aurelija i meni bilo zbog spavanja,ali kad otprilike ritam onda je super. Samo sta ce uvijek bit dana ko ovaj nas danas.
url=https://lilypie.com]
Tpol ima ima stavim kad stignem 😉
Ugolina ako imate dobar raspored nema potrebe za tvojom intervencijom.
Mi smo za sad hranjenje ustalili. Cca 8, 10.30.h,14,17.30,21. To je onako ovisno pola sata gore/dole. Jede češće manje količine.
Spavanje raspored nema. Po knjizi ga neću raditi jer se ne nalazim u njemu. Prvo, junioru treba više sna. On je nakon 2h budnosti spreman za spavanje. Ne želim ga budite u 7h ujutro ni u 22 navečer a ne želim ni da mi ide već u 19h spavati. No da bi bilo dobro imati neki raspored spavanja bi pa ću si ga pokušati sama napravit u suradnji s njim a knjiga će mi biti vodilja 😉
On je spavao jutros od cca 9.10h do 9.50. Pa je opet zaspao u 11h do 12h i evo sad taman zaspao. U pravilu ima duži jedan spavanac od 2-3h i volila bi bar njega stavite u okvire od do...
Mare linija haha 😂
Babycoming a daj i ja bila u 8.30 hmmmm. Išla si s malim ili bez njega?
Ti si onda jučer trošila dosta bi bilo hehe
i daj slikaj nam mindu da mi vidimo o čemu ti hahaha 😂😂😂
Sretno na pregledu.
Aurelija bravo za fotografiranje 😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ma daaaaj, sta stvarno? mozda smo bile blizuuu,ma tebe nebi pripoznala al Petrica sigurno bii ako je bia s tobon..moj maleni je bia s menon, on ti poprati sve akcije s mamom 😂😂 a sta cu kad mi ga nema ko cuvat, sunce moja ima da mu imunitet bude ko stijena 😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji