Da curke, rodendan je!!! 27.🙄🙄😂😅
Dan bas bezveze. S muzem po vani i oko kuce. M bio u kolicima i plakao neko vrijeme jer vise nije htio biti a mi imali posla. Zaspao u 17.45. 🤔 Bojim se da ne bude kao neku vecer. Ah... Idem se sad okupati dok on spava da poslije mogu s njim. Muz otisao svojima. Tko zna kad ce doci.
Brojcana, jos malo.... 🤗🤗🤗
Abies, 👎👎👎👎 za kolege. Drzi se.
Mamika, uzivaj na rodendanu. Znam koji je gust otic medu ljude. 😁😁

Lucy Lijepo medju ljudima,al bilo je nekako ozbiljno!Ili sam ja mozda previse ocekivala .....6 zena na okupu,a ko cajanka!Pa zabavnije mi kad se nadjemo u parkicu!Ok,nismo se sve poznavale,al nema veze!Uvijek se moze zapoceti neka tema!Bile od domacice mislim sogorica,mama i sestra!Njih sam tek upoznala,ali se ni ne trude zapoceti neki raugovor!Bas su bile ozbiljne!Na kraju bilo super zadnjih pola sata!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo da as pocastim 🍰🍰🎂🎂🍹🍹🥂🍷🍷🍮🍸🍸🍺🍺🥃🍻🍩🍧🍦🍨🥞🥞🍰🎂🍬🍼🥛☕☕🍵🍵 za svakoga ponesto!!!
Ugolina, i ja sam cijeli zivot, do 3.g faksa imala kosu do guzice. Do tad nisam ni znala za drugu frizuru. A od tad ju vise nikad pustiti toliku jer kad krene rasti vrhovi ispucaju, odem frizeru, kazem malo, a ona vrati sve kako je bilo i nikako se maknuti s mrtve tocke. Sad ju isto pustam.
M od 3 opet kod nas u krevetu. Nije htio u kindi a ja bila preumorna da se natezem s njim. Jutros me muz zagrli u krevetu, on ljubomoran, odmah poceo skakati po nama.
Procitala clanak kako se djeca u nekom vrticu u Splitu rugaju djeci koja imaju robu iz Lidla, zovu ih lidlici!!!!!!!! 😯🙄😨😱 Strasno!!!! Bulling od vrtica vec i to na socijalnoj bazi!!!!
Ka ta stro fa !!!! Gamad mala, ko da uopce kuze kaj pricaju!!!
Al bome i ja imam lidlicu doma hahaha 😂

Jos uvijek razmisljam o lidlicima... Prestrasno... Kaj ucis dijete doma od ranih nogu,cisti snobizam? Fuj... Gadi mi se to i da barem ima ikona nekog ko povraca

Joj,Lucy,pa ja zaboravila rockas cestitat!Bitno da ja pisem o svojim dozivljajima!Oprosti!Sretan ti rodjendaaaaaan!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jos uvijek razmisljam o lidlicima… Prestrasno… Kaj ucis dijete doma od ranih nogu,cisti snobizam? Fuj… Gadi mi se to i da barem ima ikona nekog ko povraca
I ja ostala u soku!I meni to prestrasno!Pa svoje isto tamo oblacim!I jos brdo djece u skoli i naselju vidim u Lidlovoj robi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam procitala to s lidlicima da je to ustvari reklama za Lidl. Netko to objavio negdje samo da se pise o Lidlu. Ne znam.....
Hvala Mamika i cure!!!

Lucy sretan rodjendan!
Mare wow 5 kg smrsavila! Dobro si ti to zategnila :D
Mi smo igrom slucaja sutra do prekosutra ujutro u zadru, kad bi nekako mogla kontaktirati crazy da je pitam jeli ziva... bilo bi super viberuse dajte me ubacite nakratko ili dilajte broj
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji