Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    29. Rujan 2017. 18:47

Da curke, rodendan je!!! 27.🙄🙄😂😅
    Dan bas bezveze. S muzem po vani i oko kuce. M bio u kolicima i plakao neko vrijeme jer vise nije htio biti a mi imali posla. Zaspao u 17.45. 🤔 Bojim se da ne bude kao neku vecer. Ah... Idem se sad okupati dok on spava da poslije mogu s njim. Muz otisao svojima. Tko zna kad ce doci.
    Brojcana, jos malo.... 🤗🤗🤗
    Abies, 👎👎👎👎 za kolege. Drzi se.
    Mamika, uzivaj na rodendanu. Znam koji je gust otic medu ljude. 😁😁

mamika3
    29. Rujan 2017. 20:33

Lucy Lijepo medju ljudima,al bilo je nekako ozbiljno!Ili sam ja mozda previse ocekivala .....6 zena na okupu,a ko cajanka!Pa zabavnije mi kad se nadjemo u parkicu!Ok,nismo se sve poznavale,al nema veze!Uvijek se moze zapoceti neka tema!Bile  od domacice mislim sogorica,mama i sestra!Njih sam tek upoznala,ali se ni ne trude zapoceti neki raugovor!Bas su bile ozbiljne!Na kraju bilo super zadnjih pola sata!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    29. Rujan 2017. 21:00

Lucy16

Evo da as pocastim 🍰🍰🎂🎂🍹🍹🥂🍷🍷🍮🍸🍸🍺🍺🥃🍻🍩🍧🍦🍨🥞🥞🍰🎂🍬🍼🥛☕☕🍵🍵 za svakoga ponesto!!!
    Ugolina, i ja sam cijeli zivot, do 3.g faksa imala kosu do guzice. Do tad nisam ni znala za drugu frizuru. A od tad ju vise nikad pustiti toliku jer kad krene rasti vrhovi ispucaju, odem frizeru, kazem malo, a ona vrati sve kako je bilo i nikako se maknuti s mrtve tocke. Sad ju isto pustam.
    M od 3 opet kod nas u krevetu. Nije htio u kindi a ja bila preumorna da se natezem s njim. Jutros me muz zagrli u krevetu, on ljubomoran, odmah poceo skakati po nama.
    Procitala clanak kako se djeca u nekom vrticu u Splitu rugaju djeci koja imaju robu iz Lidla, zovu ih lidlici!!!!!!!! 😯🙄😨😱 Strasno!!!! Bulling od vrtica vec i to na socijalnoj bazi!!!!

Ka ta stro fa !!!! Gamad mala, ko da uopce kuze kaj pricaju!!!
    Al bome i ja imam lidlicu doma hahaha 😂

Ugolina
    29. Rujan 2017. 21:05

Lucy,nek ti je sretan 😘😘😘😘😘

Ugolina
    29. Rujan 2017. 21:07

Jos uvijek razmisljam o lidlicima... Prestrasno... Kaj ucis dijete doma od ranih nogu,cisti snobizam? Fuj... Gadi mi se to i da barem ima ikona nekog ko povraca

mamika3
    29. Rujan 2017. 21:12

Joj,Lucy,pa ja zaboravila rockas cestitat!Bitno da ja pisem o svojim dozivljajima!Oprosti!Sretan ti rodjendaaaaaan!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    29. Rujan 2017. 21:16

Ugolina

Jos uvijek razmisljam o lidlicima… Prestrasno… Kaj ucis dijete doma od ranih nogu,cisti snobizam? Fuj… Gadi mi se to i da barem ima ikona nekog ko povraca

I ja ostala u soku!I meni to prestrasno!Pa svoje isto tamo oblacim!I jos brdo djece u skoli i naselju vidim u Lidlovoj robi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    29. Rujan 2017. 21:55

Ja sam procitala to s lidlicima da je to ustvari reklama za Lidl. Netko to  objavio negdje samo da se pise o Lidlu. Ne znam.....
    Hvala Mamika i cure!!! 

uykmyjh
    29. Rujan 2017. 22:00

Lucy sretan rodjendan! 
    Mare wow 5 kg smrsavila! Dobro si ti to zategnila :D
    Mi smo igrom slucaja sutra do prekosutra ujutro u zadru, kad bi nekako mogla kontaktirati crazy da je pitam jeli ziva... bilo bi super  viberuse dajte me ubacite nakratko ili dilajte broj 

uykmyjh
    29. Rujan 2017. 22:02

lidlice necu nit komentirat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.