Ugolina Tak ti i ja svoju osisam,dva puta godisnje po cca 5 cm...Nije ostecena niti ispucala!Jako je gusta,i ispast ce da se hvalim,ali mogu reci da je lijepa!Al da bi ju bas imala do guzice....Ne bi ,hvala...Ha ha....Ali se linjam naveliko!Da,frendica ima dob od 1,5-2!Ima i ona pojedinaca!Njoj kcer isto ide u isti vrtic,ali ima vec 5,5 godina!Joj,imala je jedamput one boje za facepainting i donijela ih u park!A ispred nje odjednim njih deset,cekaju da im crta po licu!Pa sam ju zajebavala da kaj nosi posao doma!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
😂😂😂 aahaha..
A sad kavica ☕☕☕☕☕☕☕☕ ima ko budan?
Ja upravo luk i mrkvu zdinstala 😂😂😂 joj boze...imam puter tikve domace u skrinji pa brzinsko varivo,zlica voli variva..doma dolazim oko pet,pol sest,a tata bu ju sranjima hranio 😂 joj hvala bogu,petak je 💪
Dobro jutro
Hvala cure na komplimentima😘
Ugolina svaka čast sto tako rano kuhas,bitno da nije nista ozbiljno zlici.
Lucy super za druzenje i kavicu u miru.
Mamika ajme i ti imas dugu kosu,Issa moja ima do guze kosu😊
Noc nam je bila dobra samo dva budenja,ali me jutros Issa probudila da joj je nos zacepljen,a i kaslje jako.
Evo da as pocastim 🍰🍰🎂🎂🍹🍹🥂🍷🍷🍮🍸🍸🍺🍺🥃🍻🍩🍧🍦🍨🥞🥞🍰🎂🍬🍼🥛☕☕🍵🍵 za svakoga ponesto!!!
Ugolina, i ja sam cijeli zivot, do 3.g faksa imala kosu do guzice. Do tad nisam ni znala za drugu frizuru. A od tad ju vise nikad pustiti toliku jer kad krene rasti vrhovi ispucaju, odem frizeru, kazem malo, a ona vrati sve kako je bilo i nikako se maknuti s mrtve tocke. Sad ju isto pustam.
M od 3 opet kod nas u krevetu. Nije htio u kindi a ja bila preumorna da se natezem s njim. Jutros me muz zagrli u krevetu, on ljubomoran, odmah poceo skakati po nama.
Procitala clanak kako se djeca u nekom vrticu u Splitu rugaju djeci koja imaju robu iz Lidla, zovu ih lidlici!!!!!!!! 😯🙄😨😱 Strasno!!!! Bulling od vrtica vec i to na socijalnoj bazi!!!!
Dobro jutro,cure!Uzet cu nesto iz Lucyne virtualne ponude!Ha ha...
Lucy Super za jucerasnje druzenje!Ja kad tak idem negdje bas napunim baterije!Sta te ni muz ne smije dotaknut???Ha ha..Netko jaaaaaako voli svoju mamu!Sok ovo za vrtic i Lidl!Prestrasno....Pa to je vrticka dob!A s druge strane,izraz Lidlichi,ziher su djeca cula od roditelja!
Mare Issa bubana?Nek brzo ozdravi
Ugolina Ajme,opet kuhas u 5 ujutro!Al razumijem,bitno da je dijete zbrinuto!
Abies Ja svako jutro ocekujem tvoju kavu!Ubi me,ne znam zasto
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Malo o nama....Buhtlica bila budna sat vremene ,sad spava....Mala je doma pa cemo ici po bracu kasnije!Jucer sam sve pocistila,nemam danas puno posla!U 17 idemo u prizemlje na rockas....Osjecam se ko nemajka...Vec drugi rockas se slavi doma,mame rade torte,a ja svoje u igraonicu s Ledovim tortama!Ma to je u biti prakticnost,jel da?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
A da,plan mi je da buhtlica nekako spava oko 17 pa da ju ostavim muzu doma!Programirat cu joj spavanje!Ha ha....Idem delat nekaj!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Razmazila sam vas kavom haha! Evo ona druga onda ☕☕☕☕☕
Dobila popis dežurstva na ambijenti. Baš me veseli biti u vrevi. I ok je ekipa. Jednu curu ne poznajem. Hb nije prvi dan. Taj je za krepat.
Kosa evo i mene u klubu dugokosih. Uz naviku, moja je jako jako gusta pa ni ne bi kao kratka mi dobro stajala.
Trebala danas na teren ma... Kad radiš s govnima. Da ne bi slučajno tko išao, otišli u pola 7. Veli se, Bože baci ciglu i budi precizan! Zaletila se na 1h al nije to ono što mi je bio plan
Lucy Pa jel je rockas????
Brojcana Kako se osjecas?
Abies Moji na poslu su kakti svi super,izlaze zajedno,piju kavu prije ili poslije posla,a toliko zakulisnih igara da mi dodje muka kad slusam!Ima par ljudi koji su zbilja dobri,al malo ih je!Zalosno!!!!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Brojcana Pa imas jos 15 dana do termina!!!!!!Serdjo na vidiku......
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji