Ilani ima velikog dečka. Stručno, taj se pojam u genetici zove heterozis. Al ne znam baš detaljnije to objasniti.
Na poslu su krenule stvari nabolje, ali i nagore. Odnos sa sefom je bolji ali poslovođe su postali užasni. Nevjerojatno, kad smo bili u par poslovođa i ja, bili smo i frendovi. Prisili te, 7-8h skupa što u autu što na terenu, počneš pričat o privatnom životu. Sad kad je treći, s ovim prvim jedva službeno progovorim. Pa su počeli petljat, samo da ne rade. A ja još konce lovim. Gdje je nestao čovjek? Tak da sam danas žiiivčanaaa.
Mamika ne bi ti bila u koži. A ni psećoj.
Dalje nemam pojma što pišete. Na viberu se popodne uključim pa se tu više na vas (3) pokušavam koncentrirati. A ni to mi ne ide.
Ugolina, ja jucer cula kako nas vrtic bas nije dobar sto se tice bavljenja djecom. Da ih vecinom puste da se igraju kako znaju i umiju. Znam da je 27 djece puno na 1-2 tete i razumijem to. Ali price koje sam cula.... Tipa da imaju dijete sa streptokokom u grupi i nista ne poduzimaju.
Brojcana, razumijem te. I moj je takav po noci. Bradavice bole za popizdit. Jos si ti trudna. Svaka cast na izdrzljivosti.
Noc nista bolja. Jucer popodne nije spavao pa zaspao u 20h. Ali do 22 se budio 3 puta. Sad ga jedva uspavala. Vrti se, nece se smiriti a kad ga stisnem uz sebe zaspi. To tako postalo sada uobicajno uspavljivanje.🔫🔫🔫🔫
Mamika, znam, i ja bih na tvom mjestu bacila garnituru ali kad se nema love, nema se izbora. Pokusaj sodu, vanish, parni cistac ako imas mada on meni nista ne ocisti,.... nadam se da ces ocistiti i da nece imati miris.
Abies, grozno je kad nemas dobre kolege na poslu. Ljudi s kojima stvarno provodis puno vremena. 😣
Dobro jutro!Hvala na kavi,Mare!Umorna sam od jucer!Mare se dobro izrazila,dan je bio ludilo!A ovo jutro jos gore…Mislim da sam bila napisala da nam je pesek bolestan!I zbilja joj je tesko!Danas ju muz vodi veterinaru jer jucer nije stigao,a ja ne vozim!Uglavnom,idem u pet ujutro maloj po hranu i znate kaj vidim?????Pripremite se na gadjenje..Cucak lezi na kaucu u boravku,blage veze nemam kak se popela jer ona jedva hoda,jedva sjedne,ali ona lezi i ispod nje mokro!Znaci,nije ni bila svjesna da se popisala!Ja bi sad plakala najradije….Mogu svski jebeni kutak stana ocistit,a tu ce ostat taj smrad!Ma muka mi je!Oprala Vanishem,stavila ocat za dezinfekciju,sad idel guglat one za ciscenje…Najradije bi bacila cijelu garnituru,a jedini novci koje imamo kakti sa strane su oni sta su djeca dobila od svekrica!A to mi zao trosit!Nije zbilja pas kriv,ali ja sam ipak ljuta!A muz ni da bi spomenuo garnituru samo baljezga o mogucim psecim bolestima!Ma mars u pm..
A joooj, a da nabavis neki lijepi prekrivac za kauc il nes
Ilani ima velikog dečka. Stručno, taj se pojam u genetici zove heterozis. Al ne znam baš detaljnije to objasniti.
Na poslu su krenule stvari nabolje, ali i nagore. Odnos sa sefom je bolji ali poslovođe su postali užasni. Nevjerojatno, kad smo bili u par poslovođa i ja, bili smo i frendovi. Prisili te, 7-8h skupa što u autu što na terenu, počneš pričat o privatnom životu. Sad kad je treći, s ovim prvim jedva službeno progovorim. Pa su počeli petljat, samo da ne rade. A ja još konce lovim. Gdje je nestao čovjek? Tak da sam danas žiiivčanaaa.
Mamika ne bi ti bila u koži. A ni psećoj.
Dalje nemam pojma što pišete. Na viberu se popodne uključim pa se tu više na vas (3) pokušavam koncentrirati. A ni to mi ne ide.
Joj sto mrzim kad se ljudi tak promijene..ono,zasto ak smo si bili dobri...mah, svega ima
Ugolina, ja jucer cula kako nas vrtic bas nije dobar sto se tice bavljenja djecom. Da ih vecinom puste da se igraju kako znaju i umiju. Znam da je 27 djece puno na 1-2 tete i razumijem to. Ali price koje sam cula…. Tipa da imaju dijete sa streptokokom u grupi i nista ne poduzimaju.
Ajme uzas... Ne znam sto bi ti rekla jer nemam takvog iskustva..nas je bas suprotan...super ravnateljica, super strucni tim, radi se
moja eto sad spava!ujutro je nes malo zabrljavila sa tim spavanjem,kuzim da je muce zubi al nemoze me cicat stalno-iritira me!!pa cim udjemo u kucu ona pocme tulit,prenemagat se i tako..neda zivjet!prosla noc-ajme meni!!!i jos pun mjesec a u sobi ko da je betlehem osvijetljeno..i ona se probudi ja taman zaspala i navlacile se do neznam ni ja kada…zaspem i opet kroz par min budjenje i tako to traje i traje..doslo mi je da se ubijem!mobitel dosao sa popravka,jucer!sretna😄😊😎!
Zeno draga, pa kako uspijevas? Kako kad serdo dode? Bas si zmajica i divim ti se
I kako ste mi,zene drage? Umornaaaaa sam... Mislim da cu se fkt pokupit sad u devet spat..rano mi ovo 5:20 nakon noci di mi moja zlica cvili barem dva puta i trazi sisat i onda urlaona na poslu citavo jutro..i onda sam zrela za ic doma a moram kod svojih jer mi mala tamo spava i nikak doma doc...
Ko zna zas moja zlica cvili nocu...zubi? U to sam rekla vise da ne vjerujem dok ne vidim...vec dva mjeseca joj ni jedan zub nije izbio,jos smo na sest, a stalno si mislim da je zbog njih koma...
Nas pesek je uginuo!Muz ju odveo na pregled i stavili ju na stol za rengen!Taman su ju polegli i samo ee trznula jadna!Voda u plucima i srcana mana uz to,desava se starijim pesekima!Jabila s malim na treningu,ostavio mi malu i vratio se po nju!Odveo na selo kod svekrica da ju pokopa!Rekla kceti,naravno,dijete pretuzno!Sad se smirila,ali se sjeti pa pocne plakati!Objasnila sam jij sto sam realnije mogla,desetak puta...Sin je rekao da ce zaplakat kad dodje doma...I cijelim putem s treninga on normalno prica o svemu!Jedan korak preko praga i pocne jadnicak plakat i govori kak ju je volio!Neznam samo kak je izdrzao!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji