Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    30. Kolovoz 2017. 16:21

Hej!
    Teren bio bolji od očekivanog. Suho i bez komaraca. Ali s puno stršljana :(  tehničara zveknuo jedan. 
    Ilani trudna je?! Vele moje na poslu da su ju srele i da je bila nikako. Napola vjerujem, al ako je nek bude sve zdravo. Dobra je ženica, zasluži sreću.
    Muž se najavio u noć. Idem vegetirati s ovo dvoje na glavi

Ugolina
    30. Kolovoz 2017. 21:36

Alooooo, ima koga 😂😂😂😂 
    Moja nova lega i ja danas stisle zube i obavile sav posao kaj smo trebale, sutra cemo nadodat jos ovako neke gluposti u prostor koje zapravo ne trebamo,al eto, malo da sam prostor dodatno zivne..
    I pripremiti se za roditeljski sastanak koji moramo odrzati popodne...joj,mrzim te roditeljske 😂😂 nije ga problem odrzat,nemam tremu strah i to, nego ono,volim ostavit dobar dojam..kad je taj prvi dojam ipak ono na cem se gradi daljnji odnos...
    Zao mi je sto bas nisam popamtila previse sto ste pisale jer sam fkt preumorna,mozak bye bye..

Ugolina
    31. Kolovoz 2017. 06:46

...i dobro jutro 😂😂😂😂☕☕☕☕☕☕ posluzite se...ah,sekunda mira uz kavicu..u sedam budim muza i kcer i onda pokret

Lucy16
    31. Kolovoz 2017. 09:01

Milijun budenja kroz noc, a jos spava s nama. Ispalit cu na zivce. Ovo vec traje duze vrijeme. Prije bi se nakon par dana smirio pa budio 1-2-3 puta. Ovo nikako stati. Mislim da je svaku noc sve gore. Sta raditi????

mamika3
    31. Kolovoz 2017. 10:13

Jutrkooooo😙😙😙😙😙Ja sam sretna!Jucer rjesila brdo kucanskih poslova,danas imam samo rucak💪💪💪Obecala sam samoj sebj da cu redivito sve sredjivat ,da mi se ne nakuplja,a znate inu...Obecanje ludom radovanje😂😂
    Ugolina  Hvala na kavi!Vidim,radosna od jutra!!!Bravo,bravo!!!!Inace su ljudi pospani u 7 ujutro😂😂Zelim ti ugodan dan na poslu,da brzo prodje tako da se druzis sa Zlicom!
    Abies Super sto je bilo super na terenu!👍👍Muz se najavio za noc?Za zaljubljivanje?To on promisljeno,da ne mozes reci da te boli glava!😂😂😂😉😉
    Lucy  Bas mi zao sto se ne naspavas jer nocni san nista ne moze zamjenit!Cuj,mozda je glupo pitanje,ali da li on ima mjesta u krevetu?Ako nemirno spava,onda se puno vrti pa mu treba mjesta...Ne znam zasto bi se budio inace!Zubi,skok....Nisam pametna!A kad je budan,trazi cicu?Hoce se igrati?
    Ostale cure  😙😙😙😙😙😙😙😙

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

31. Kolovoz 2017. 11:04

Dobar dan mame!
    Mi vec spavamo jer se digli rano radi vjezbi.Umorili se.Najavljeno nam je da ce nas drugi put mozda docekati drugi terapeut.A taman se navikla na ove tete i prestala s otporom.Bas bez veze!
    Lucy nemam ti pametan savjet osim "Izdrzi!" Tocno znam o cemu pricas,mi cesce imamo takve nemirne noci nego normalne.Smatram da ako sam spavala 2-3 sata u komadu,noc je prospavana. Bit ce bolje!
    Ugolina nam puna elana Ostavit ces ti najbolji dojam!
    Mamika blago ti se ,danas se mozes kravit!I ja mislila ali me vrag natjerao da pospremim deckima ormar.Sad imam posla za pola dana!
    Abies ni u VG nema komaraca?Ovog ljeta su svi u Zagrebu cini se.Ne mogu od njih pet minuta sjest u vrt
    Cure drage danas je zadnji dan ljeta na kalendaru! Nek vam bude ugodan i ne prevruc!

Ugolina
    31. Kolovoz 2017. 21:27

Haha,ilani, tak je i bilo...nismo se nis posebno pripremale za roditeljski, onak tu i tam neka natuknica, al smo rasturile..tak smo se super nadopunjavale..ak je kolegica zastekala,ja sam se ubacila i obratno..nasmijesene i opustene cijelo vrijeme..sudeci prema njihovim licima,svidjele smo im se 💪 barem vecini 😂

Lucy16
    31. Kolovoz 2017. 23:00

Ugolina, 🙋👏👏👏
    Mamika, ja bih bila najsretnija da hoce spavati u kinderbetu, ali cim osjeti da sam ga prebacila budi se. A cekati poslije podoja da on cvrsto zaspi da ga prebacim, pa ne bih spavala nista. Ima mjesta izmedu nas, velik je krevet da nekad bude poprecke izmedu nas. 
    Ma ne znam, luda sam vise. Uspavljivanje isto problem i po danu. Ne znam kako bi da je krenuo u vrtic. Tko bi ga tamo uspavljivao.

mare1989
    01. Rujan 2017. 07:24

Dobro jutro
    ☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍪🍪🍪🍪🍪🍮🍮🍮🍮🍮🍷🍷🍷🍷🍷🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍸🍸🍸🍸
    Posluzite se

mare1989
    01. Rujan 2017. 07:30

Nista nisam zapamtila
    Nocas me sirena budila svaka dva sata i plakala,ja se nadam da su zubi inace cu se ubiti.
    Jucer cijeli dan u pokretu,po kuci sklanjala,rucak,sa njima se zanimala,pa me zvali iz male skole da danas pocinje a ja nisam imala papucice,pa sam prije treninga zurila kupit papucice,pa na trening,poslije treninga zurila u Kaufland pa kuci. A po cesti ovi ludaci sa festivala hodaju a mračna cesta i ne vidis ih,dodes u prodavnice njih milion i svi alkohol kupuju u tonama😂😂😂😂 jbt stara sam cim me to sve zivcira 
    Jutro Issa sva vesela i uzbudena jer ide u malu skolu a ja jedva gledam,jos naravno papucice mrvicu velike ali kad obuje carapice taman.
    Danas moram tortu praviti i sve pripremiti za veliki dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.