Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    25. Kolovoz 2017. 13:11

Ajme,cure,vi vec vrijedne naveliko,a ja se ni pokrenula nisam!Dosli maloprije iz parkica,jos si mogu priustit sjedenje na klupi i klafranje...A sljedece ljeto nema vise sjedenja nego trcanje skup s buhtlicom😍
    Abies Hvala na kavi,ja cu sad jednu podnevnuoze i hladna!Ha ha..Ja se navukla na to sranje dok je mala bila budna nocu!Super za kile!!!!!Nek odu i ove ostale!
    Ilani  A da!Curka kad zaspi ja stalno mislim da ce se probuditi i onda uvijek ostanem budna jos sat,dva nakon sto ona zaspi!Bas navika!
    Tpol  pa curka se bas namucila!😔Drzim fige da ovu noc prespavate
    Ugolina  Malecka ide u vrtic u kojem radis?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    25. Kolovoz 2017. 21:45

Vecer svima..svaki dan mi bude nekak tak turbo i onda kad dode vecer, i zelim tu pisat,preumorna sam i ne znam kaj da napisem haha...
    Znaci,od sutra novi rezim spavanja ove moje male kvocke.. Sinoc mi je zaspala u pol 11, poludila sam, mislila spavat ce do deset ujutro..al nije, probudila se u 7 😂 htjela je jos spavat al nisam joj dala haha 😈 dnevni spavanac od 13-15 i u 20 je vec spavala 😂 do 21 se probudila tri put urlajuci,al racunam da spava od tad...ujutro budenje nesto prije 7... Jbga,moramo se svi skupa pocet uciti tako jer kad krenemo,krepavat cemo 😂😂😂😂 ovak se mozda malo ufuramo u pricu... Da mamika,ic ce samnom u moj...nisam se dugo razmisljala o tom pitanju..da sam ju upisala tu u kvart jadna bi bila u tom vrticu od do..pa nema ju ko pokupit,muz ko zna s tim radnim vremenom i tak..a ovako,tamo na tom kraju grada su mi svi moji,i svi voze i tak..buraz je kupio jos jednu sjedalicu koja ide mom tati u auto tak da i deda moze navazati po potrebi i super..
    Zanimljiva prica,ja bila uvjerena da idem radit u pon 😂 dobro da sam zvala..pon mi jos uvijek tamo pise go 😂😂😂😂😂💪💪💪🎉🎉🎉🎉 ipak startam u utorak haha

mamika3
    25. Kolovoz 2017. 22:10

Ugolina

Vecer svima..svaki dan mi bude nekak tak turbo i onda kad dode vecer, i zelim tu pisat,preumorna sam i ne znam kaj da napisem haha…
    Znaci,od sutra novi rezim spavanja ove moje male kvocke.. Sinoc mi je zaspala u pol 11, poludila sam, mislila spavat ce do deset ujutro..al nije, probudila se u 7 😂 htjela je jos spavat al nisam joj dala haha 😈 dnevni spavanac od 13-15 i u 20 je vec spavala 😂 do 21 se probudila tri put urlajuci,al racunam da spava od tad…ujutro budenje nesto prije 7… Jbga,moramo se svi skupa pocet uciti tako jer kad krenemo,krepavat cemo 😂😂😂😂 ovak se mozda malo ufuramo u pricu… Da mamika,ic ce samnom u moj…nisam se dugo razmisljala o tom pitanju..da sam ju upisala tu u kvart jadna bi bila u tom vrticu od do..pa nema ju ko pokupit,muz ko zna s tim radnim vremenom i tak..a ovako,tamo na tom kraju grada su mi svi moji,i svi voze i tak..buraz je kupio jos jednu sjedalicu koja ide mom tati u auto tak da i deda moze navazati po potrebi i super..
    Zanimljiva prica,ja bila uvjerena da idem radit u pon 😂 dobro da sam zvala..pon mi jos uvijek tamo pise go 😂😂😂😂😂💪💪💪🎉🎉🎉🎉 ipak startam u utorak haha

😂😂😂😂😂😂😂kako si ti predana svome poslu!!Radila bi ti i na godisnji!Bravo,bravo...Ha ha ...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    25. Kolovoz 2017. 22:25

mamika3

Ugolina

Vecer svima..svaki dan mi bude nekak tak turbo i onda kad dode vecer, i zelim tu pisat,preumorna sam i ne znam kaj da napisem haha…
    Znaci,od sutra novi rezim spavanja ove moje male kvocke.. Sinoc mi je zaspala u pol 11, poludila sam, mislila spavat ce do deset ujutro..al nije, probudila se u 7 😂 htjela je jos spavat al nisam joj dala haha 😈 dnevni spavanac od 13-15 i u 20 je vec spavala 😂 do 21 se probudila tri put urlajuci,al racunam da spava od tad…ujutro budenje nesto prije 7… Jbga,moramo se svi skupa pocet uciti tako jer kad krenemo,krepavat cemo 😂😂😂😂 ovak se mozda malo ufuramo u pricu… Da mamika,ic ce samnom u moj…nisam se dugo razmisljala o tom pitanju..da sam ju upisala tu u kvart jadna bi bila u tom vrticu od do..pa nema ju ko pokupit,muz ko zna s tim radnim vremenom i tak..a ovako,tamo na tom kraju grada su mi svi moji,i svi voze i tak..buraz je kupio jos jednu sjedalicu koja ide mom tati u auto tak da i deda moze navazati po potrebi i super..

😂😂😂😂😂😂😂kako si ti predana svome poslu!!Radila bi ti i na godisnji!Bravo,bravo…Ha ha …

😂😂😂😂😂
    E btw, tvoja buhtlica se rodila na jedan vrlo sretni datum...nasu cetvrtu godisnjicu braka  hahaha

Lucy16
    25. Kolovoz 2017. 22:35

Pomirila se s mm. Cak je on htio razgovarati i rijesiti stvari jer on nije vidio u cemu je problem.
    Rucak/ vecera bili ok ali jelo preslano. Kad sam dosla doma popila sam litru vode. 
    Mare, 👍 za teretanu.
    Ugolina, 😴 posao. 
    TPol i nama je spavanje katastrofa. Non stop kmeci i na cici je.

Ugolina
    25. Kolovoz 2017. 22:58

Lucy16

Pomirila se s mm. Cak je on htio razgovarati i rijesiti stvari jer on nije vidio u cemu je problem.
    Rucak/ vecera bili ok ali jelo preslano. Kad sam dosla doma popila sam litru vode.
    Mare, 👍 za teretanu.
    Ugolina, 😴 posao.
    TPol i nama je spavanje katastrofa. Non stop kmeci i na cici je.

A sad je kao progledao ili kaj

mamika3
    26. Kolovoz 2017. 00:28

Ugolina

mamika3

Ugolina

😂😂😂😂😂😂😂kako si ti predana svome poslu!!Radila bi ti i na godisnji!Bravo,bravo…Ha ha …

😂😂😂😂😂
    E btw, tvoja buhtlica se rodila na jedan vrlo sretni datum…nasu cetvrtu godisnjicu braka hahaha

Ajoj,kako slatko....Znala sam oduvijek da je to lijep datum😍😍😁😁

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    26. Kolovoz 2017. 00:34

Lucy lijepo da ste se pomirili!Pitala bih kak nije znao u cem je problem,al taj muski mozak me uopce ne cudi!
    Mare Gdje si?Trcis oko kuce da se pripremis za 6 puta tjedno treninga?😆😆
    Ugolina Jako puno znaci kad imas nekog da ti uskoci dijete pokupit!Mi smo se mucili ponekad i sa odlascima i dolascima zbog naseg radnog vremena!No sad sam ja doma,a muz ima normalno radno vrijeme!Vrtic nam je bio na drugom kraju grada,a ja ne vozim!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

uykmyjh
    26. Kolovoz 2017. 11:30

Nista nama od zagreba za ovaj tjedan, prodalo auto koje smo mislili uzet. Poludili.. mozda dodjemo sljedeci vikend ako uzmemo auto do tad 😬
    Ove muzeve necu komentirat, takvi bi dobili po glavi od mene 😂

mare1989
    26. Kolovoz 2017. 12:15

mamika3

Lucy lijepo da ste se pomirili!Pitala bih kak nije znao u cem je problem,al taj muski mozak me uopce ne cudi!
    Mare Gdje si?Trcis oko kuce da se pripremis za 6 puta tjedno treninga?😆😆
    Ugolina Jako puno znaci kad imas nekog da ti uskoci dijete pokupit!Mi smo se mucili ponekad i sa odlascima i dolascima zbog naseg radnog vremena!No sad sam ja doma,a muz ima normalno radno vrijeme!Vrtic nam je bio na drugom kraju grada,a ja ne vozim!

Ja ne znam sta je ali dan tako brzo proleti,sve si mislim idem na forum i nikako.Ja se sad prezderavam jer od ponedeljka ce biti nova prehrana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.