Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 13:33

I joj da,lucy,sretna godisnjica  😘

Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 13:35

Ilani,da aktivna je, idem ti pitat

miska
    16. Kolovoz 2017. 13:54

Ja sam cula da nas Sandrich trazi pa da joj se javim 😂😂😂 i svima vama! 
    Dobro smo, prohodala je, jucer kupili prve prave cipele i skroz je smjesna u njima, kad ju pitam da li joj se svidaju vrti glavom u znaku NE! 😂😂😂

A za plivanje ne znam, znam samo da je prestala ic jer je mala pobrala neku bakteriju! 😕

Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 14:01

Mila hahahaha ne svidaju joj se cipele 😂😂😂😂 bome to me sjetilo ns moju zlicu i njene prve,ajme sto ih je mrzila,teske su joj bile jer dotad je samo carape nosila..ko da sam joj okove stavila 😂😂😂

mamika3
    16. Kolovoz 2017. 14:09

Bok,curke!Sad cu samo kukati,a kasnije komentirat!Zaspala zivcana,probudila se zivcana..Mala zaspala u pol 3!Slatka mi je pa cu joj oprostit!.Ko bijesna kuja sam cijelo vrijeme!Hocu zgrijat vodu za kavu,nema struje u cijeloj zgradi!Uzmem toplu vodu iz pipe,ali nije to to...Dosla struja u zgradu,ali nema u stanu!Gledam osigurace,onaj glavni dole umjesto gore,zovi muza...Kaze on daj posalji sliku pa cu ti reci kaj treba!Aliii.... Baterija na nuli,mob se ugasi,ne mogu ga nigdje napunit,nemam viber jer nema interneta!Nemam nis!!!!Jadna djeca bila prisiljena igrati se,biti bez telkaca i moba!😂😂Ode ja kod susjede-daj mi stavi mob pol sata na punjac!U medjuvremenu dosao muz i dignuo onu stvar....Osigurac,cure,osigurac!!!!  I evo sve prostrujalo!A ko za vraga nered samo takav!Bitni da sam ja uzivala jucer u kravljenju!Eto mi sad!Sad napokon pijem postenu kavu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 14:26

Oprosti,nasmijao me tvoj osigurac 😂😂😂 bez struje ili vode smo totalno u kolapsu svi..

mare1989
    16. Kolovoz 2017. 14:51

Cao cure
    Lucy sretna ti godišnjica 😘
    Dalje nisam zapamtila oprostite počeci mozak
    Jucer smo cijeli dan bili van kuce 😁 cak sam se usudila s njima na more 😊😊😊 i lijepo smo se proveli,navecer sam isla sa sirenom do Fazane da se nademo sa prijateljicom pa smo setale i kavu popile. Kad sam dosla kuci mm sa djecom gledao crtani,cekali kad Ce mama sa izlaska 😂😂😂. Ajde nagradila sam mm sa druzenjem.
    Danas cijeli dan perem posteljine i ostale pizdarije jer vjetar puse pa da iskoristim to.

mare1989
    16. Kolovoz 2017. 14:52

Mamika i osigurać😂😂😂😂😂 izvini ali kao sto ugolina kaze smiješno je

Jambica
    16. Kolovoz 2017. 15:06

Bok, žemske

Illani, evo javljam se na report.
    Mi smo išli u Natator, ali rekla bih da su ti programi slični svi.
    Oni žele da dijete osvijesti plivački refleks prije nego ga izgubi.
    Znači kad radi nogicama kao žaba, ti ponavljaš kao papiga žaba, žaba, žaba, žaba (riječ žaba ponoviš 200 puta u satu :-D),
    s ciljem da dijete s vremenom samo radi te pokrete na riječ žaba.
    Koncipirano na način da su bebe u kolutovima, mame sa njima   I onda se npr kruži po bazenu, ti ju guraš lijevo desno, pa gore dolje, I vičeš žaba, žaba, dakle, trudite se da bebe sama radi pokrete. Pa se na taj način rade sve vježbe, bacanje u zrak, vrtimo u krug, prolazak ispod spužvi...puno pjesmica I tako. Ali nisu to baš vježbe, vise kao da ste u moru pa se brčkate. Mi smo išli dok eva nije pobrala urino upalu, nekih 7 tjedana.
    Mislim da je to dobro za riješiti strah od vode, naučiti na kolut I malo se razgibati, ali nije realno očekivati da će dijete naučiti plivati niti išta blizu tome.

uykmyjh
    16. Kolovoz 2017. 15:16

miska

Ja sam cula da nas Sandrich trazi pa da joj se javim 😂😂😂 i svima vama!
    Dobro smo, prohodala je, jucer kupili prve prave cipele i skroz je smjesna u njima, kad ju pitam da li joj se svidaju vrti glavom u znaku NE! 😂😂😂

A za plivanje ne znam, znam samo da je prestala ic jer je mala pobrala neku bakteriju! 😕

Ja vas trazim?  dosta mi vas i na fejsu  
    prava dama, hoce uvijek ljepse cipele 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.