Cijeli dan sama s malim doma. Cijeli dan po meni i na meni. Igra se 5 min ako ja sjedim s njim na podu. Dosao muz doma, mali mu se malo nasmijao, poigrao se s njim i mali se dalje igra sam na podu, nas vise ne dira!!!! Pa skocila bi kroz prozor. U kome je problem?? U meni??
Cuj mamiku,mislila sam da su odgojiteljice strpljive 😂😂😂 ko da smo druge neke vrste aaahahaha, ima nas svakakvih ko i svugdje… Ja jesam ovako dosta zivac..ali necu da idpadne da se hvalim ali djeca me bas vole..ja sam ovako iskrena osoba i ne libim se niti zagrlit ih niti poviknut, niti naljutit niti nasmijati… Od mene djeca dobiju sve, i tetu koja ih voli ali koja ih bome i postroji 😂😂😂 i s roditeljima sam otvorena pa me i oni prihvate..ja ti njima sve ispricam,i dobro i lose i koje kakve anegdote..njima drago cut pa sam i s njima dobra..
Ko god moze izdrzat s njih 25 u jednoj sobi 8 sati dnevno,ili koliko vec,je druge vrste!!!😀😀
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 tocno'!!!!!! Cuj nju 25?!? Aaahahaha…ostavila sam ih kad sam trudna isla na bolovanje kad ih je bilo 30 u petoj godini zivota 😵😵😵😵😵
Racunala sam djecja bolovanja!😀😀
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja glasam za gornju!!
Ova donja mi je presarena
Takodjer gornja!Donja mi je ko neki cirkus!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dužna sam sliku sandalica za 25kn.
Sandrich odoše mb?!
Ilani nikolina trenira karate? Zamišljam ju na vježbama kad fizijatrica krene, a nikolina opali šamar 😂
Lucy hb da je bolje dečkina!
Mamika ne fale djeca 😂😂😂😂
Petra me slama…. Šiba po stepenicama. Vadi sve iz ormara. Baca gdje stigne. Igračke istrese. Nije mi jasno koliko ima snage. Eh da i četvorke dolje su napokon krenule van.
Eh da i zaljubila sam se dva put od petka? E sad il ima neku pa je napaljen il ide u mušku menopauzu. Zasad mi paše.
Možda se ponavljam, ne funkcioniram.
Ajme abies..ko zna, mozda ga opet zavolis od silnog zaljubljivanja 😂😂😂
Nece ziher!Znam po sebi!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
I ja za gornju glasam!
30 petogodišnjaka .... Ne znam... Ili samo vlastita djeca ne slušaju?!
Uf evo me i treći put zaskočio.... A je mi miliji al ne previše. Mamika zna 😀
Laku noć!
Nama noć opet nikakva, buđenje svaki sat, nacicavanje, u sedam me isamarala pa sam se ustala.
Danas će doći frendovi, radit ćemo kotlovinu, moram neki kolač smislit.
Lucy i meni je prva torta ljepša.
Mare šaljem ti zagrljaj. Dobro si rekla muž i djeca su ono što nas drži i pokreće. I oni su najvažniji. Nadam se da će se s mamom sve izgladiti.
Ugolina drago mi je da si zadovoljna s kolegicom i grupom. Adaptacija doma i na poslu veliš? Ajme veselo!
Mamika sve zaboravim komentirati, baš mi se sviđa ime Katrin! 😍
Abies a možda muž shvatio neke stvari sad kad si krenula raditi pa se umiljava 😀dobro je to u svakom slučaju, možda te želi poslati opet na porodiljni 😁
Cuj mamiku,mislila sam da su odgojiteljice strpljive 😂😂😂 ko da smo druge neke vrste aaahahaha, ima nas svakakvih ko i svugdje… Ja jesam ovako dosta zivac..ali necu da idpadne da se hvalim ali djeca me bas vole..ja sam ovako iskrena osoba i ne libim se niti zagrlit ih niti poviknut, niti naljutit niti nasmijati… Od mene djeca dobiju sve, i tetu koja ih voli ali koja ih bome i postroji 😂😂😂 i s roditeljima sam otvorena pa me i oni prihvate..ja ti njima sve ispricam,i dobro i lose i koje kakve anegdote..njima drago cut pa sam i s njima dobra..
Ko god moze izdrzat s njih 25 u jednoj sobi 8 sati dnevno,ili koliko vec,je druge vrste!!!😀😀
I ja kazem 😂
Hello
Ilani hvala na kavi
Nadam se da ćete imati bolju noc
Lucy ja navijam za prvu tortu. Ma znas kad sveki hoce toliko malog uvali joj cijeli dan a ti sredi sve po kuci i idi na frizuru,pedikuru i manikuru
Ugolina ajde super za vrtic
Abies uzivaj sa tm sta se zalis 😂😂😂😂
Tpol kad idete na put
Hvala cure za podršku😘😘😘
Danas ljencarim,jucer sam se umarala,kasnije cu kad se sirena probudi spremiti se i probat otici na more,rucak se kuha. Jutros sam isla u Lidl i nije bilo trenerkica za sirenu sve ostali brojevi mali.Sveki Ce u cetvrtak kod nje u Njemačkoj u Lidl pa nek uzme😁
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji