Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Kolovoz 2017. 06:18

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕! Dobro jutro svima 😊
    Lucy sretna godišnjica! Zelim vam jos puuuno sretnih godina 🎈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    16. Kolovoz 2017. 07:39

jutrooo  lucy sretna vam godisnjica!
    lovre budan od 6, meni dusa spava 

Lucy16
    16. Kolovoz 2017. 09:36

Sanjarka i sandrich hvala na cestitkama!!!!
    M se budio nocas svaki sat i njurgao nesto. Baca se po krevetu i nece se smiriti ako ne dobije cicu?? Skok??? Jel postoji skok s godinu?? Na Rodi kazu da djeci s godinu nisu potrebni nocni podoji vise. Mislila sam to polako izbaciti mada nije garancija da ce spavati cijelu noc. Al nije ni gladan svakih sat vremena?? Tako vec 2-3 noci. Spava s nama i sve nas izudara, ja na kraju kreveta bez pokrivaca. Sve me zivo boli. Uzas.

Lucy16
    16. Kolovoz 2017. 09:38

Sandrich, znam Kako je to. I M je znao nekad tako. Dobro je sto onda ide brzo opet spavati, znao je vec oko 7.30-8 opet zaspati i ja s njim.

uykmyjh
    16. Kolovoz 2017. 10:09

Lucy16

Sandrich, znam Kako je to. I M je znao nekad tako. Dobro je sto onda ide brzo opet spavati, znao je vec oko 7.30-8 opet zaspati i ja s njim.

Evo zaspa je oko 9 i nesto. Tako je i on prije, sad je veci pa se hoce igrati dok se ne onesvijesti od umora. Svaki put nesto brblja kad se ranije probudi, jutros je pokusava reci ribica- "ib'ca" 😂

Abies
    16. Kolovoz 2017. 11:16

Lucy sretna godišnjica!!!!!!!

Abies
    16. Kolovoz 2017. 11:17

sandrichx3

Oooo karlu rodjendan 😍😍😍😍 bas me zanima kako su djecica viberusa sa kojima se ne cujem vise 😭 ima tko da dila slike? 😂

Fališ 😢

16. Kolovoz 2017. 13:14

Dobar dan mame! 
    Lucy sretna godišnjica! Puno sretnih godina u ljubavi i slozi! 
    Mamika predivna ti je bebica! 
    Sandrich Torta je genijalna a Lovre je baš slatkiš 😊
    Mame viberuse, jel još aktivna Jambica? "Ako je molim vas da je pitate nešto u moje ime. Ona s malenom je išla na ono plivanje u Aquaeducu pa me zanima dali su se samo brckale u bazenu ili imali osmišljeni program, radile vježbe kakve? Ja bih krenula s Nikolinom pa se interesiram. 

16. Kolovoz 2017. 13:16

I da, sretan ročkas Karlu i od nas! 😘🎈🎁🎂

Ugolina
    16. Kolovoz 2017. 13:31

A moja je godinu i dva mjeseca pa se budi u prosjeku dva puta i trazi cicu,al valjda zato kaj se tak navikla. Trebala bi to izbacit al kad me probudi,ja samo izvadim i spavam 😲 i onda ujutro,joooj ne, nisam trebala dat 😂😂😂 a nek se dijete veseli..dnevno smo davno izbacili

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.