Hej,curke,bome se i ja danas kravim!Vidite da nisam nis ni komentirala😀😀Skuhala sam samo rucak i napravila kolac!I to je to!Uhvatio me takav umor ko da nisam spavala nocas!!Mozda imam nisko zeljezo,tak mi je bilo u trudnoci!Onda sam malo s curkom pola sata odmorila!Ppslije cemo mozda do Maksimira prosetati ili negdje drugdje!A bumo vidli…
Hvala za buhtlicu,ja vam nju stalno gnjavim kad je budna!Smije se,neke zvukove proizvodi pa ju stalno ljubim…Smijesna je skroz!
Svidja mi se torta od Lovre!Je l vi to same radite i ukrasavate torte ili narucite?
Torta je narucena 😂 da nemam dijete okusala bi se i sama probala napraviti...ovako, nooo way!
Cijeli dan sama s malim doma. Cijeli dan po meni i na meni. Igra se 5 min ako ja sjedim s njim na podu. Dosao muz doma, mali mu se malo nasmijao, poigrao se s njim i mali se dalje igra sam na podu, nas vise ne dira!!!! Pa skocila bi kroz prozor. U kome je problem?? U meni??
Takva i moja! Ak sam ja s njom u istoj prostoriji,ne mogu primjerice,sjedit na kaucu i cmrljit dok se ona igra, no way,moram se igrat s njom..ako slucajno blejim u mobitel,ko da joj krivo sto ju ne gledam,odma mi se penje u krilo..nedaj boze da izadem iz prostorije,ide zamnom i cvili…jucer,ostala s muzem u sobi dok sam ja nekaj ..i ona se igrala sama bez ikakvih problema dok je on lezo i blejao u tv..tu i tam bi mu donijela neku igracku il nes…
Lucy,kak je proslo sa sveki
Ista stvar i kod nas, ako me nema u prostoriji-suti, igra se, gleda tv, kida papire, sam se nekako zabavlja. Cim me vidi, prodjem kraj njega, suskam u drugoj prostoriji-eto njega, cvili i penje se po meni, place, stenje 🔫🔫🔫 maloprije ga mm cuva, on suti i igra se, a ovaj noge na kauc i drka po mobitelu. Prodjem ja do wca a on u vrisak zamnom... sad me toliko jako ustipnia noktima za bradavicu da mislim da su me 3 kuce dalje cule kako sam vrisnila.😭
Cijeli dan sama s malim doma. Cijeli dan po meni i na meni. Igra se 5 min ako ja sjedim s njim na podu. Dosao muz doma, mali mu se malo nasmijao, poigrao se s njim i mali se dalje igra sam na podu, nas vise ne dira!!!! Pa skocila bi kroz prozor. U kome je problem?? U meni??
Takva i moja! Ak sam ja s njom u istoj prostoriji,ne mogu primjerice,sjedit na kaucu i cmrljit dok se ona igra, no way,moram se igrat s njom..ako slucajno blejim u mobitel,ko da joj krivo sto ju ne gledam,odma mi se penje u krilo..nedaj boze da izadem iz prostorije,ide zamnom i cvili…jucer,ostala s muzem u sobi dok sam ja nekaj ..i ona se igrala sama bez ikakvih problema dok je on lezo i blejao u tv..tu i tam bi mu donijela neku igracku il nes…
Lucy,kak je proslo sa sveki
Ista stvar i kod nas, ako me nema u prostoriji-suti, igra se, gleda tv, kida papire, sam se nekako zabavlja. Cim me vidi, prodjem kraj njega, suskam u drugoj prostoriji-eto njega, cvili i penje se po meni, place, stenje 🔫🔫🔫 maloprije ga mm cuva, on suti i igra se, a ovaj noge na kauc i drka po mobitelu. Prodjem ja do wca a on u vrisak zamnom… sad me toliko jako ustipnia noktima za bradavicu da mislim da su me 3 kuce dalje cule kako sam vrisnila.😭
😲😲😲😲😲 tako mene moja neki dan ugrizla,isto sam tak vrisnula i vikala sam na nju da se rasplakala 😂😂😂 al fakat je bolilo u pm.. Inace nije tip da grize,valjda me slucajno al eto zapamtila je bogovski da to vise ne smije
Da,dogodi se i meni, ali sam skuzila pa opet stisnem na ovaj broj stranice da se refresha..vjerojatno ako posaljemo post nekako u isto vrijeme ili nes...
Brojcana moja,posvadamo se cak dosta cesto muz i ja, ali nisu to neke sad svade, vise prepiranje oko nekakvih gluposti, dva tri put netko grakne i gotovo,idemo dalje..kod nas nema tihih misa, mi to odma kazemo ko kaj misli i cao,idemo dalje.. Oko nazovimo to pametnih stvari se nikada ne svadamo,to se uvijek dogovaramo.. Uvijek smo takvi bili a sada kad je mala tu prvenstveno... Niti jedno niti drugo ne zelimo da ona sad gleda kako se mi svadamo..doduse,omakne nam se 😂
Pusa sanjarki i petru 😘😘😘
I da!!!!!!! Iako bellaru vise ne cita, cestitam i ovdje javno svom najljepsem zetu karlu sretan najsretniji prvi veliki rockas!!!! 💕💕💕😘😘😘😘
Oooo karlu rodjendan 😍😍😍😍 bas me zanima kako su djecica viberusa sa kojima se ne cujem vise 😭 ima tko da dila slike? 😂
Oooo karlu rodjendan 😍😍😍😍 bas me zanima kako su djecica viberusa sa kojima se ne cujem vise 😭 ima tko da dila slike? 😂
😂😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pusa sanjarki i petru 😘😘😘
I da!!!!!!! Iako bellaru vise ne cita, cestitam i ovdje javno svom najljepsem zetu karlu sretan najsretniji prvi veliki rockas!!!! 💕💕💕😘😘😘😘
Pusa i vama dvjema 😍😍😘😘
Karlo sretan rockas! 🎈🎈🎈🎈😊😊😊😘
Gigi je dobar i meni i tati, kad nije dobar onda nije dobar ni meni ni njemu 😂
Otkad sam ja slomila ruku isti status imamo ja i tata, tj dok je bio ljut prvo zbog ruke pa zbog posla tata mu je bio sve no to je proslo, pa smo mu sad jednako dragi bas ono nema da favorizira mene ili njega. Ok, kad se negdje udre onda ipak trazi mene..no u 99% jednako trazi oboje i jednako se ponasa i meni i njemu.
Sta je ovo? Svi u nekim svadjama s mužem? Ja sam se sa svojim tek pomirila ima 2-3 dana 😂😂
Brojcana uh je ti zeznut dan bio 😥😥😥😥 stvarno ti nije lako!
Znaci i vasi su takvi da su s tatama mirni a mami se penju na vrh glave?? I onda mene muz pita sta sam radila cijeli dan, jer kao mali je dobar i sam se igra!!! Abies koristi pogodnosti dobrih odnosa s muzem!!! Samo tako. Bolje voditi ljubav nego rat.
Mamika, malecka je preslatka.🤗😚
Sandrich, i torta a bome i Lovre su prekrasni. 😍
Sanjarka, i ti odmori. Bar jedan dan.
Ugolina, sa sveki cu ratovati u ned jer onda slavimo rodendan. I ostavila bi ja njega njoj cijeli san ali mislim da bi ga ona uspjela pridobiti da mene zaboravi. 😥 Kad imas energije i elana skakati samo oko njega, udovoljavati, ugadati, nosati, igrati se,... Lako se oni naviknu na to.
Izgleda da je muzeva torta pobijedila. Ocito nemam oko za estetiku. 🙄
Ionako smo kupili sarene balone jer nije bilo samo bijelih i plavih, plavo sarene salvete i zelene case. Bit ce svakakvih boja.
Nama sutra godisnjica. 💏💖💞💍💎
Sortiraj odgovore
Najstariji