W dal vama preskače postove ? Znaci sad tek vidim neke od jučer sta nisam vidjela ili sam
Ja malo luda ili ovaj forum zafrkava 😕🤔
Abies super su cipelice
Ugolina Haha joj muž i mi nemamo tihe mise al bome nekad bi trebali
Sanjarka ma upravomto mi fali jer neće u rukama puzala bi a nako kad prohoda pustit cu je pa neka šeta 😁
Danas smo bili kupovat autosjedalici ali nisu je imali i ona se uznervozila derala se tamo ali vrišti sad ne place , nego nadglasava i
Covijek nama objašnjava a ona sad
Meni na ruke sad muzu panike dirat covijeka za bradu hahha Pa oce puzat po podu 😬😬😬😬😁 katastrofa .....
Uglv izgleda da cemo kupit cyberx corona gold al moramo jos isprobat jer je nisu imali na lageru
Nikolina i šamaranje hahhaha sigurno vam nije smješno 😱
Dužna sam sliku sandalica za 25kn.
Sandrich odoše mb?!
Ilani nikolina trenira karate? Zamišljam ju na vježbama kad fizijatrica krene, a nikolina opali šamar 😂
Lucy hb da je bolje dečkina!
Mamika ne fale djeca 😂😂😂😂
Petra me slama…. Šiba po stepenicama. Vadi sve iz ormara. Baca gdje stigne. Igračke istrese. Nije mi jasno koliko ima snage. Eh da i četvorke dolje su napokon krenule van.
Eh da i zaljubila sam se dva put od petka? E sad il ima neku pa je napaljen il ide u mušku menopauzu. Zasad mi paše.
Možda se ponavljam, ne funkcioniram.
Ha ha...Pazi ti nje!Mrtva hladna kaze da ili menopauza ili NAPALJEN ZBOG NEKE!😂😂😂👏
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Hello cure drage
Nisam bila aktivna jer sam sva neka u trka frka😃 privitak jesam zapamtila nisam nista.
Danas sam do kraja ofarbala dnevnu i moju galeriju,ali nestalo mi farbe za hodnik i jedan smedi zid u dnevnoj. Sve sam oprala i ocistiti i sredila i vjerujete nemam snage za zivot.
Nesto me pici neka depra,vec mjesec i pol nisam se cula sa mamom i ljuta je jer nisam dolazila sa djecom na ovim vrucinama da vozim nema sanse. Ne razumijem stvarno zasto al eto takva je zena i nema druge,sreca tata mi je normalan čovjek koji me razumije i zna kako mi je. Drage cure osjećam se kao siroće,da nemam muza i djecu ne znam sta bi,ovako oni mi daju snagu za zivot i srecu.
Jos malo i mojoj sirenici godina dana bas sam uzbuđena i sretna,sunce moje hoda 😍😍😍😍
Ajme koji post s brda dola 😂😂
Ma kakvo siroce!Gle kolko nas je tu oko tebe!Nemres biti u depri i siroce ni da hoces!😙😙😙😙Evo jedne 🍺!Ma budete se pomirile kadtad ti i mama,bez brige!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cuj mamiku,mislila sam da su odgojiteljice strpljive 😂😂😂 ko da smo druge neke vrste aaahahaha, ima nas svakakvih ko i svugdje… Ja jesam ovako dosta zivac..ali necu da idpadne da se hvalim ali djeca me bas vole..ja sam ovako iskrena osoba i ne libim se niti zagrlit ih niti poviknut, niti naljutit niti nasmijati… Od mene djeca dobiju sve, i tetu koja ih voli ali koja ih bome i postroji 😂😂😂 i s roditeljima sam otvorena pa me i oni prihvate..ja ti njima sve ispricam,i dobro i lose i koje kakve anegdote..njima drago cut pa sam i s njima dobra..
Ko god moze izdrzat s njih 25 u jednoj sobi 8 sati dnevno,ili koliko vec,je druge vrste!!!😀😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sandrich odoše mb?!
Ilani nikolina trenira karate? Zamišljam ju na vježbama kad fizijatrica krene, a nikolina opali šamar 😂
Petra me slama…. Šiba po stepenicama. Vadi sve iz ormara. Baca gdje stigne. Igračke istrese. Nije mi jasno koliko ima snage. Eh da i četvorke dolje su napokon krenule van.
Eh da i zaljubila sam se dva put od petka? E sad il ima neku pa je napaljen il ide u mušku menopauzu. Zasad mi paše.
Ajme abies..ko zna, mozda ga opet zavolis od silnog zaljubljivanja 😂😂😂
Sandrich odoše mb?!
Ha ha…Pazi ti nje!Mrtva hladna kaze da ili menopauza ili NAPALJEN ZBOG NEKE!😂😂😂👏
Pisaaam 😂😂😂😂😂
Cuj mamiku,mislila sam da su odgojiteljice strpljive 😂😂😂 ko da smo druge neke vrste aaahahaha, ima nas svakakvih ko i svugdje… Ja jesam ovako dosta zivac..ali necu da idpadne da se hvalim ali djeca me bas vole..ja sam ovako iskrena osoba i ne libim se niti zagrlit ih niti poviknut, niti naljutit niti nasmijati… Od mene djeca dobiju sve, i tetu koja ih voli ali koja ih bome i postroji 😂😂😂 i s roditeljima sam otvorena pa me i oni prihvate..ja ti njima sve ispricam,i dobro i lose i koje kakve anegdote..njima drago cut pa sam i s njima dobra..
Ko god moze izdrzat s njih 25 u jednoj sobi 8 sati dnevno,ili koliko vec,je druge vrste!!!😀😀
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 tocno'!!!!!! Cuj nju 25?!? Aaahahaha...ostavila sam ih kad sam trudna isla na bolovanje kad ih je bilo 30 u petoj godini zivota 😵😵😵😵😵
Ugolina, toocccnnnooo potpisujem sve za te svekrve!!! Muz da ju zove pomoc bilo sta, evo je, ali to ponasanje s malim me isto uzasno zivcira. Pa daj normalno s njim, i to nosanje stalno, treniranje " dodi babi, dodi, dodi" 🙄 Ahhhhhh 😫 A sad ovo posljednje, skrivanje od mene tako da ne trazi ic k meni nego da bude kod nje ,😤😱😨
Abies 😂😂😂😂 i ja nekad svog zezam pirati kad ga uhvati nesto da na koga se napalio.
Nikolina samara. 😁 Moj stipa, grize i koliko god ja govorila ne i da boli ne znaci to njemu nista.
Osip je postojan i to jako da ga je ruzno vidjeti. Nadam se da ce do nedjelje otici.
Ne mogu se dogovoriti s mm koju tortu za rodendan. Njemu se svida jedna koja meni bas i ne. Rekao je da ce pristati na koju hocu samo da to rijesimo vise. A ja necu tako. Hocu da se oboma svida. Kad vec Mateo ne moze birati.
Sortiraj odgovore
Najstariji