Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    14. Kolovoz 2017. 17:32

Ugolina

Evo nas u bjelovaru, malo u posjeti familiji..s nama mama i buraz najmladi..
    Put prosao ok,jedino vec skoro pa smo stigli,a zlicu primila neka siza jer ju voznja uspavala,a nije joj se dalo vise valjda bit u sjedalici i urlaona,pa sam morala stat,malo ju pomazit, nis nije pomoglo pa sam ko prava nemajka upalila oddbodse na mob i bleji tih kolko vec minuta 😂 pa bili kod jednih,sad smo kod drugih.. Nazderali se rostiljke mmmmm… I posizila sam sto moramo neplanirano kod trecih ic pokupit nekaj!!!!!!!! Waaaaaa…. Bas volim kuburirat s malim djetetom,ko da i ovo nije previse za nju… 😈 Malo se bojim puta prema doma 😂 sada dezuram tu u sobi nekoj jer sam ju stavila spavat,a ne mogu ju ostavit da se ne otkotrlja s kreveta il nes i cekam da se sjete donijet mi kavu ☕☕☕ mirisi mi…

Oddbodsi 💪💪💪 ja ih upalila na mobitel jutros da popijem kavu u kaficu na miru 😂 potrosila zadnje megabajte, worth it

uykmyjh
    14. Kolovoz 2017. 17:34

mamika3

sandrichx3

Dobar dan teteubacujemo se malo!

Mi smo imali party od 3-6h trebalo se igratia dok je spavao, budjenje svako malo, nacicavanje, popio bocicu vode, jeo kasicu oko 5 ujutro jer vise nisam znala sta s njim (pojeo par zalogaja) i zadnje budjenje u 8 i nesto…. sve se poremetilo jer je navecer zaspao u 20h a ne u 21h. Uopce ga ne razumijem vise. Neznam kad je gladan a kad mu se spava. A kad mu se spava, zijeva po 3-4 sata trlja oci i nece zaspat. Stalno pravim neka jela za njega i samo bacam, nikad toliko hrane u zivotu nisam bacila. Zivi od zrakai onda dodjem kod mame u posjet i pojede neke tikvice koje su bile skuhane ko zna kad, iz nekog ko zna kojeg ducana.. a ja se tu mucim, trazim domace, ne kupujem nista u ducanima od voca i povrca osim ako bas nigdje nemogu nac i ako je hrvatsko, hvatam svjezu ribu po ribanici, pazim koje meso kupujem. I onda se baci. Luda sam vise! Eto sad mi je lakse kad sam se pojadalanadam se da je samo faza jer cu dobit upalu mozdanih ovojnica

Ajoj,zabavno je tebi!Dal se on tak stalno budi nocu pa ima partye?

Ne bas, inace se probudi nekad oko 4-5 pojest i nastavi spavat do 7-7ipo... 

Lucy16
    14. Kolovoz 2017. 18:42

Mamika, sveki kaze za sina si da nije nasao mene da se ne bi nikad ni ozenio. 😂 Ona pati za tim da se nju vidi s malim i da drugi vide kako on nju voli, hoce ici k njij, itd... A istrenirala ga ko psa da ju trazi da ga digne kad ga samo nosa stalno. Moram nabildat zivce za nedjelju. 
    Temp hB nema, sad samo osip.
    Moramo pospremiti garazu i okucnicu do rodendana a muz otisao bezveze nesto gubiti dan. Sutra je Gospa i ne znam hocemo stici. Drva jos neka treba srezati i sve maknuti i pocistiti, a ja nista ne mogu s njin. Danas non stop po meni. Jesti nisam mogla. Zao mi ga jer je bolestan al to su ga malo i naucili ovih dana Francuzi kad su bilo i sveki naravno.

Ugolina
    14. Kolovoz 2017. 20:57

Lucy16

Abies, danas je M bolje, hB. Al sad se bojim da nisam urekla nesto. Dobio osip, valjda od temp pa cemo opet sutra dr.
    Mi u pripremama za rodendan. I sad perem sude i sjetim se da ce mi sveki opet glumatati s njim, uzimati mi ga iz ruku i pokazivati se s njim kao da je na izlozbi. To je radila na krstitkima i sad prosli tj.na festi kad ga je odvela od mene. Htjela to rec muzu, ali on zakrmio i sad sam ljuta na njega a jadan nista nije kriv. Valjda pms.
    Ali baba bas pretjeruje. Danas opet pred nekim gostima uzela ga u kucu kao oprat mu ruke i nema ih vise van. Ona se unutra pred tom kumom igra s njim i nateze ga. Drzi ga dalje od mene, da me ne vidi jer onda trazi da bi k meni. Morat cu trazit sestru, brata, sogoricu da ga sto vise nosaju da ga ona nema kad uzeti. I sad sam se nazivcirala samo kad se toga sjetim i necu moci zaspati. 🙄

Valjda je imao tzv. trodnevnu virozu, osip je normalna posljedica i moze se zadrzati nekoliko dana!!! Moja ti je to imala tri puta!! Cak se zna i temperatura sniziti ispod 36 dok se kroz dan dva ne izregulira!
    A ovo za sveki,tocno razumijem osjecaj!!! Fkt je dobra i sve, i da ju trebam u dva ujutro,bila bi tu bez beda,obavit nes za nas bilo kog, nema problema, ali!!!!!! Te gluparije s malom!!!! 🔫🔫🔫🔫🔫😥🔫😥 zlo mi kad god idemo tam kod njih..jednostavno si ne mogu pomoc...onda ih posaljem u vrt ili idem prat sude ili bilo kaj da to ne gledam

Ugolina
    14. Kolovoz 2017. 21:15

Cuj mamiku,mislila sam da su odgojiteljice strpljive 😂😂😂 ko da smo druge neke vrste aaahahaha, ima nas svakakvih ko i svugdje... Ja jesam ovako dosta zivac..ali necu da idpadne da se hvalim ali djeca me bas vole..ja sam ovako iskrena osoba i ne libim se niti zagrlit ih niti poviknut, niti naljutit niti nasmijati... Od mene djeca dobiju sve, i tetu koja ih voli ali koja ih bome i postroji 😂😂😂 i s roditeljima sam otvorena pa me i oni prihvate..ja ti njima sve ispricam,i dobro i lose i koje kakve anegdote..njima drago cut pa sam i s njima dobra..

Abies
    14. Kolovoz 2017. 21:15

Lucy16

Abies, danas je M bolje, hB. Al sad se bojim da nisam urekla nesto. Dobio osip, valjda od temp pa cemo opet sutra dr.
    Mi u pripremama za rodendan. I sad perem sude i sjetim se da ce mi sveki opet glumatati s njim, uzimati mi ga iz ruku i pokazivati se s njim kao da je na izlozbi. To je radila na krstitkima i sad prosli tj.na festi kad ga je odvela od mene. Htjela to rec muzu, ali on zakrmio i sad sam ljuta na njega a jadan nista nije kriv. Valjda pms.
    Ali baba bas pretjeruje. Danas opet pred nekim gostima uzela ga u kucu kao oprat mu ruke i nema ih vise van. Ona se unutra pred tom kumom igra s njim i nateze ga. Drzi ga dalje od mene, da me ne vidi jer onda trazi da bi k meni. Morat cu trazit sestru, brata, sogoricu da ga sto vise nosaju da ga ona nema kad uzeti. I sad sam se nazivcirala samo kad se toga sjetim i necu moci zaspati. 🙄

Čim uzme ti ga otmeš jer ga moraš presvući podojiti obrisat ga. Pokazat teti štefici pa teti ani pa teti ivani. .. il joj ga daš vez pelene 😇

Ugolina
    14. Kolovoz 2017. 21:18

Eeee pa daaaaa vam kazem 😂😂😂😂😂 saznala sam danas koju grupu dobivam na jesen i koju kolegicu!!!! 🎉🎉🎉🎉 znaci,kako ce i mala samnom u novu mladu jaslicku grupu,ocekivala sam da cu dobit bilo kaj osim jaslica..i iznenadenje!!! Dobijem jaslice 😂😂😂😂😂😂😂😂  novu stariju jaslicku grupu, adaptacija i na poslu i doma 😂😂😂😂😂 😵😵😵😵 covjece...bit ce mi veselo!!! Kolegica mi je super, s te strane sam zadovoljna!!!!

Ugolina
    14. Kolovoz 2017. 21:20

sandrichx3

Ugolina

Evo nas u bjelovaru, malo u posjeti familiji..s nama mama i buraz najmladi..
    Put prosao ok,jedino vec skoro pa smo stigli,a zlicu primila neka siza jer ju voznja uspavala,a nije joj se dalo vise valjda bit u sjedalici i urlaona,pa sam morala stat,malo ju pomazit, nis nije pomoglo pa sam ko prava nemajka upalila oddbodse na mob i bleji tih kolko vec minuta 😂 pa bili kod jednih,sad smo kod drugih.. Nazderali se rostiljke mmmmm… I posizila sam sto moramo neplanirano kod trecih ic pokupit nekaj!!!!!!!! Waaaaaa…. Bas volim kuburirat s malim djetetom,ko da i ovo nije previse za nju… 😈 Malo se bojim puta prema doma 😂 sada dezuram tu u sobi nekoj jer sam ju stavila spavat,a ne mogu ju ostavit da se ne otkotrlja s kreveta il nes i cekam da se sjete donijet mi kavu ☕☕☕ mirisi mi…

Oddbodsi 💪💪💪 ja ih upalila na mobitel jutros da popijem kavu u kaficu na miru 😂 potrosila zadnje megabajte, worth it

Eee najjaci su kaj ne!!! 😂Oni za 0+ godine!!! Ovi za 6+ mi nisu tak fora

Abies
    14. Kolovoz 2017. 21:28

Dužna sam sliku sandalica za 25kn. 
    Sandrich odoše mb?!
    Ilani nikolina trenira karate? Zamišljam ju na vježbama kad fizijatrica krene, a nikolina opali šamar 😂
    Lucy hb da je bolje dečkina!
    Mamika ne fale djeca 😂😂😂😂  
    Petra me slama.... Šiba po stepenicama. Vadi sve iz ormara. Baca gdje stigne. Igračke istrese. Nije mi jasno koliko ima snage. Eh da i četvorke dolje su napokon krenule van.
    Eh da i zaljubila sam se dva put od petka? E sad il ima neku pa je napaljen il ide u mušku menopauzu. Zasad mi paše. 
    Možda se ponavljam, ne funkcioniram. 

mamika3
    14. Kolovoz 2017. 22:28

Abies

Lucy16

Čim uzme ti ga otmeš jer ga moraš presvući podojiti obrisat ga. Pokazat teti štefici pa teti ani pa teti ivani. .. il joj ga daš vez pelene 😇

😂😂😂😂😂😂😂Joj,daj joj ga bez pelene!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.