Ellie super da ste dobro!Znas kaj ste radile prvih 6 mj?Prematali,hranili,pricali s njima,uspavljivali,nosali ih po potrebi,a nakon toga prematali,hranili,pricali s njima,nosali po potrebi😂😂😂😂😂😉koliko placas cistacicu?
Aaaahahahaha...ja se sjecam ovog nosali 😲 po citave dane..mogu obarat na ruku s bilo kojim muskim
Dobar dan teteubacujemo se malo!
Mi smo imali party od 3-6h trebalo se igratia dok je spavao, budjenje svako malo, nacicavanje, popio bocicu vode, jeo kasicu oko 5 ujutro jer vise nisam znala sta s njim (pojeo par zalogaja
) i zadnje budjenje u 8 i nesto…. sve se poremetilo jer je navecer zaspao u 20h a ne u 21h. Uopce ga ne razumijem vise. Neznam kad je gladan a kad mu se spava. A kad mu se spava, zijeva po 3-4 sata trlja oci i nece zaspat. Stalno pravim neka jela za njega i samo bacam, nikad toliko hrane u zivotu nisam bacila. Zivi od zraka
i onda dodjem kod mame u posjet i pojede neke tikvice koje su bile skuhane ko zna kad, iz nekog ko zna kojeg ducana.. a ja se tu mucim, trazim domace, ne kupujem nista u ducanima od voca i povrca osim ako bas nigdje nemogu nac i ako je hrvatsko, hvatam svjezu ribu po ribanici, pazim koje meso kupujem. I onda se baci. Luda sam vise! Eto sad mi je lakse kad sam se pojadala
nadam se da je samo faza jer cu dobit upalu mozdanih ovojnica
Bome si opterecena covjece..zajebava nas lovre..eh,ko zna, valjda faza 😂
Evo nas u bjelovaru, malo u posjeti familiji..s nama mama i buraz najmladi..
Put prosao ok,jedino vec skoro pa smo stigli,a zlicu primila neka siza jer ju voznja uspavala,a nije joj se dalo vise valjda bit u sjedalici i urlaona,pa sam morala stat,malo ju pomazit, nis nije pomoglo pa sam ko prava nemajka upalila oddbodse na mob i bleji tih kolko vec minuta 😂 pa bili kod jednih,sad smo kod drugih.. Nazderali se rostiljke mmmmm... I posizila sam sto moramo neplanirano kod trecih ic pokupit nekaj!!!!!!!! Waaaaaa.... Bas volim kuburirat s malim djetetom,ko da i ovo nije previse za nju... 😈 Malo se bojim puta prema doma 😂 sada dezuram tu u sobi nekoj jer sam ju stavila spavat,a ne mogu ju ostavit da se ne otkotrlja s kreveta il nes i cekam da se sjete donijet mi kavu ☕☕☕ mirisi mi...
Ugolina zatvorena u sobi 😇
Mamika ma I sad sve to radim plus trcim za njom I spremam sve sto baca stalno, smisljam hranu I cistim nakon hranjenja (sama pokusava jesti s zlicom pa mozete mislit kako to izgleda). Imam osjecaj da je stalno nered...
Put prosao ok,jedino vec skoro pa smo stigli,a zlicu primila neka siza jer ju voznja uspavala,a nije joj se dalo vise valjda bit u sjedalici i urlaona,pa sam morala stat,malo ju pomazit, nis nije pomoglo pa sam ko prava nemajka upalila oddbodse na mob i bleji tih kolko vec minuta 😂 pa bili kod jednih,sad smo kod drugih.. Nazderali se rostiljke mmmmm… I posizila sam sto moramo neplanirano kod trecih ic pokupit nekaj!!!!!!!! Waaaaaa…. Bas volim kuburirat s malim djetetom,ko da i ovo nije previse za nju… 😈 Malo se bojim puta prema doma 😂 sada dezuram tu u sobi nekoj jer sam ju stavila spavat,a ne mogu ju ostavit da se ne otkotrlja s kreveta il nes i cekam da se sjete donijet mi kavu ☕☕☕ mirisi mi…
Evo ti!☕☕🍰Znas onu,ko ceka taj izgubi strpljenje😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina zatvorena u sobi 😇
Mamika ma I sad sve to radim plus trcim za njom I spremam sve sto baca stalno, smisljam hranu I cistim nakon hranjenja (sama pokusava jesti s zlicom pa mozete mislit kako to izgleda). Imam osjecaj da je stalno nered…
Trebas ju u kadi hranit!😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobar dan teteubacujemo se malo!
Mi smo imali party od 3-6h trebalo se igratia dok je spavao, budjenje svako malo, nacicavanje, popio bocicu vode, jeo kasicu oko 5 ujutro jer vise nisam znala sta s njim (pojeo par zalogaja
) i zadnje budjenje u 8 i nesto…. sve se poremetilo jer je navecer zaspao u 20h a ne u 21h. Uopce ga ne razumijem vise. Neznam kad je gladan a kad mu se spava. A kad mu se spava, zijeva po 3-4 sata trlja oci i nece zaspat. Stalno pravim neka jela za njega i samo bacam, nikad toliko hrane u zivotu nisam bacila. Zivi od zraka
i onda dodjem kod mame u posjet i pojede neke tikvice koje su bile skuhane ko zna kad, iz nekog ko zna kojeg ducana.. a ja se tu mucim, trazim domace, ne kupujem nista u ducanima od voca i povrca osim ako bas nigdje nemogu nac i ako je hrvatsko, hvatam svjezu ribu po ribanici, pazim koje meso kupujem. I onda se baci. Luda sam vise! Eto sad mi je lakse kad sam se pojadala
nadam se da je samo faza jer cu dobit upalu mozdanih ovojnica
Ajoj,zabavno je tebi!Dal se on tak stalno budi nocu pa ima partye?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Put prosao ok,jedino vec skoro pa smo stigli,a zlicu primila neka siza jer ju voznja uspavala,a nije joj se dalo vise valjda bit u sjedalici i urlaona,pa sam morala stat,malo ju pomazit, nis nije pomoglo pa sam ko prava nemajka upalila oddbodse na mob i bleji tih kolko vec minuta 😂 pa bili kod jednih,sad smo kod drugih.. Nazderali se rostiljke mmmmm… I posizila sam sto moramo neplanirano kod trecih ic pokupit nekaj!!!!!!!! Waaaaaa…. Bas volim kuburirat s malim djetetom,ko da i ovo nije previse za nju… 😈 Malo se bojim puta prema doma 😂 sada dezuram tu u sobi nekoj jer sam ju stavila spavat,a ne mogu ju ostavit da se ne otkotrlja s kreveta il nes i cekam da se sjete donijet mi kavu ☕☕☕ mirisi mi…
Evo ti!☕☕🍰Znas onu,ko ceka taj izgubi strpljenje😂😂
😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂 lude babe..
Put do doma prosao super, baba joj zato izgubila glas brbljajuci joj gluposti i zabavaljajuci ju putem..zlica nadobivala nesto love,nesto robe,nesto igracaka..eto,nije lose ic u goste 😂😂😂
Al nervoza od mojih kad smo ih iskrcali do doma...mozda zato kaj smo se muz i ja poklali zbog takve gluposti..znaci budala... Stara ugrijala za jest i ja mu kazem,daj si uzmi, on zeli da mu ja stavim, ja kazem da nek si bira sam, ne daj mi ti stavi i na kraju povisim ton jer me nazivciro i grakcem da kaj ja znam kaj ti oces jest,jebemu,jel ti tesko uzet si kaj oces i tu se uvrijedio i od onda smo poklani i ne pricamo osim po sluzbenoj duznosti..sve je odradio samnom,i kupanje male i sve sve kaj smo trebali,al slika bez tona...sad spava..reko je da ga probudim u pol 11...
E sad ga znam, on ce prespavat i probudit se normalan i htjet ce da nastavimo ko da nis nije bilo .. E bas me briga..sad cu ja bit na autopilotu i sve sutke, bri ga me.. Iako kod nas ne postoje tihe mise,al danas bas bude jer mi se neda.. Umorna sam od voznje,cijelog dana i njegovog furenja 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 probudit cu ga kad je reko i pobrat se u sobu s malom spat
Hahha nasmijala sam se na vaše postove , ok neću požurivati sa hodanjem neka je polako Haha .... ili da odma kupim onaj povodac? 😂😂😂 ma meni se ona super već popravila zadnjih mjesec dana ... zapravo od kad je navršila 10mj i oce kolica meni odma lakše ... ma dobrica je ona ali valjda zato sto je prvo dijete sve sw doživljava puno teze nego sto je 🤔🤔
Ugolina jeste vi kupili sjedalicu ? Kad već spominješ auto pa mi palo na pamet ...
Abies Elle dobro kažete kad prohoda falit će mi puzanje
A kakav je to običaj žalovanje ???
Mi se pomalo spremamo jer idemo na odmor mada ne veselim se bas jer cemo dosta putovat pa već spremam sta uzet i kako , jedva da mi ugolilin muž dođe pakovat 😀😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji